درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

شاهین طبع و هاشمی جایشان را در لیگ با هم عوض می‌کنند؟

  • کد خبر: ۶۸۹۸۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
شاهین طبع و هاشمی جایشان را در لیگ با هم عوض می‌کنند؟
اتفاقات بازی پلی‌آف بین مهران شاهین‌طبع و یکی از مسئولان باشگاه شیمیدر انتظار اینکه شاهین‌طبع از گرگان به سمت این باشگاه بچرخد را دشوار کرده بود، اما ظاهراً این اتفاق افتاده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، امسال مهران شاهین‌طبع با بودجه خوب تیم بسکتبال شهرداری و با تکیه بر بازیکنان مطرح و ملی و دو بازیکن خارجی به جام قهرمانی رسید و در روز‌های اخیر هم شنیدیم که او از گرگان به سمت باشگاه شیمیدر تغییر مسیر داده است. تیمی که با مصطفی هاشمی و با کمترین نفرات با کیفیت در سطح مسابقات باشگاه‌ها، سوم شد. هاشمی در آخرین روز‌های پیش از آغاز رقابت‌های فصل پیش هدایت تیم شیمیدر را برعهده گرفت، اما با یک تیم نصف نیمه به مقام سوم رسید که کارنامه‌ قابل قبولی برای اوست.
در حال حاضر گفته می‌شود مسئولان تیم شهرداری به دنبال سرمربی برای تیم خود و انجام مذاکره با تعدادی از آنان هستند. آن طور که از نتایج نظرسنجی برخی شبکه‌های اجتماعی نزدیک به تیم گرگان و هواداران آن‌ها پیداست، تعداد موافقان هاشمی بیشتر است و احتمال دارد این دو مربی برای فصل آتی جای خود را عوض کنند! یعنی شاهین طبع به شیمیدر برود و هاشمی هم راهی گرگان شود.
اما از آنطرف هم شنیده می‌شود مسئولان شهرداری گرگان با مهران حاتمی هم وارد مذاکره شده و با او به توافق رسیده اند. البته هنوز از سوی هیچ کدام به صورت رسمی این مذاکرات تائید نشده است. حتی در این بین از مذاکره با سرجان ایوانوویچ و درک بائرمن هم خبر‌هایی به گوش می‌رسد و در نهایت باید منتظر اعلام رسمی باشگاه ماند و دید چه کسی سکان هدایت تیم قهرمان را برعهده خواهد گرفت.

 

شاهین طبع و هاشمی جای شان را در لیگ با هم عوض می‌کنند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->