پزشکیان در دیدار با الهام علی اف: اجازه نخواهیم داد عده‌ای ارتباطات ما را بر هم بزنند خط‌ونشان‌های تازه پاکستان: موشک‌های هسته‌ای ما هند را نشانه گرفته‌اند کشف ردپای فرعون در اردن (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور ویژه اژه‌ای به دادستان کل کشور برای شناسایی و برخورد قانونی با مقصران احتمالی حادثه بندر شهید رجایی آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جوزف عون: تصمیم انحصار سلاح در دست دولت لبنان گرفته شده است جزئیات سفر یک‌روزه پزشکیان به جمهوری آذربایجان تخریب مقبره حافظ اسد، پدر بشار اسد، توسط افراد ناشناس + ویدئو سفر رئیس جمهور به کشور آذربایجان، فرصتی برای کلید زدن کریدور شمال-جنوب پزشکیان در باکو: قره‌باغ قسمت جدانشدنی از خاک آذربایجان است تدوین قانون ویژه معادن زغال سنگ در دستورکار مجلس | هوش مصنوعی به کمک تنقیح قوانین می‌آید نتانیاهو: صلح و ثبات جهان عرب در گرو به‌رسمیت‌شناختن ماست! احراز قصور در حادثه انفجار بندر شهید رجایی ۶ کشته بر اثر انفجار در پاکستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرچم ایران در سفارتخانه‌های کشورمان در اروپا به حالت نیمه‌برافراشته درآمد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان + ویدئو (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقایی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | پزشکیان به چین سفر می‌کند ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توییت عجیب مرکز پژوهش‌های مجلس درباره اشتباه لفظی محسن رضایی

  • کد خبر: ۶۹۸۸۱
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۰
  • ۲
توییت عجیب مرکز پژوهش‌های مجلس درباره اشتباه لفظی محسن رضایی
امروز همزمان با برگزاری مناظره انتخاباتی، اکانت توییتری مرکز پژوهش‌های مجلس، که ریاست آن به عهده علیرضا زاکانی است، در توییتی به اشتباه لفظی محسن رضایی اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اکانت توییتری مرکز پژوهش های مجلس در توییتی به اشتباه لفظی محسن رضایی اشاره کرد.


رئیس مرکز پژوهش های مجلس، علیرضا زاکانی یکی از نامزدهای انتخابات است.

 

توییت عجیب مرکز پژوهش‌های مجلس درباره اشتباه لفظی محسن رضایی

 

بعد از دقایقی، این اکانت یک توییت دیگر را منتشر کرد و در آن ضمن عذرخواهی از محسن رضایی، این مسئله را به دلیل خطای ادمین در اشتباه گرفتن صفحه مرکز، با صفحه شخصی خود، عنوان کرد. 

 

توییت عجیب مرکز پژوهش‌های مجلس درباره اشتباه لفظی محسن رضایی

 

منبع: جماران

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
کامبیز بیژنی اشکان دره
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
0
1
خخخ
عجب!!!
احمد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۸
1
1
محسن رضایی جوانی خود را صرف دفاع از وطن کرد اگر محسن رضایی نبود چنین امنیتی ما الان نداشتیم ایشان حق بر گردن همه ماها دارد و دراین برهه از زمان برما واجب است که این حق را ادا کنیم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->