کشف غار مغان در نزدیکی مشهد، میراث منوچهر مهران جدایی مدافع استقلال از جمع آبی‌ها + عکس ثبت‌نام دور جدید عمره از امروز (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش هزینه سفر عمره به میزان ۵۰ درصد رشد ۶۲ درصدی اعتبارات استانی عشایر خراسان رضوی | گامی بلند در توسعه زیرساخت‌ها آغاز اجرای ۱۶ پروژه عدالت آموزشی در بردسکن با حمایت شورای اسلامی خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: چهره شهر مشهد با نهضت آسفالت تغییر خواهد کرد پژمان‌فر: مشهد نیازمند اضافه‌شدن بیش از ۲ هزار اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی است قطعی‌های برق و کمبود آب، تولید کشاورزی شمال خراسان را یک‌سوم کاهش داده است حاجی‌بگلو: مشهد در حوزه آسفالت پیشتاز است افتتاح ایستگاه بسیج خط ۳ مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ ورود ۴۹ دستگاه ون جدید به سیستم حمل‌ونقل مشهد شهردار مشهد مقدس: نهضت ۵ میلیون مترمربع آسفالت در مشهد کلید خورد | رضایتمندی مردم اولویت کار ما است + فیلم پلیس راهور: ارائه گواهی سلامت روان برای دریافت گواهینامه الزامی نیست هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز خدمت‌رسانی پاکبانان مشهدی به زائران اربعین از فردا در نجف +عکس برگزاری مسابقات لیگ استانی دوچرخه‌سواری در بوستان کرامت مشهد خبرهای خوب شهردار مشهد برای مردم: رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی و بهره‌برداری از ۴۹ دستگاه تاکسی ون ایجاد شرایط ویژه در تامین مالی پروژه های شهری مشهد مقدس پکن: واشنگتن پشت ۶۰۰ حمله سایبری | آمریکا بزرگترین تهدید سایبری علیه کشور ماست یک نماینده مجلس: مهاجران افغانستانی به زودی با قطار به کشورشان بازمی‌گردند ۲۹ میلیون مترمکعب، نیاز آبی سالیانه فضای سبز مشهد | ۳۰ درصد آب بوستان‌ها از پساب تأمین می‌شود
سرخط خبرها

طلسم ۵۰۰ متری در کشف رود شکست

  • کد خبر: ۷۱۲۴
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۴۳
طلسم ۵۰۰ متری در کشف رود شکست
به گفته دبیر کارگروه نجات کشف‌رود، خط انتقال پساب از خین‌عرب به پرکندآباد، چهارم آبان افتتاح خواهد شد
ملیحه فلاح - «خط انتقال پساب از خین‌عرب به پرکندآباد، چهارم آبان‌ماه امسال با حضور فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصاد و دارایی، افتتاح خواهد شد.» این خبر را دبیر کارگروه نجات کشف‌رود به خبرنگار شهرآرا داد و گفت: امروز نیز بازدید پیش از افتتاح این پروژه انجام خواهد شد. ۲۸ مرداد سال ۹۷ شهرآرا در گزارشی با عنوان «طلسم ۵۰۰ متری» از زمین‌گیر شدن پروژه خط انتقال پساب از خین‌عرب به پرکندآباد، به‌واسطه فقط ۵۰۰ متر باقی‌مانده این خط و به دلیل وضعیت نه‌چندان مطلوب اقتصادی خبر داده بود. حالا پس از گذشت ۱۴ ماه از این گزارش، حسین علی‌میرزایی خبر از افتتاح این خط انتقال داده است.
به گفته وی، پساب تصفیه‌خانه مدرن خین‌عرب با ظرفیت یک‌مترمکعب بر ثانیه، از کیفیت بالایی برخوردار است که پیش از این به دلیل آماده نبودن خط انتقال این پساب به پرکندآباد، حدود ۷۰۰ لیتر پساب باکیفیت وارد کشف‌رود شده و با فاضلاب خام مخلوط می‌شد. دبیر کارگروه نجات کشف‌رود با بیان اینکه خط انتقال این پروژه ۵/۶ کیلومتر است، افزود: پساب باکیفیت از تصفیه‌خانه خین‌عرب به ایستگاه پمپاژ و از آنجا به پرکندآباد منتقل می‌شود تا پس از آن کشاورزان محدوده کارده به‌جای حق‌آبه خود از سد یادشده، پسابی بهداشتی و استاندارد را راهی زمین‌هایشان کنند. علی‌میرزایی با اشاره به اینکه این ایستگاه پمپاژ برای اولین‌بار در استان به‌صورت پکیج کامل در خین‌عرب نصب شده است، گفت: همه سیستم این ایستگاه پمپاژ به‌صورت یک پکیج از شرکتی در تبریز خریداری شده است که به دلیل همین ویژگی، فضای بسیار کمی را در زیر زمین اشغال کرده است. به گفته وی، آزمایش نهایی این ایستگاه انجام شده و قیمت به‌روز این ایستگاه همراه با نصب آن بیش از ۸ میلیارد تومان است.
دبیر کارگروه نجات کشف‌رود درباره هزینه تمام‌شده این پروژه اظهار کرد: اجرای این پروژه از سوی بخش خصوصی انجام شده و هزینه تمام‌شده آن ۲۱ میلیارد تومان است. وی در ادامه افزود: در قبال ساخت این پروژه، ۶ سال بهره‌برداری ایستگاه‌های پمپاژ و بهره‌برداری ۳۰ میلیون مترمکعب پساب به سرمایه‌گذار این پروژه سپرده شده است. علی‌میرزایی در گزارش «طلسم ۵۰۰ متری» به شهرآرا گفته بود اجرای محوطه‌سازی، ساخت ایستگاه پمپاژ و احداث خط انتقال بیش از ١١میلیارد تومان هزینه دربر داشته است. با این حال، در مجموع به پیمانکاران و شرکت تبریزی سازنده پمپاژ مبلغ ١۵٠میلیون تومان پرداخت شده است.  
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->