استقلال در بین المللی‌ترین حالت ممکن ترکیب احتمالی ایران برابر ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | امیر ریسک نمی‌کند! طرح خلاقانه باشگاه شمس آذر قزوین از ماه خونی + عکس پدیده فصل قبل رئال از چشم آلونسو افتاد پرسپولیس بدون دفاع کنار اختصاصی برابر فولاد! استقلال ۰۴؛ حرکت روی لبه تیغ مورایس در جمع برترین‌های امارات استقلال چهارمین تیم با ارزش لیگ قهرمانان آسیا والیبالیست‌های قهرمان جهان از سربازی معاف شدند + فیلم نسخه ناکارآمد توخل برای انگلیس بازی پرسپولیس - فولاد در شهر قدس قطعی شد ام‌باپه: توپ طلا بدون شک متعلق به عثمان دمبله است چه تیم‌هایی جام جهانی ۲۰۲۶ را از دست دادند؟ بازگشت آبی‌ها به اردوی کیش پس از بازی با استقلال خوزستان دلافوئنته: این نسل از فوتبال اسپانیا بهترین گروه از بازیکنان جهان هستند اعتراف گواردیولا به یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات دوران مربیگری‌اش ام‌باپه به ژابی آلونسو بازیکن پیشنهاد داد! یامال، تنها بازیکن آماده اروپا نازون بازی با استقلال خوزستان را از دست داد بی‌اطلاعی رئیس کمیته جوانان از انتخاب سرمربی تیم نوجوانان ایران | ممنون آقای تاج!
سرخط خبرها

شکایت هندی‌ها از محدودیت شدید در المپیک توکیو

  • کد خبر: ۷۱۴۶۲
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۱
شکایت هندی‌ها از محدودیت شدید در المپیک توکیو
کمیته ملی المپیک هند از محدودیت‌های شدید مقابله با کرونا در المپیک شکایت کرد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، کمیته المپیک هند با ارسال نامه‌ای به کمیته برگزاری بازی‌های توکیو، از اعمال محدودیت‌های شدید مقابله با ویروس کرونا برابر ورزشکاران خود و سایر کشورها با هدف جلوگیری از گسترش بیماری شکایت کرد. به گفته رسانه‌های محلی این‌ محدودیت‌ها ناعادلانه و تبعیض‌آمیز بوده است.


بر اساس کمیته المپیک هند همه ورزشکاران این کشور واکسینه شده و تست PCR را هر روز به مدت یک هفته قبل از سفر به توکیو انجام می‌دهند.


بر اساس گزارش مطبوعات هند، کمیته المپیک این کشور اعلام کرده ممنوعیت تعامل با افراد دیگر به مدت ۳ روز پس از ورود به ژاپن بسیار ناعادلانه است.


رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک هند در بیانیه‌ای به صورت مشترک اعلام کردند: ورزشکاران تنها ۵ روز قبل از مسابقه می‌توانند وارد دهکده شوند و براین اساس ۳ روز هدر می‌رود، این زمانی است که ورزشکار باید به سمت حالت اولیه خود حرکت کند بنابراین برنامه در نظر گرفته شده برای ورزشکاران ناعادلانه است.


رسانه‌های هندی گزارش دادند که تیم ملی هاکی این کشور تمرینات را به دلیل محدودیت‌ها از دست خواهد داد.


کمیته برگزاری بازی‌های توکیو نیز در پاسخ به شکایت هندی‌ها گفت که آنها در حال بررسی هستند که چگونه ورزشکاران این کشور و دیگر کشورها می‌توانند در دهکده بمانند و به صورت ایمن و مطمئن تمرین کنند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->