روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی مجلس در دستور هفتگی طرح اصلاح قانون مهریه را بررسی می‌کند قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود وحدت، همه یک تن برای وطن اژه‌ای: باید نسبت به تحرکات دشمنان هوشیار هستیم | ایران اهل منطق و گفت‌و‌گو است عضو کمیسیون انرژی مجلس: در پایان شهریور خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد یک نماینده مجلس: اصراری بر استیضاح وزیر نیرو نیست | بحران انرژی ریشه‌دارتر از یک سال گذشته است بررسی طرح اصلاح قانون مهریه در دست بررسی مجلس (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: اتحاد مسلمانان، راهبردی‌ترین عامل در شکست نقشه‌های دشمنان است استاندار خراسان رضوی: تابوی واگذاری اختیارات واقعی به استان‌ها باید شکسته شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: همکاری‌های ایران و عراق باید عینی‌تر شود تل‌آویو با گوگل برای انکار جنایات صهیونیست‌ها در غزه قرارداد ۴۵ میلیون دلاری امضا کرده است مشاور وزیر امور خارجه معاون دبیرکل اکو شد وزیر خارجه مصر از ترامپ خواست فاجعه غزه را به فرصتی برای آشتی تبدیل کند شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند
سرخط خبرها

پنتاگون: بعد از خروج از افغانستان حمایت مالی می‌کنیم

  • کد خبر: ۶۸۶۳۵
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
پنتاگون: بعد از خروج از افغانستان حمایت مالی می‌کنیم
سخنگوی پنتاگون با اشاره به روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان گفت: پس از خروج نظامیان از افغانستان، حمایت‌ها از این کشور بیشتر جنبه مالی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جان کربی سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در نشست خبری خود در تشریح روند خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان گفت: لوید آستین، وزیر دفاع درباره بسیاری از افغانستانی‌هایی که طی دو دهه اخیر به ما کمک کردند، نگرانی‌هایی دارد.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر در وزارت دفاع مباحثات درون‌ سازمانی در حال انجام شدن است تا ببینیم چگونه می‌توان بیشترین کمک رسانی را به آن داشته باشیم.

 

کربی افزود: آمریکا به حمایت از تلاش‌های دیپلماتیک خود به منظور بررسی فرصت‌ها در منطقه برای تقویت توانمندی‌های نیرو‌های ائتلاف ادامه خواهد داد.

 

البته سخنگوی پنتاگون این اظهارات را بدون در نظر گرفتن هشدار طالبان به برخی از کشور‌های همسایه در رابطه با میزبانی از نظامیان آمریکایی بیان کرده است.

 

وی ادامه داد: حمایت‌های آمریکا از افغانستان پس از خروج نظامیان از این کشور صرفا به صورت مالی است و از این رو در حال بررسی احتمالاتی هستیم تا بتوانیم از طریق آن حمایت‌های لجستیکی فرامرزی، بخصوص حمایت‌هایی از جمله تعمیرات و نگهداری هواپیما، را به افغانستان ارائه دهیم.

 

کربی در ادامه اظهارات خود به بروز برخی علائم بیماری در دیپلمات‌های آمریکایی و کانادایی در کوبا اشاره کرد و گفت: وزیر دفاع این پدیده را بسیار جدی می‌داند.

 

وی افزود: ما در حال کمک کردن به شبکه سلامت دولتی هستیم تا بتوانیم این مسئله را بهتر درک کنیم و در حال حاضر پاسخ‌های زیادی در این راستا برای ارایه ندارم.

 

سخنگوی پنتاگون در پاسخ به پرسشی درباره احتمال ارتباط غیرمستقیم آمریکا با کودتای نظامی در مالی گفت: از ماه آگوست سال ۲۰۲۰ تاکنون واشنگتن هیچگونه کمک نظامی به این کشور نداشته است.

 

کربی در ادامه به حضور نظامی روسیه در شبه‌جزیره کریمه و مرز‌های اوکراین نیز اشاره کرد و گفت: هنوز تعداد قابل توجهی از نیرو‌های روسی در این منطقه باقی مانده‌اند؛ و ادامه داد:مسکو هنوز هم درباره تمایلاتش بمنظور انباشت نظامی در کریمه و مرز اوکراین بصورت شفاف عمل نکرده است.

 

سخنگوی پنتاگون در ادامه از پاسخ به پرسشی درباره اعزام ناو هواپیمابر «رونالد ریگان» به منطقه غرب آسیا بمنظور پوشش دادن خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان، امتناع کرد و گفت: ما پیش از موعد درباره تحرکات احتمالی کشتی‌ها صحبت نمی‌کنیم.

 

پنتاگون پیش از این از خروج نیمی از نیرو‌های امریکایی از خام افغانستان خبر داده بود و مدعی شده بود که، حدود نیمی از نیرو‌های ما خاک افغانستان را ترک کرده اند و خروج ما به معنای خروج از منطقه نیست.

 

از سوی دیگر، کربی در اظهاراتی با اشاره به پایان یافتن زمان حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان گفته بود که، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا خواستار ارائه طرحی بمنظور مقابله با گروه‌های تروریستی در افغانستان شده است.

 

این نهاد آمریکایی همچنین، با انتشار گزارشی درباره برآورد میزان عقب‌نشینی نیرو‌های آمریکایی از افغانستان پس از صدور فرمان عقب نشینی، اعلام کرد که ۱۶ تا ۲۵ درصد این امر که قرار است تا ۱۱ سپتامبر به پایان برسد، محقق شده است.

 

براساس نتایج این ارزیابی، عملیات تخلیه و عقب نشینی آمریکا از افغانستان با سرعت ثابتی در حال اجراست.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->