به گزارش شهرآرانیوز، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در گفتگو با خبرنگاران گفت: مرحلهآغاز تولید واکسن فخرا همزمان با ولادت امام رضا (ع) در مشهد تجاری و توسعه صنعتی واکسن "فخرا" با مساعدت آستان قدس رضوی و شرکت دارو سازی ثامن همزمان با سالروز ولادت امام رضا (ع) روز اول تیرماه با حضور وزیر بهداشت و دفاع در مشهد آغاز خواهد شد.
مالک رحمتی افزود:آستان قدس رضوی در مقابله با کرونا بدون سهم نبوده و از روز اول همه شرکتهای ما هر کمکی که توانستند به مجموعههای داخلی انجام دادند و از نظر رعایت پروتکلهای مقابله با کرونا هم آستان قدس رضوی به گفته مسوولان مرتبط با این قضیه بهترین عملکرد را داشته است.
وی با بیان این که یکی از دغدغههای مهم، ریل گذاری علمی و برنامههای کارشناسی برای همه فعالیتهای آستان قدس رضوی است گفت: اولویت اساسی آستان برنامه محوری و توجه به نگاه کارشناسی علمی و استفاده از خرد جمعی است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی افزود: تغییرات مختلفی در ساختارها انجام شد از جمله آنها تبدیل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی به بنیاد بهره وری موقوفات که همه تشکیلات اقتصادی آستان قدس ذیل این عنوان جمع شدند.
رحمتی گفت: هر چه داریم از مردم است و هر چه هست وقف امام رضا (ع) است و ما باید طوری کار کنیم که موقوفات بهره ور باشد تا به وظیفه اصلی خدمت به زائر و مجاور بتوانیم عمل کنیم.
وی گفت: بنیاد کرامت رضوی هم در مسیر رسالت اجتماعی آستان قدس رضوی فعالیت میکند و اگر بنا ست هر اقدامی انجام شود این بنیاد پیشقدم است و رویکرد ما در همه فعالیتها پیشرو، پیشران و الهام بخش بودن است.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی هم با توجه به گفتمان و تمدن نوین اسلامی ایرانی تشکیل شد افزود: این سازمان با بسیج همه امکانات و موسسات تشکیل شد و ۱۲ دستگاه تخصصی در ذیل این سازمان قرار گرفت و معتقدیم هر کاری که در آستان انجام میشود باید الگویی برای دیگر جاها باشد.
رحمتی با اشاره به نقاط حاشیه شهر مشهد گفت: ساماندهی حاشیه شهر مشهد از جمله کارهایی است که با همکاری سایر نهادها در حال انجام است و آستان قدس رضوی زمین لازم را در اختیار نهادهای مسوول قرار داده و ساماندهی آغاز شده است و در این راستا ۶ هزار واحد مسکونی در شهرک رجایی و باهنر مشهد هم ساخته خواهد شد.
رحمتی در خصوص طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم هم افزود: در این خصوص بیش از ۲ دهه مجاوران حرم مطهر اذیت شده اند و به آنها کم توجهی شده است و به مجاوران و زندگی عادی و معمولی در بافت پیرامونی توجه نداشته ایم و کاری کرده ایم که مردم فرار کرده اند.
وی تصریح کرد: یکی از کارها این بود که طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم با رویکرد توجه همزمان به زائر و مجاور اصلاح شود و این طرح را حمایت کردیم هر چند به طور کامل منطبق با ایده ما نبود، اما بخش زیادی از مشکلات را رفع میکند.
منبع: صدا و سیما