ارتباط دوسویه مدیران شهرستان‌ها با اعضای انجمن‌های میراث فرهنگی بر رونق گردشگری تأثیرگذار است مروری بر کلاهبرداری رایج فروش بلیت جعلی | سفر ناتمام؛ روایتی از یک اعتماد نابجا! تشکیل کمیته‌های مشاوره‌ای برای دانش‌آموزان و فرهنگیان آسیب‌دیده آغاز فرایند اصلاح روش‌های آموزش و یادگیری در مدارس ابتدایی بهره‌گیری از اوقات فراغت دانش‌آموزان در زیباسازی فضاهای آموزشی فراخوان دانشگاه شهید بهشتی برای ارسال یادداشت اساتید در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا فردا رئیس سازمان مدارس غیردولتی: محاسبه ۳۰ روز بیمه برای معلمان اجباری است اسامی فرآورده‌های غذایی غیرمجاز اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) لیست دانشگاه‌های خارجی مورد اعتماد وزارت علوم در سال ۲۰۲۶ نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار نیازمند عضو زندگی بخشید (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آیا کاهش اشتهای کودکان در تابستان طبیعی است؟ توزیع کارت جدید بانکی برای بازنشستگان فراجا (۱۷ تیر ۱۴۰۴) حضور استان کرمان در فهرست رقابت بهترین مرکز گردشگری جهان در سال ۲۰۲۵ تورهای غیرمجاز، عامل افزایش نرخ بیکاری راهنمایان گردشگری زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان اعلام شد بهترین خوراکی‌ها برای پاکسازی گرد و غبار از ریه خبر جدید از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) مجوز داروخانه‌های متخلف در جنگ ۱۲روزه، لغو شود جریمه ۲۲ میلیارد ریالی برای دارنده ۲۰۸ دستگاه ماینر قاچاق در مشهد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ | نحوه دریافت کارت ورود به جلسه و مراحل رفع نقص (۱۷ تیر ۱۴۰۴) تولد ۷۰ نوزاد گاندو برای اولین بار در ایران لزوم واکسیناسیون حیوانات خانگی | اجتناب از مصرف فرآورده‌های دامی غیرپاستوریزه نتایج کنکور دانشگاه‌های افسری ارتش اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | گذر موج بارشی از کشور در ۲ روز آینده هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل
سرخط خبرها

کشف یک نوع شیرینی جدید برای تقویت و سفیدی دندان‌ها

  • کد خبر: ۷۰۵۹۶
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن برای انجام آزمایش‌های بالینی نوعی شیرینی جدید آماده کردند که مینای دندان را تقویت و آن را سفیدتر می‌کند. این شیرینی با طعم نعناع است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن برای انجام آزمایش‌های بالینی نوعی شیرینی جدید آماده کردند که مینای دندان را تقویت و آن را سفیدتر می‌کند. این شیرینی با طعم نعناع است.

محققان تاکید کردند که موفقیت در این آزمایش‌ها به معنای ظهور محصولی جدید در بازار با طعم نعناع است که برای دندان‌ها مفید و مورد علاقه کودکان و سالمندان است.

این شیرینی حاوی یک پپتید اصلاح شده ژنتیکی (زنجیره‌ای از اسید‌های آمینه) و یون‌های فسفر و کلسیم است که وارد ترکیب مینای دندان می‌شود که قسمت‌های اصلی دندان یعنی عاج را در صورت آسیب دیدن در معرض افزایش حساسیت، حفره‌ها و بیماری لثه قرار می‌دهد. محققان این پپتید جدید را از پروتئین آملوژنین به دست آوردند که در تشکیل مینای دندان و نیز روکش آن نقش دارد.

محققان تاکید می‌کنند که این پپتید هنگام ورود به حفره دهان، به سلول‌های مینای دندان آسیب دیده متصل می‌شود بدون اینکه بر بافت‌های نرم مجاور آن تأثیر بگذارد. یک تکه شیرینی درمانی در روز سلامت مینای دندان را حفظ می‌کند و دوتکه از آن علاوه بر سفیدتر شدن دندان، به ترمیم لایه مینای دندان آسیب دیده نیز کمک می‌کند.

این شرینی مانند محصولات سفیدکننده دندان‌ها، حاوی پراکسید هیدروژن نیست زیرا استفاده طولانی مدت از پراکسید هیدروژن مینای دندان را ضعیف می‌کند، در حالی که شیرینی جدید آن را تقویت می‌کند.

محققان در نظر دارند یک ژل بر پایه پپتید اصلاح شده ژنتیکی یا محلولی برای درمان حساسیت دندان بسازند تا برخلاف محصولات فعلی که حساسیت دندان را به طور موقت متوقف می‌کند، یک لایه مینای دندان جدید ایجاد کند که از دندان محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->