خرما در آستانه عزاداری دهه آخر صفر در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) نیاز به واردات گازوئیل به صفر رسید وزیر اقتصاد: تک نرخی شدن ارز در دستور کار است گمرک مقررات جدید واردات خودرو سال ۱۴۰۴ را ابلاغ کرد خرید و فروش ملک یا خودرو در چه صورتی مشمول مالیات می‌شود؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ | دلار در فضای احتیاطی معامله شد قیمت موتورسیکلت درجا زد | خریداران به تعمیر فرسوده‌ها روی آوردند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌‌شنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | سکه امامی ۸۴ میلیونی شد قطعی برق و خاموشی‌ها تا چه زمانی ادامه دارد؟ + فیلم محدودیت جدید بانک مرکزی برای تسهیلات مضاربه چه تاثیری بر پرداخت تسهیلات بانک‌ها دارد؟ تأمین مسکن، ۵۷ درصد از هزینه‌های خانوار شهری را می‌بلعد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | هونگچی ۶۰ میلیون تومان گران‌تر شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت ساینا در کانال ۵۴۲ میلیون تومان قیمت موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون در مشهد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | آیفون ۱۶ پرومکس رجیسترشده چند؟ فرایند تخصصی‌شدن بانک‌ها آغاز شد | تفکیک بانک‌ها به ۶ نوع مؤسسه اعتباری اختصاص ۸ هزار میلیارد ریال مالیات به سلامت مردم خراسان رضوی توانیر مامور به افزایش واردات برق از ترکمنستان شد شرط جدید ثبت‌نام خودرو اعلام شد بانک مرکزی به بانک‌ها برای پایان مضاربه‌های بی‌ضابطه هشدار داد خراسان رضوی، قطب دوم تولید تخم‌مرغ کشور بورس سبزپوش ماند، اما بی‌رمق | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) قیمت نفت با وجود تهدیدات ترامپ ثابت ماند (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) وزیر نیرو: پیک مصرف برق را پشت سر گذاشتیم تمرکز اتاق اصناف مشهد بر کنترل قیمت کالا‌های اساسی در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ +فیلم ۷۴ درصد اراضی کشاورزی خراسان رضوی همچنان آبیاری پرمصرف دارند | اصلاح الگوی کشت؛ نوشدارو بعد از مرگ سهراب قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۷ مرداد ۱۴۰۴) | صعود دلار به کانال بالاتر ویدئو | کاهش میلیونی قبض آب با تعویض یک واشر نرخ دلار در بازار آزاد مشهد رشد کرد (۲۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد

  • کد خبر: ۷۰۴۶۹
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۸
پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۴ خرداد
بورس تا امروز منفی پیش رفته است و به نظر می‌رسد تا اواخر هفته هم به همین صورت باشد اما در روزهای آخر معاملات روند بازار تغییر خواهد کرد و با توجه به شواهد موجود احتمالا روند مثبت‌تری را نسبت به روزهای قبل داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار در هفته جاری روند منفی را گذرانده است امروز هم ارزش معاملات به کمتر از ۳ هزار میلیارد تومان رسید. در حال حاضر تنها ابهام سیاسی که بازار و روند آن را تحت تاثیر خودش قرار داده، طولانی شدن مذاکرات برجام و مشخص نبودن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در کشور است و به عقیده بسیاری از کارشناسان تا رفع نشدن این مسائل به ثبات اقتصادی و در نتیجه به تعادل در بازار سرمایه نخواهیم رسید.

 

بسیاری از کارشناسان بازار معتقدند در بیشتر بازارها روند رکودی حاکم شده است. اما معضل اساسی بازار سرمایه علاوه بر رکود، تحرکات منفی است که در نتیجه اقدامات نادرست دولت و نهاد ناظر در بازار ایجاد شده است و تنها راهکار، به نظر تغییر سیاست‌های وضع شده و الزام دولت نسبت به عدم دخالت در بورس است تا با شکل‌گیری این تمهیدات روند بازار به مدار تعادل برگردد و ضرر و زیان‌های سهامداران خرد در نتیجه قفل شدن صف‌های فروش در بازار جبران شود.

 

در هفته جاری برخلاف انتظار کارشناسان مبنی بر صعود و رشد برخی از نمادها و گروه‌ها اما عمده سهم‌ها منفی بودند و تا امروز (۲۳ خرداد) روند بازار و ارزش معاملات تغییری نکرده است.

 

مریم محبی، کارشناس بازار سرمایه گفت: بورس تا امروز منفی پیش رفته است و به نظر می‌رسد تا اواخر هفته هم به همین صورت باشد اما در روزهای آخر معاملات روند بازار تغییر خواهد کرد و با توجه به شواهد موجود روند مثبت‌تری را نسبت به روزهای قبل داشته باشد.
 
 

این کارشناس بازار سرمایه در بخش دیگری از گفته‌هایش درباره گروه‌ها و نمادهای پیش‌رو در بازار گفت: در حال حاضر در بازار گروه پیش‌رو با معاملات روان و متعادلی نداریم و فقط  تک سهم‌های محدودی به تعادل می‌رسند.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->