نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم
سرخط خبرها

دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد

  • کد خبر: ۶۹۰۸۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۸
دولت بریتانیا به هزاران کارمند افغان که با نظامیانش همکاری کرده‌اند اقامت می‌دهد
بن والاس، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این افراد شامل کسانی هستند که به‌عنوان ترجمان با نظامیان بریتانیا در افغانستان کار کرده و هم‌اکنون در معرض تهدید قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شبکه‌ی خبری اسکای نیوز به نقل از وزیر دفاع بریتانیا، گزارش کرده است که رقم این افراد به سه‌هزار نفر می‌رسد. این شبکه‌ی خبری گفته است که کارمندان افغان نظامیان بریتانیا با خطر انتقام‌جویی از سوی جنگ‌جویان گروه طالبان مواجه اند و این مورد پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان تشدید می‌یابد.

 

در همین حال، وزیر دفاع بریتانیا گفته است که این شهروندان افغانستان از خودگذشتگی بزرگی کرده و حالا نوبت بریتانیا است که متقابلا عمل کند.

 

او همچنان از اجرای طرحی برای تسریع در صدور مجوز اقامت و انتقال این افراد خبر داده است.

 

براساس این طرح، تسریع در اعطای اقامت و کمک به شهروندن افغان که از اول آپریل به اجرا گذاشته شده، بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور به شماری از وزارت‌خانه‌های مرتبط بریتانیا مأموریت داده تا برای تسریع در انتقال و اقامت کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان اقدام کنند.

 

وزیر دفاع بریتانیا علت تسریع و اجرای این طرح را بدترشدن وضعیت امنیتی در افغانستان خوانده است.

 

قبل از این یک‌هزار و ۳۰۰ کارمند افغان نظامیان بریتانیایی و اعضای خانواده‌های‌شان به این کشور منتقل شده‌اند.

 

این درحالی است که نگرانی‌ها از امنیت جانی کارمندان افغان نظامیان خارجی مستقر در کشور، پس از خروج این نیروها افزایش یافته است.

 

در تاریخ ۶ خرداد جنرال مارک میلی، رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا هم گفته بود که کشورش پیش از خروج نیروهایش از افغانستان در ماه سپتامبر، به سرعت در حال برنامه‌ریزی برای خارج‌کردن آن عده از شهروندان افغانستان است که برای نیروهای امریکایی کار کرده‌اند.

 

به گفته‌ی او، در حال حاضر شمار قابل توجهی از مترجمان و دیگر کسانی که برای آمریکا کار کرده‌اند، در معرض خطر حملات طالبان قرار دارند.

 

طبق یک برنامه‌ی ویژه حدود ۱۸ هزار شهروند افغان برای مهاجرت به آمریکا درخواست داده‌اند، اما این روند عملا جریان نداشته و متقاضیان سال‌ها منتظر ویزا بوده‌اند.

 

همچنین قبلا حدود ۹۰ فرد و سازمان آلمانی در یک ابتکار حمایتی از حکومت فدرال این کشور خواسته بودند که کارمندان محلی افغان در معرض خطر که سال‌ها با نیروهای آلمانی مستقر در افغانستان کار کرده‌اند، را به‌صورت فوری به آلمان بیاورد.

 

آنان در نامه‌ای به وزیران خارجه، دفاع، داخله و همکاری و توسعه‌ی آلمان، تأکید کرده‌اند؛ درحالی که نیروهای آلمانی برای بازگشت به کشورشان آمادگی می‌گیرند، ترس کارمندان محلی افغان و خانواده‌های‌شان که با این نیروها کار کرده‌اند، در حال افزایش است.

 

آنان افزوده بودند که طالبان بارها به‌گونه‌ی واضح اعلام کرده‌اند که کارمندان افغان که برای غربی‌ها کار کرده‌اند، را همکار غرب می‌دانند.

 

منبع: اطلاعات روز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->