اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت
سرخط خبرها

نگاهی به ابداع عکاسی از مجرمان | دایرةالمعارف مجرمان

  • کد خبر: ۶۹۴۰۷
  • ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۶
نگاهی به ابداع عکاسی از مجرمان | دایرةالمعارف مجرمان
اواخر قرن نوزدهم، به‌دلیل فعالیت‌های آلفونس برتیلون، افسر پلیس فرانسوی (۱۸۵۳-۱۹۱۴)، عکاسی از مجرمان همانند عکاسی‌های استاندارد در حوزه مردم‌شناسی، مورد استفاده قرار گرفت.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ اواخر قرن نوزدهم، به‌دلیل فعالیت‌های آلفونس برتیلون، افسر پلیس فرانسوی (۱۸۵۳-۱۹۱۴)، عکاسی از مجرمان همانند عکاسی‌های استاندارد در حوزه مردم‌شناسی، مورد استفاده قرار گرفت. آلفونس برتیلون، پسر لوئیس آدولف برتیلون، انسان‌سنج مشهور (از شاخه‌های انسان‌شناسی جسمانی) بود که با اندازه‌گیری بخش‌های مختلف بدن انسان، به توصیف ویژگی‌های آن‌ها می‌پرداخت. برتیلون پسر در راستای فعالیت‌های پدرش یک سیستم جدید برای توصیف مجرمان طراحی کرد. علاقه اصلی او، توانایی تشخیص تکرار جرائم و درواقع شناسایی مجرمان سابقه‌دار بود. ابداع برتیلون همان چیزی است که امروزه به‌عنوان «عکس بازداشت» (mugshot) شناخته می‌شود.
 
دایرةالمعارف مجرمان
 
آلفونس برتیلون
 
در سال ۱۸۸۸ برتیلون به‌دلیل استفاده از آنتروپومتری (انسان‌سنجی) به‌عنوان نخستین سیستم علمی شناسایی مجرمان، به سمت رئیس «بخش شناسایی پلیس» منصوب شد. بر اساس این سیستم که به افتخار مبدعش، «برتیلوناژ» نام گرفت، اندازه‌های ۱۱ بخش مختلف از سر و بدن، همراه با چندین عکس از زوایای مختلف و جزئیات فیزیکی دیگری مانند رنگ چشم و مو روی یک برگه ثبت می‌شد. ثبت این جزئیات، مجموعه‌ای منحصربه‌فرد، طبقه‌بندی‌شده و مهم‌تر از همه، قابل‌ارزیابی از نظر تکرار جرائم کیفری را پدید می‌آورد. آلفونس برتیلون معتقد بود که پلیس می‌تواند از این ویژگی‌ها برای شناسایی مجرمان استفاده کند. سیستم اندازه‌گیری برتیلون شامل اندازه‌های قد ایستاده، قد نشسته (طول تنه و سر)، فاصله نوک انگشتان تا بازوها، سر، گوش راست، پای چپ، انگشت‌ها و ساعد بود. علاوه بر این، ویژگی‌های شخصی متمایز مانند رنگ چشم، جای زخم و هر تغییر خاص دیگری مورد توجه قرار می‌گرفت.
 
دایرةالمعارف مجرمان
 
اتاق اندازه‌گیری
 
برای ثبت تصویر مجرم روی هر برگه، وضعیت نوری، زمان عکاسی، فاصله از سوژه، ژست و مقیاس کوچک‌کردن عکس و نمای عمودی پرتره اهمیت داشت. این سیستم مبتنی بر ارزیابی‌های علمی بود، اما معایبی هم داشت. به‌عنوان مثال، این سیستم که بیشتر برای مردانی طراحی شده بود که به بلوغ کامل جسمی رسیده‌اند، ممکن بود برای کودکان یا زنان کاربردی نداشته باشد.
 
با این حال، این سیستم به‌مراتب قابل‌اعتمادتر از شاهدان عینی بود و به افزایش تعداد مجرمان بازداشتی منجر شد و پس از آن ادارات پلیس خارج از فرانسه مانند پلیس نیویورک (۱۸۸۸)، آرژانتین (۱۸۹۱) و شیکاگو (۱۸۹۴) از آن استقبال کردند. پس از قرن نوزدهم، سیستم مطمئن‌تر داکتیلوسکوپی (شناسایی با اثر انگشت) جایگزین سیستم برتیلوناژ شد، اما عکاسی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار پلیس برای ثبت چهره مجرمان و شواهد جرم باقی ماند.

 
دایرةالمعارف مجرمان
 
بازسازی صحنه جرم برای عکاسی از مقتول و قاتل


 
دایرةالمعارف مجرمان
 
عکس‌هایی برای مقایسه فرم صورت مجرمان

دایرةالمعارف مجرماندایرةالمعارف مجرمان
عکس‌هایی برای مقایسه فرم گوش مجرمان

 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->