سفر محرمانه مشاور امنیت ملی تایوان به آمریکا در سایه تهدیدات نظامی چین شوک در میدان سوریه؛ حمله رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های ترکیه و زمزمه جنگ با آنکارا | تحلیل تنش تل‌آویو-ترکیه واکنش ترامپ به سقوط وال‌استریت: فرار به زمین گلف در بحبوحه جنگ تجاری! افشاگری رئیس برکنارشده شاباک درباره اختلاف با نتانیاهو: درخواست حکم امنیتی برای تعویق دادگاه برنامه هسته‌ای ایران و جنگ غزه؛ محور سفر نتانیاهو به آمریکا انهدام خودروی بمب‌گذاری‌شده داعش در غرب الانبار عراق اظهارات تلافی‌جویانه نخست‌وزیر کانادا: آماده‌ایم جای آمریکا را در رهبری اقتصاد جهان بگیریم رسانه روسی نوشت: آمریکا و ایران، مسائل را بدون رژیم صهیونیستی حل می‌کنند شهادت نزدیک به ۱۳۰۰ نفر در کمتر از ۲۰ روز در غزه رئیس جمهور، شهرام دبیری، مسافر قطب جنوب را از دولت اخراج کرد عربستان حملات رژیم صهیونیستی به غزه را محکوم کرد ۲ حمله هواپیماهای متجاوز آمریکایی به استان صعده یمن دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند
سرخط خبرها

وزیر دفاع روسیه: افغانستان احتمالا درگیر جنگ داخلی می‌شود

  • کد خبر: ۷۱۷۰۷
  • ۰۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۸
وزیر دفاع روسیه: افغانستان احتمالا درگیر جنگ داخلی می‌شود
وزیر دفاع روسیه امروز (چهارشنبه) گفت، ائتلاف ناتو طی 20 سال گذشته هیچ نتیجه ملموسی در افغانستان به دست نیاورده و این کشور بعد از خروج این ائتلاف به احتمال زیاد با یک جنگ داخلی مواجه می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خبرگزاری اسپوتنیک در این باره نوشت، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه در نهمین کنفرانس امنیت بین المللی مسکو اظهار کرد: تحولات افغانستان نیازمند توجه ویژه هم از سوی کشورهای همسایه و هم سازمان‌های بین‌المللی است. باید پذیرفت در مدت ۲۰ سالی که یک ائتلاف چشمگیر از نیروهای غربی در این کشور صرف کرده‌اند این اتلاف نتوانسته نتایج چشمگیر به لحاظ ایجاد ثبات و تشکیل ساختارهای با ثبات دولت در این کشور به دست بیاورد.

 

شویگو خاطرنشان کرد: بعد از خروج نیروهای ناتو به احتمال زیاد جنگ داخلی ممکن است در افغانستان از سر گرفته شود و این جنگ داخلی با همه تبعات منفی آن شامل وخامت هر چه بیشتر وضعیت معیشت مردم، مهاجرت گسترده و اشاعه افراط‌گری به کشورهای همسایه همراه خواهد بود.

 

وزیر دفاع روسیه تاکید کرد، تروریسم تهدیدی کلیدی برای ثبات در خاورمیانه و آفریقا است.

 

شویگو عنوان کرد: سازمان‌های تروریستی مختلف تهدید اصلی علیه ثبات منطقه هستند. بعد از محو گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق، شبه‌نظامیان تعلیم دیده شروع به مهاجرت فعال به کشورهای دیگر کردند و اکثر آنها به لیبی منتقل شدند و همچنین سلولهای تروریستی در کشورهای مالی، جمهوری آفریقای مرکزی و موزامبیک وجود دارند.

 

از سوی دیگر به گفته شویگو، استقرار موشک‌های میانبرد آمریکا در آسیا می تواند مناطق شرقی روسیه را با تهدید مواجه کند .

 

این وزیر دولت روسیه یادآور شد، بعد از خروج آمریکا از معاهده سلاح‌های هسته‌ای میانبرد دیگر محدودیتی نسبت به تولید و استقرار موشک‌های این دسته از جمله در آسیا وجود ندارد.

 

وی در ادامه این اظهاراتش گفت: از نقطه‌نظر نظامی ترکیب مولفه موشک‌های تهاجمی و ابزارهای دفاع ضد موشکی می‌تواند توازن قوا را نه فقط در منطقه بلکه در سراسر جهان تغییر دهد. چنانچه نسبت به استقرار موشک‌های میانبرد تصمیم گرفته شود این مساله تهدیدی را متوجه مناطق شرقی فدراسیون روسیه می کند.

 

شویگو تاکید کرد، کشورهای حوزه جنوب شرق آسیا تحت فشارهای اقتصادی خارجی مجبور به ایجاد ائتلاف‌های مشابه با ناتو شده‌اند.

 

وی افزود: فشارهای اقتصادی تهاجمی به منظور ایجاد تغییر در سیاست‌های کشورهای مستقل استفاده می شوند و این یک روند دیگر زمانه اخیر است. در این راستا تحریم‌های مالی و اقتصادی فعالانه استفاده شده و در تکمیل آنها از سیاست زور، حوادث نظامی تحریک‌آمیز و کمپین‌های اشاعه اطلاعات دروغ استفاده می شود. فعال ترین حالت این مساله در جنوب شرق آسیا ابراز شده است . کشورهای این منطقه مجبور به انتخاب ایجاد ائتلاف های مشابه با ناتو شده‌اند و این موضوع به آنها تحمیل شده است.همچنین شرکت کشتی های ناتو در مانور های نظامی در جنوب شرق آسیا ریسک‌های مربوط به حوادث نظامی را افزایش می‌دهد.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->