آتش سوزی منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تاکید وزیر نیرو بر تخصیص اعتبار طرح‌های اضطراری تامین آب شرب مشهد گردهمایی اعضای هیئت علمی شبکه نخبگانی اساتید جوان دانشگاه تهران در مشهد برگزار شد روایت زنی که به خاطر لجبازی زندگی‌اش را تباه کرد قتل با چاقوی میوه خوری| حکم قصاص برای برادر دادستان صادر شد بازار کساد واحد‌های اقامتی مشهد، تحت تاثیر گرانی و کمبود بلیت‌های هواپیما و قطار! ماجرای مردی که زنش را در خیابان به قتل رساند کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی رمزگشایی از ۴۳ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخی از سؤالات دروس امتحانات نهایی حذف شد + جزئیات این فرآورده لاغری چربی‌سوز، غیرمجاز اعلام شد ایست قلبی راننده کامیون در مسیر فریمان- مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) تولید واکسن نوترکیب آنفلوانزا H۵ برای اولین بار در کشور قول وزیر کار به بازنشستگان: تلاش می‌کنیم صدور احکام همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در این ماه انجام شود (۳ مرداد ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی با تخلفات مدیران مدارس اثرگذاری فراورده‌های دفع پشه آئدس موجود در بازار اثبات نشده است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود
سرخط خبرها

کشف یک نوع شیرینی جدید برای تقویت و سفیدی دندان‌ها

  • کد خبر: ۷۰۵۹۶
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن برای انجام آزمایش‌های بالینی نوعی شیرینی جدید آماده کردند که مینای دندان را تقویت و آن را سفیدتر می‌کند. این شیرینی با طعم نعناع است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن برای انجام آزمایش‌های بالینی نوعی شیرینی جدید آماده کردند که مینای دندان را تقویت و آن را سفیدتر می‌کند. این شیرینی با طعم نعناع است.

محققان تاکید کردند که موفقیت در این آزمایش‌ها به معنای ظهور محصولی جدید در بازار با طعم نعناع است که برای دندان‌ها مفید و مورد علاقه کودکان و سالمندان است.

این شیرینی حاوی یک پپتید اصلاح شده ژنتیکی (زنجیره‌ای از اسید‌های آمینه) و یون‌های فسفر و کلسیم است که وارد ترکیب مینای دندان می‌شود که قسمت‌های اصلی دندان یعنی عاج را در صورت آسیب دیدن در معرض افزایش حساسیت، حفره‌ها و بیماری لثه قرار می‌دهد. محققان این پپتید جدید را از پروتئین آملوژنین به دست آوردند که در تشکیل مینای دندان و نیز روکش آن نقش دارد.

محققان تاکید می‌کنند که این پپتید هنگام ورود به حفره دهان، به سلول‌های مینای دندان آسیب دیده متصل می‌شود بدون اینکه بر بافت‌های نرم مجاور آن تأثیر بگذارد. یک تکه شیرینی درمانی در روز سلامت مینای دندان را حفظ می‌کند و دوتکه از آن علاوه بر سفیدتر شدن دندان، به ترمیم لایه مینای دندان آسیب دیده نیز کمک می‌کند.

این شرینی مانند محصولات سفیدکننده دندان‌ها، حاوی پراکسید هیدروژن نیست زیرا استفاده طولانی مدت از پراکسید هیدروژن مینای دندان را ضعیف می‌کند، در حالی که شیرینی جدید آن را تقویت می‌کند.

محققان در نظر دارند یک ژل بر پایه پپتید اصلاح شده ژنتیکی یا محلولی برای درمان حساسیت دندان بسازند تا برخلاف محصولات فعلی که حساسیت دندان را به طور موقت متوقف می‌کند، یک لایه مینای دندان جدید ایجاد کند که از دندان محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->