قیمت برنج هندی در آستانه میلیونی‌شدن پیش‌فروش بلیت قطار خرداد ۱۴۰۴ آغاز شد پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روز عرضه یا تقاضا؟ پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | منتظر صعود باشیم؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)| منتظر ریزش باشیم؟ جهش دوباره قیمت نفت و طلا در بازار‌های جهانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالانه حدود ۱۰هزار نفر در ایران قربانی حوادث کار می‌شوند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | شاهین ۸۹۰ میلیون تومان شد ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رشد انفجاری آلت‌کوین‌ها پس از جهش اتریوم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضربه سنگین انفجار بندر شهید رجایی بر زنجیره تأمین کالا‌های ترانزیتی | بحران در بندرعباس، رکود در جاده توسعه همکاری‌های مشترک بین گمرکات ایران و قطر انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی فعلاً منتفی است مردم درخصوص خطرات کشتار دام در هوای گرم و خارج از فضای کشتارگاه، هوشیار باشند سناریو‌های پیش‌روی بازار ارز در دوران پسامذاکرات | قیمت دلار در صورت توافق یا عدم‌توافق ایران با آمریکا چقدر می‌شود؟ رفتار محتاطانه سهامداران در بورس امروز | افت ۲۴ هزار واحدی شاخص کل (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) گندم‌کار‌ها قربانی اختلاف دولتی‌ها | پرداخت مطالبات گندم‌کاران باز هم به تأخیر افتاد خریداری برنج ایرانی از کشاورز کیلویی ۸۰ هزار تومان و فروش، ۲۰۰ هزار تومان! افزایش بیش از ۲ میلیون تومانی قیمت سکه در مشهد! (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اوج‌گیری نرخ ارز و طلا در آستانه دور جدید مذاکرات (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به ۸۴ هزار تومان رسید افزایش جوجه‌ریزی در تایباد خراسان رضوی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد اعلام شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور: برای تحقق بیانات رهبری، دست همکاری به سوی وزارت کار دراز می‌کنیم آغاز رتبه‌بندی ایرلاین‌ها | نرخ بلیت هواپیما براساس رتبه ایرلاین‌ها تعیین می‌شود مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران مردم را توصیه به خرید پمپ آب کرد! | شهروندان تاوان سیاست‌های نادرست آبی را پس می‌دهند؟ طرح اصلاح حکم برنامه هفتم در خصوص اختصاص فوق العاده خاص به شهرداری‌ها (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله سوم کالابرگ هنوز مصوب نشده است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب کیلویی ۳۵ هزار تومان ساعت کاری جدید بانک‌های خصوصی اعلام شد | آیا بانک‌ها روز‌های پنجشنبه تعطیل هستند؟
سرخط خبرها

راه‌های تشخیص عسل طبیعی + قیمت

  • کد خبر: ۷۰۸۲۶
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
راه‌های تشخیص عسل طبیعی + قیمت
عسل باکیفیت و طبیعی عسلی است که زنبور برای تولید آن به‌جای تغذیه با شکر از شهد گل‌ها استفاده کند. در این مطلب قصد داریم چند راه تشخیص عسل طبیعی و مرغوب را بگوییم.

طنین همتی |شهرآرانیوز، عسل ازجمله خوراکی‌هایی است که همه دغدغه باکیفیت و مرغوب‌بودن آن را دارند. معمولا عسل طبیعی و مرغوب به عسلی گفته می‌شود که زنبور برای تولید آن به‌جای تغذیه با شکر از شهد گل‌ها استفاده کرده باشد.

رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان‌رضوی درباره راه‌های تشخیص عسل طبیعی می‌گوید: عسل خوب و باکیفیت معمولا رس می‌بندد یا همان شکرک می‌زند، چون عسل بی‌کیفیت به‌هیچ‌وجه رس نمی‌بندد. عسل خوب مثل روغن زرد می‌ماند، زمانی که هوا گرم است، باز می‌شود و زمانی که هوا سرد است، می‌بندد و حالت دانه‌دانه می‌شود. این عسل قابلیت برگشت در حالت سرد و گرم را دارد.


عباس‌زاده با اشاره به یک راه دیگر تشخیص عسل مرغوب یادآور شد: ضمن اینکه عطر و طعم عسل مشخص‌کننده کیفیت و طبیعی‌بودن آن است. وقتی به‌عنوان مثال گفته می‌شود عسلی از گیاه آویشن یا اسطوخودوس است، باید عطر و بو یا طعم همان گیاه را داشته باشد.


وی افزود: دیده شده است که به بعضی عسل‌ها عصاره یا عطر مصنوعی اضافه می‌شود، اما به‌محض اینکه درِ ظرف حاوی عسل برداشته شود، آن بو می‌پرد. یک راه دیگر تشخیص عسل خوب و باکیفیت این است که عسل خوب خیلی شیرین نیست و معمولا ته گلو را نمی‌زند. اما هرچه مصرف شکر در عسل بیشتر باشد، شیرین‌تر است. همچنین عسل بی‌کیفیت هیچ‌وقت رس نمی‌بندد و همیشه رقیق است.

آیا عسل با کیفیت معمولی هم خاصیت دارد؟

وی افزود: درست است که زنبور با شکر تغذیه شده است، اما این شکر در چرخه فعالیت زنبور بوده است. عسل معمولی از نظر کیفیت نسبت به عسل گل ضعیف‌تر است، اما در هر صورت خواص حداقلی عسل را دارد و افرادی که بیماری قند و دیابت ندارند، می‌توانند از آن استفاده کنند. با این وضعیت خشک‌سالی، زنبوردار مجبور است به زنبور شکر بدهد.

قیمت عسل باکیفیت و معمولی در بازار مشهد چند است؟

به‌گفته رئیس اتحادیه زنبورداران خراسان‌رضوی، امسال خشک‌سالی استان ما نسبت به سایر نقاط کشور بیشتر بود و متأسفانه وضعیت مراتع، کوه‌ها و زمین باغات نامناسب است. از طرف دیگر قیمت نهاده‌های بخش کشاورزی افزایش چشمگیری داشته است. شکر به‌عنوان بخش جدانشدنی زنبورداری است و متأسفانه قیمتش افزایش یافته است. اگر پیش‌تر سازمان صمت شکر سهمیه‌ای را کیلویی ۶۰۰۰ تومان درب کارخانه به زنبوردار تحویل می‌داد، الان این قیمت به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان درب کارخانه رسیده است. در کنار این، افزایش کرایه حمل هم اضافه شده است که قیمت شکر را تا به‌دست زنبوردار برسد، به حدود ۱۲ هزار تومان می‌رساند.
عباس‌زاده یادآور شد: با این وضعیت قیمت شکر، عسل معمولی در بازار دست‌کم ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان برای زنبوردار تمام می‌شود. روی عسل خوب که نمی‌توان قیمت گذاشت، اما حداقل قیمتی که امسال با این وضعیت می‌توان در نظر گرفت، دست‌کم ۱۵۰ هزار تومان است و عسلی که ساکارزش بین یک و دو باشد، حدود همین قیمت است.


وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال نسبت به سال گذشته تولید عسل و محصولات زنبورداری حداقل نصف شود. ما اگر در این خشک‌سالی و قیمت شکر بتوانیم زنبور‌ها را حفظ کنیم، هنر کرده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->