رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماهیانه ۷۰ مورد نماد اعتماد الکترونیک در خراسان رضوی صادر می‌شود

  • کد خبر: ۷۱۸۵۳
  • ۰۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲
ماهیانه ۷۰ مورد نماد اعتماد الکترونیک در خراسان رضوی صادر می‌شود
از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱۵ نماد اعتماد الکترونیک برای سایت‌های کسب و کار اینترنتی در خراسان رضوی صادر شده است

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی، حمیدرضا رجوعی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۱۵ نماد اعتماد الکترونیک برای سایت‌های کسب و کار اینترنتی در خراسان رضوی صادر شده است، اظهار کرد: همواره حدود دو تا ۲.۵ برابر میزان صدور پروانه درخواست و تقاضای صدور نماد وجود دارد. برای صدور هر نماد اعتماد الکترونیک باید پروسه کیفیت‌سنجی، ارزیابی و بررسی مدارک متقاضیان انجام شود زیرا تمامی درخواست‌ها دارای شرایط لازم برای صدور نماد نیستند. به همین دلیل تمامی درخواست‌ها تایید نمی‌شوند.

 

وی با بیان اینکه «استان تهران جایگاه اول میزان صدور نماد اعتماد الکترونیک در کشور را به خود اختصاص داده است»، افزود: رتبه دوم و سوم در این زمینه میان خراسان رضوی و اصفهان در حال جا به جا شدن است. در حال حاضر خراسان رضوی در زمینه صدور نماد اعتماد الکترونیک در جایگاه سوم  قرار دارد. تاکنون میزان سایت‌های کسب و کاری که در استان نماد الکترونیک کسب کرده‌اند ۵۰۲۳ مورد است، درحالی که این میزان در اصفهان ۵۲۴۵ سایت است. در سال گذشته خراسان رضوی با اختلافی بسیار کم جایگاه دوم را به خود اختصاص  داد.

ماهیانه ۷۰ مورد نماد اعتماد الکترونیک در استان صادر می‌شود

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه « در سال ۹۹ مجموع صدور نماد اعتماد الکترونیک در استان حدود ۵۳۸ عدد و میانگین ماهیانه ۴۵ مورد بوده است»، خاطرنشان کرد: در سال جاری تعداد صدور نماد اعتماد الکترونیک به ماهی ۷۰ مورد افزایش پیدا کرده است. به این معنا که تعداد ۲۱۵ نماد تا به امروز صادر شده و تا پایان خرداد ماه به بالای ۷۰ مورد هم خواهد رسید.

 

رجوعی تصریح کرد: در سه ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تعداد نمادهای صادره در خراسان رضوی ۴۰ درصد افزایش داشته است، که البته ممکن است در ماه‌های آتی این میزان متعادل‌تر شود. همچنین میزان درخواست‌ها نیز به همین میزان افزایش یافته است.

تعداد تقاضای صدور نماد اعتماد الکترونیک افزایش پیدا کرده است

وی با بیان اینکه رکود و رونق اقتصادی در کشور بر روی میزان تقاضای کسب‌وکار تاثیر می‌گذارد، افزود: در حال حاضر به دلیل اینکه کسب‌وکارها از فشارهای حاصل از کرونا تا حدودی گذر کرده‌  است و امید به رشد اقتصادی در سال جاری وجود دارد، تعداد تقاضای صدور نماد اعتماد الکترونیک نیز افزایش پیدا کرده است.

سهم خراسان رضوی از صدور نماد اعتماد الکترونیک در کشور ۵.۵ درصد است

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به اینکه تعداد کل نمادهای الکترونیک کشور، ۹۱ هزار و ۶۷۰ مورد است، گفت: سهم خراسان رضوی از این میزان ۵.۵ درصد است که میزان قابل قبولی است، اما هنوز جا دارد که این مقدار افزایش پیدا کرده و سهم بیشتری را در سال جاری و آتی داشته باشیم.

سهم خراسان رضوی از تولید ناخالص داخلی در کسب‌وکارهای مجازی در حال افزایش است

رجوعی خاطرنشان کرد: یکی از شاخص‌هایی که نشان می‌دهد کسب‌وکارهای مجازی چه سهمی از تجارت و اقتصاد کشور را دارا هستند، سهم آن‌ها در تولید ناخالص داخلی است.  تراکنش‌هایی که در بخش خرید و فروش سایت‌های مجازی شکل می‌گیرد، در حال حاضر به عدد ۱۸ درصد از تولید ناخالص داخلی نزدیک شده و سال به سال به میزان بالاتری از این سهم می‌رسیم. سهم خراسان رضوی از تولید ناخالص داخلی در کسب‌وکارهای مجازی در حال افزایش است که این روند رو به رشد نشان از توسعه زیرساخت‌های الکترونیک در توسعه کسب‌وکارهای مجازی داشته است.

 

وی افزود: معتقد هستیم که توسعه کسب‌وکارهای مجازی بهره‌وری شبکه‌های توزیع را به شدت افزایش می‌دهد؛ یعنی علاوه بر توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی، در منابع و هزینه‌ها صرفه‌جویی صورت می‌گیرد و بهره‌وری و کارآمدی در این حوزه توسعه پیدا می‌کند.

 

رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از همین باب است که ما توسعه کسب‌وکارهای مجازی را از اولویت‌های سازمان و همچنین وزارت صنعت معدن تعریف کرده و در حال کار کردن بر روی این مسئله هستیم.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->