معاون وزیر خارجه از آخرین وضعیت لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور گزارش داد پزشکیان: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مجدد اجرا می‌شود وزیر اقتصاد: تفاهم با بانک مرکزی برای عملی‌شدن وعده کاهش زمان ترخیص کالا اجرایی خواهد شد عضو کمیسیون اقتصادی: قانون حذف ۴ صفر از پول ملی حسابرسی و بودجه نویسی را تسهیل می کند تاکید سفیر آذربایجان در ایران بر توسعه روابط میان تهران باکو کلیات طرح اصلاح قانون مهریه تصویب شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) + فیلم عراقچی: در حال حاضر هیچ امکانی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا وجود ندارد ایران و کنیا تفاهم‌نامه زیست‌محیطی امضا خواهند کرد وزیر میراث فرهنگی وارد ریاض شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) ۱۶۰ نفر از ۳۰۰ محکوم امنیتی کشور مشمول عفو معیاری شدند قالیباف: در اجرای کالابرگ به شیوه جدید، کاهش مشکل مسکن و ساماندهی درمان مردم در اولویت است احمد الشرع با هدف دیدار ترامپ وارد آمریکا شد عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با همتای پاکستانی، بر ضرورت ادامه گفت‌و‌گو‌ها با افغانستان برای کاهش تنش تأکید کرد اردوغان بلوکه کردن دارایی‌های الجولانی را لغو کرد اعتراض آلمانی‌ها به صادرات سلاح از این کشور به اراضی اشغالی مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند تقلای آمریکا برای تحمیل قیمومیت بین‌المللی بر غزه اسرائیل به صحنه جنگ‌های خیابانی تبدیل شده است مخالفت کشور‌های عربی با بازسازی غزه با شرط و شروط آمریکا و اسرائیل اوکراین در خاموشی فرو رفت وقوع انفجار در حومه لاذقیه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: خراسان باید الگوی توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور باشد گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظریف به ترکیه رفت

  • کد خبر: ۷۰۹۷۳
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
ظریف به ترکیه رفت
سخنگوی وزارت امور خارجه از عزیمت محمدجواد ظریف به ترکیه برای حضور در اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خطیب‌زاده گفت: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا با به دعوت مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجه به این کشور عزیمت کرد.

 

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه، ظریف در این اجلاس پیرامون دکترین همسایگی جمهوری اسلامی ایران سخنرانی و سیاست‌های کشورمان در این خصوص را تشریح خواهد کرد.

 

خطیب زاده افزود: وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه این اجلاس با تعدادی از مقامات عالی‌رتبه و وزرای امور خارجه شرکت کننده دیدار و گفتگو خواهد داشت و در اجلاس سه جانبه وزرای امور خارجه ایران، ترکیه و افغانستان نیز شرکت خواهد کرد.

 

خاطرنشان می سازد مجمع دیپلماسی آنتالیا روز جمعه ۲۸ خرداد با سخنرانی رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه افتتاح خواهد شد.

 

این نشست با حضور مقامات عالی‌رتبه کشورها، وزرای امور خارجه، روسای سازمان‌های بین المللی و منطقه ای و دیپلمات‌های برجسته برگزار می‌شود. فرصت‌های جدید صلح و همکاری در قفقاز جنوبی، تقویت همبستگی‌های منطقه‌ای، همکاری‌های منطقه‌ای در آسیا، ارتباط با آفریقا، مسائل خاورمیانه و خلیج فارس، روابط فرا آتلانتیکی، پناه جویان و مهاجران، دیپلماسی اقتصادی و تجارت، ارتباطات و اخبار جعلی در دنیای مجازی از جمله مهم‌ترین موضوعاتی هستند که در اجلاس سال‌جاری مجمع دیپلماسی آنتالیا مورد بحث و گفت‌وگو قرار خواهد گرفت.

 

منبع: روابط عمومی وزارت خارجه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->