آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب
سرخط خبرها

دانش‌آموزان ایرانی واکسن انستیتو پاستور می‌زنند

  • کد خبر: ۷۰۹۹۶
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۷
دانش‌آموزان ایرانی واکسن انستیتو پاستور می‌زنند
رئیس انستیتو پاستور با بیان اینکه واکسن انستیتو پاستور تنها واکسن در دنیاست که دُز یادآوری دارد، گفت: در آینده نزدیک این واکسن برای رده سنی کودکان و نوجوانان به ویژه دانش‌آموزان استفاده می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا بیگلری، رئیس انستیتو پاستور در برنامه «تهران ما سلامت رادیو تهران» درباره موفقیت‌های ساخت واکسن این موسسسه تحقیقاتی گفت: انستیتو پاستور ایران یکصد سال سابقه خدمت به مردم ایران را دارد و ثابت کرده یار دیرین روز‌های سخت مردم است.

وی ادامه داد: در بحران کرونا هم این موسسه شبکه تشخیص آزمایشگاهی کرونا را در کشور طراحی و اجرا کرد. این موسسه قدیمی‌ترین واحد ساخت واکسن در خاورمیانه است و در حال حاضر دو واکسن کرونا را در دست ساخت دارد.

رئیس انستیتو پاستور افزود: اولین واکسن این موسسه تحقیقاتی در انتهای فاز سوم مطالعه بالینی است. در این فاز ۲۴ هزار داوطلب در ۸ شهر کشور دز اول را دریافت کرده اند و در انتهای این هفته فرآیند تزریق دز دوم هم انجام خواهد شد و با اتمام این مطالعه، واکسن پاستور که کاری مشترک با موسسه فینلای کشور کوبا و بسیار ایمن و با کارآیی بالا است تقدیم هموطنان می‌شود.

بیگلری تصریح کرد: مطالعات مرحله حیوانی واکسن دوم انجام شده است و به زودی وارد فاز بالینی می‌شود. ما پنجمین کشور دنیا هستیم که موفق شدیم این واکسن را با تکنولوژی خاص آن بسازیم. این واکسن کاملا ایرانی است و صرفا تحت نظر موسسه پاستور در حال ساخت است.

وی با اشاره به واکسیناسیون عمومی با دو واکسن ایرانی، گفت: ما پیشرفته‌ترین مطالعه فاز ۳ را داخل کشور انجام دادیم. بر اساس متون علمی پس از اتمام مطالعه و تحلیل داده‌ها واکسن برای واکسیناسیون عمومی اجازه پیدا می‌کند، ولی در مواقع اضطرار با اتکا به نتایج فاز دو قبل از اتمام فاز ۳ دولت‌ها اجازه می‌دهند واکسن به صورت اضطراری تزریق شود.

رئیس انستیتو پاستورمتذکر شد: وزارت بهداشت باید در هفته‌های آتی اجازه دهد واکسن پاستور هم مانند برکت مجوز تزریق عمومی بگیرد و یا اینکه به صورت داوطلبانه استفاده شود. ضمن اینکه برند پاستور معتبر و بین المللی است و ما سعی می‌کنیم اعتماد یکصدساله مردم را حفظ کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با استناد به مجوز وزارت بهداشت که واکسن به صورت اضطرار وارد فاز عمومی شده، یا داوطلبانه تزریق شود و یا با پایان فاز سوم مجوز تزریق بگیرد می‌توان تصمیم گرفت چه زمانی و برای چه کسانی این واکسن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بیگلری ابراز داشت: فاز ۳ تا پایان هفته اتمام می‌یابد و ۱ ماه هم طول می‌کشد داده‌ها تحلیل شوند. وزارت بهداشت به دقت واکسن‌ها را بررسی می‌کند و باید اجازه دهیم دولت تصمیم بگیرد روش استفاده و زمان استفاده از این واکسن چگونه باشد.

بیگلری با اشاره به تزریق آزمایشی واکسن مشترک پاستور و فینلای کوبا بر روی رده سنی کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: طراحی این واکسن با هدف استفاده برای تمامی رده‌های سنی بوده است. در رده سنی ۱۸ تا ۸۰ سال در مطالعه فاز ۳ بررسی شده و بررسی زیر ۱۸ سال آغاز شده تا در آینده نزدیک بتوانیم برای رده سنی کودکان و نوجوانان به ویژه دانش‌آموزان استفاده کنیم. این واکسن تنها واکسن در دنیا است که دز یادآوری دارد و موجب راحتی خیال مردم خواهد بود.

رئیس انستیتو پاستور با تاکید بر نقش موثر این موسسه در همراهی با مردم برای روز‌های سخت و حفظ سلامت جامعه، انتظار خود از دولت سیزدهم اینچنین عنوان کرد: تمامی موسسات به ویژه موسساتی مثل پاستور که سابقه‌ای دیرینه دارند و جزو هویت تاریخی سلامت کشور هستند نیازمند فناوری‌های نوین هستند و به حمایت دولت در این راستا نیازمند هستند.

وی تصریح کرد: بزرگترین امتحان انستیتو پاستور در دوران شیوع کرونا انجام شد؛ بدون انستیتو پاستور غیرممکن بود تا بیماری در کشورمان تشخیص و شدت آن کاهش داده شود.
 
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->