تاکید استاندار خراسان رضوی: لزوم استفاده حداکثری از برند شهر جهانی گوهرسنگ‌ها برای توسعه اقتصادی استان بانک طلا در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود | پیش‌بینی جذب حداقل ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه در «مشهداینوکس» و «مشهدفارکس» احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد
سرخط خبرها

بازار داغ معاملات بورس در ادارات دولتی

  • کد خبر: ۳۳۷۸۴
  • ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۵
بازار داغ معاملات بورس در ادارات دولتی
ماجرا از این قرار است که در هفته اخیر که برای انجام چند کار اداری به برخی از سازمان‌ها و اداره‌های شهر مراجعه کردم، وارد هر اداره‌ای که می‌شدم به شک می‌افتادم که آنجا فلان اداره است یا تالار بورس اوراق بهادار تهران!
محمدامین شرکت‌اول/شهرآرانیوز؛ ابتدا تصورم این بود که این تب ورود به بورس و بازار معاملات حرفه‌ای تجاری در حد همان محفل‌های خانگی محدود خواهد شد، اما این روز‌ها پاندمی (یا بنا به گفته دکتر حداد عادل، جهانگیری!) بورس آن‌چنان وحشتناک در حال رسوخ به تمامی زوایای زندگی اجتماعی مردم است که کمتر جایی را می‌توان یافت که بحث بورس روی بورس نباشد.

ماجرا از این قرار است که در هفته اخیر که برای انجام چند کار اداری به برخی از سازمان‌ها و اداره‌های شهر مراجعه کردم، وارد هر اداره‌ای که می‌شدم به شک می‌افتادم که آنجا فلان اداره است یا تالار بورس اوراق بهادار تهران!

به بیشتر اتاق‌هایی که مراجعه می‌کردم، شاهد آن بودم که کارکنان به دنبال معامله و سیگنال‌گیری هستند. در این بین اسم و رسم نماد‌های معاملاتی بود که رد و بدل می‌شد و حتی گاهی ارباب‌رجوع را هم با خود هم‌پیاله می‌کردند و کار تا آنجا پیش می‌رفت که تحلیل تکنیکال ارائه می‌دادند و به افشای اطلاعات بااهمیت گروه «الف» و «ب» دست می‌زدند و درنهایت، نتیجه همه این مسائل این می‌شد که چرخه فعالیت اداری که باید در چنددقیقه انجام می‌شد و تا پیش از این تب، یک روز زمان می‌برد، در این روز‌ها نیازمند چند روز صرف زمان است.

اگر تا پیش از این روند افزایش و کاهش قیمت دلار و خودرو و طلا و خانه بر بازده کاری کارکنان تأثیرگذار بود، این روزها، تک‌تک نمادها، با بالا و پایین رفتنشان به این جمع تأثیرگذار اضافه شده‌اند.

تا پیش از جریان‌ها طبق آمار مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، متوسط ساعت کار مفید کارمندان دولتی ایران فقط ۲۲دقیقه بوده است که اکنون و با پیشامد چنین جریان‌هایی خدا می‌داند چقدر کمتر شده است. اینکه افراد در کنار فعالیت اصلی خود دست به فعالیت‌های اقتصادی بزنند، نه‌تن‌ها امری خطا نیست، که می‌تواند در معیشت آن‌ها و کاهش فشار از سازمان‌های محل خدمت آن‌ها تأثیرگذار باشد، اما نکته‌ای که در این میان مطرح می‌شود، این است که این فعالیت در کجا و چه زمانی باید باشد؟ باید در کنار فعالیت اصلی آن‌ها باشد یا در حین فعالیت اصلی‌شان؟

آیا می‌شود فعالیت در بورس را که نیازمند رصد لحظه به لحظه بازار است و دقیقا ساعات فعالیتش هم منطق با ساعات اوج کاری ادارات و سازمان‌هاست، فعالیت اقتصادی مناسبی برای کارمندان دانست؟

آیا مدیران ادارات و سازمان‌ها (البته اگر خودشان هنوز به این بازار مبتلا نشده باشند) درباره بازده کار کارکنانشان در محل کار، در طول فعالیت بازار بورس، اشراف کامل دارند؟ آیا نباید سازوکاری در این‌باره تدوین شود تا حقی از ارباب‌رجوع پایمال نشود؟
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->