صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد
سرخط خبرها

مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور: کسی نگفت «سینما آسیا» را چطور ترمیم و نگهداری کنیم

  • کد خبر: ۷۱۶۷۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳
مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور: کسی نگفت «سینما آسیا» را چطور ترمیم و نگهداری کنیم
محمد ملک‌ثابت، مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور که سفری یک‌روزه به مشهد داشت. درباره واگذار شدن سینما‌قدس مدعی شده حدود دو سال است که این سینما جزو املاک حوزه هنری کشور نیست، اما اطلاعات دقیقی درباره مالک فعلی این سینما به شهرآرانیوز نداد.

شکیبا افخمی‌راد | شهرآرانیوز - محمد ملک‌ثابت، مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور که سفری یک‌روزه به مشهد داشت، درباره واگذار شدن سینما‌قدس مدعی شده حدود دو سال است که این سینما جزو املاک حوزه هنری کشور نیست، اما اطلاعات دقیقی درباره مالک فعلی این سینما به شهرآرانیوز نداد.


او در ابتدا به واگذار شدن سینما‌قدس اشاره کرد و مدعی شد حدود دو سال است که این سینما جزو املاک حوزه هنری کشور نیست، اما اطلاعات دقیقی درباره مالک فعلی این سینما به شهرآرا نداد و گفت: ما براساس برنامه‌ای که برای توسعه سینما‌های کشور داریم، سینما‌قدس را به همراه ملک دیگری در تهران با طبقه ششم ساختمان مهر کوهسنگی که حدود ۵ هزار مترمربع است معاوضه کردیم.


او درباره سینما‌آسیا نیز توضیح داد: این سینما از سال ۹۴ به حوزه هنری واگذار شده و از سال ۷۳ تا سال ۹۴ نیز تعطیل بوده است.


مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور، یادآور شد: سینمایی که سال ۹۴ به ما تحویل دادند یک مخروبه در حال ریزش بود که ما حدود ۶ سال درباره آن گمانه‌زنی و بحث‌های کارشناسی کردیم، اما این سینما را دیگر نمی‌شد نگهداری کرد. علاوه براینکه در کنار ساختمان یکی از سفارتخانه‌های خارجی قرار گرفته‌بود، مشکلات ساختمانی مختلفی نیز داشت که درنهایت هم هفته گذشته یک قسمت عظیمی از این سینما ریزش کرد و ما مجبور به آواربرداری شدیم.


او بر این نکته نیز تأکید کرد که به نظر کارشناسان حوزه هنری سینما‌آسیا بازسازی شدنی نبود.


ملک‌ثابت در واکنش به ادعا‌های مطرح شده درباره ظرفیت‌های تبدیل شدن سینما «آسیا» به موزه سینما و بازسازی آن، اظهار کرد: میراث فرهنگی استان می‌گوید این ملک قابلیت میراثی داشته، اگر این‌طور بوده چرا هیچ‌کدام از کارشناسان آن‌ها در این مدت به ما نگفتند که سینما‌آسیا را چطور ترمیم و نگهداری کنیم؟ از سال ۹۴ حتی یک نامه دو‌خطی هم برای ما ارسال نشده‌است.


به گفته مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور، این ساختمان یک‌شبه خراب نشده و فرایند کارشناسی را پشت سرگذاشته است. او همچنین در ادامه صحبت‌هایش به سینما‌هویزه و آفریقا که بازسازی شدنی بوده‌اند و این فرایند را طی کرده‌اند اشاره می‌کند: امکانات و بودجه حوزه هنری محدود است و دولت هم حمایتی نمی‌کند.


او در پاسخ به این پرسش که بعد از تخریب سینما‌آسیا تکلیف این ملک چه می‌شود نیز گفت: ما برای تأمین قسمتی از هزینه‌های ساخت سینما‌های داخل استان مصوبه‌ای برای فروش اینجا داشتیم که سه مرتبه قبل از ریزش هم آن را به مزایده گذاشتیم، اما شاید به دلیل وحشت از مخروبه بودن آن کسی جلو نیامد. الان ناخواسته این سینما ریزش کرده و ما به اجبار آواربرداری انجام داده‌ایم. به گفته مدیر واحد حقوقی حوزه هنری کشور، بحث فروش زمین سینما‌آسیا قطعی است و شهرداری باید با مالک بعدی به توافق برسد که اینجا تغییر کاربری بدهد یا نه.

 


درباره تخریب «سینما قدس» و «سینما آسیا» در گفتگو با رئیس حوزه هنری خراسان رضوی


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->