از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی
سرخط خبرها

کشف یک نوع شیرینی جدید برای تقویت و سفیدی دندان‌ها

  • کد خبر: ۷۰۵۹۶
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن برای انجام آزمایش‌های بالینی نوعی شیرینی جدید آماده کردند که مینای دندان را تقویت و آن را سفیدتر می‌کند. این شیرینی با طعم نعناع است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن برای انجام آزمایش‌های بالینی نوعی شیرینی جدید آماده کردند که مینای دندان را تقویت و آن را سفیدتر می‌کند. این شیرینی با طعم نعناع است.

محققان تاکید کردند که موفقیت در این آزمایش‌ها به معنای ظهور محصولی جدید در بازار با طعم نعناع است که برای دندان‌ها مفید و مورد علاقه کودکان و سالمندان است.

این شیرینی حاوی یک پپتید اصلاح شده ژنتیکی (زنجیره‌ای از اسید‌های آمینه) و یون‌های فسفر و کلسیم است که وارد ترکیب مینای دندان می‌شود که قسمت‌های اصلی دندان یعنی عاج را در صورت آسیب دیدن در معرض افزایش حساسیت، حفره‌ها و بیماری لثه قرار می‌دهد. محققان این پپتید جدید را از پروتئین آملوژنین به دست آوردند که در تشکیل مینای دندان و نیز روکش آن نقش دارد.

محققان تاکید می‌کنند که این پپتید هنگام ورود به حفره دهان، به سلول‌های مینای دندان آسیب دیده متصل می‌شود بدون اینکه بر بافت‌های نرم مجاور آن تأثیر بگذارد. یک تکه شیرینی درمانی در روز سلامت مینای دندان را حفظ می‌کند و دوتکه از آن علاوه بر سفیدتر شدن دندان، به ترمیم لایه مینای دندان آسیب دیده نیز کمک می‌کند.

این شرینی مانند محصولات سفیدکننده دندان‌ها، حاوی پراکسید هیدروژن نیست زیرا استفاده طولانی مدت از پراکسید هیدروژن مینای دندان را ضعیف می‌کند، در حالی که شیرینی جدید آن را تقویت می‌کند.

محققان در نظر دارند یک ژل بر پایه پپتید اصلاح شده ژنتیکی یا محلولی برای درمان حساسیت دندان بسازند تا برخلاف محصولات فعلی که حساسیت دندان را به طور موقت متوقف می‌کند، یک لایه مینای دندان جدید ایجاد کند که از دندان محافظت می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->