چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۳) مرگ زن جوان به‌خاطر سقط غیرقانونی جنین شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ کشف ۴ هزار عدد قرص مخدر و غیرمجاز در مشهد (۱۴ آبان ۱۴۰۳) استخدام ۱۰ هزار پرستار، به زودی سرقت از ساکنان پایتخت در پوشش پرستار سند «هوشمندسازی سلامت» تدوین شد ۱۳ درصد بزرگ‌سالان غربالگری‌شده مبتلا به دیابت هستند اضافه‌کاری پرستاران به ساعتی ۱۰۰ هزار تومان می‌رسد؟ اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاه جامع علمی‌کاربردی تا چهار سال آینده تضمین می‌شود خطر پیشی‌گرفتن آمار «مرگ» بر میزان «تولد» در کشور بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان از فردا (۱۵ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود کارت آزمون وکالت ۱۴۰۳ آماده شد
سرخط خبرها

تاثیر سرماخوردگی بر کاهش شدت ابتلا به ویروس کرونا

  • کد خبر: ۷۰۹۲۶
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۴
تاثیر سرماخوردگی بر کاهش شدت ابتلا به ویروس کرونا
تحقیقی تازه نشان می‌دهد که ابتلا به سرماخوردگی چگونه می‌تواند با تحریک و فعال‌سازی سیستم ایمنی موجب ایستادگی بدن در برابر ویروس کرونا شود و سرعت عفونت و تکثیر ویروس کرونا را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه ییل آمریکا در تحقیقی به دنبال کشف اتفاقاتی رفتند که در چند روز اول ابتلا به ویروس کرونا رخ می‌دهد. آن‌ها ابتدا بیمارانی را بررسی کردند که در مراحل اولیه تحت آزمایش‌های کووید-۱۹ قرار داشتند تا از این طریق بتوانند سوژه‌ها را در مرحله قبل از بروز علائم بررسی کنند.

«الن فاکسمن»، محقق ارشد این مطالعه می‌گوید بررسی بیماران در مراحل اولیه ابتلا نشان می‌دهد که ویروس کرونا در دو تا سه روز نخست می‌تواند خیلی سریع و حتی پیش از مقابله جدی سیستم ایمنی بدن تکثیر شود. داده‌ها نشان می‌دهد که در این مرحله مقدار ویروس می‌تواند در هر شش ساعت دو برابر شود.

فاکسمن می‌گوید: «در ابتدای ابتلا به کووید-۱۹ ظاهرا یک برهه حساس ویروسی وجود دارد که طی آن دوره، پیش از فعالیت جدی پاسخ دفاعی در بدن، ویروس با سرعت نمایی تکثیر پیدا می‌کند.»
تحقیقات قبلی نشان داده بود که وجود ویروس سرماخوردگی در یک جامعه می‌تواند جلوی همه‌گیری آنفلوآنزا را بگیرد. بر همین اساس، فاکسمن و تیم او همین فرضیه را در خصوص ویروس کرونا و سرماخوردگی مورد بررسی قرار دادند و نتیجه کار مؤید همین قضیه بود.

زمانی که سلول‌های مجرای تنفسی پیش از ابتلا به ویروس کرونا با ویروس سرماخوردگی درگیر بوده‌اند، پروتئین دفاعی اینترفرون وارد عمل شده و خیلی زود سرعت تکثیر ویروس کرونا را کاهش داده است. فاکسمن می‌گوید: «یک ویروس جلوی تکثیر ویروس نامرتبط دوم را گرفته است. این مسئله در نگاه اول دور از شهود است. اما اگر زمان‌بندی درستی رقم بخورد و حجم ویروس کرونا به اندازه کافی کم باشد، چنین اتفاقی رخ می‌دهد.»


فاکسمن ادامه می‌دهد: «تعاملات ناشناخته‌ای بین ویروس‌ها اتفاق می‌افتد که ما نسبت به آن‌ها اشراف کاملی نداریم و این یافته‌ها هم بخشی از معمایی است که در حال حاضر پیش روی ما قرار دارد.» نتایج این تحقیق در روژنال Journal of Experimental Medicine منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->