ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

شبکه الجزیره: آمریکا دولت «غنی» را رها می‌کند

  • کد خبر: ۷۱۹۷۵
  • ۰۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴
شبکه الجزیره: آمریکا دولت «غنی» را رها می‌کند
در پی قطعی‌شدن برنامه خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان، رهبران این کشور، اشرف غنی و عبدا... عبدا...، روز جمعه با جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا، در کاخ سفید برای بحث و گفتگو درباره موضوعاتی حیاتی که احتمالا آینده افغانستان را تعیین خواهد کرد، دیدار کردند.

عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ در پی قطعی‌شدن برنامه خروج نیرو‌های خارجی از افغانستان، رهبران این کشور، اشرف غنی و عبدا... عبدا...، روز جمعه با جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده آمریکا، در کاخ سفید برای بحث و گفتگو درباره موضوعاتی حیاتی که احتمالا آینده افغانستان را تعیین خواهد کرد، دیدار کردند.

 

به گزارش الجزیره، تحلیلگران سیاسی باور دارند که در این دیدار، بایدن با تأکید بر حمایت آمریکا از دولت افغانستان در کابل، از غنی و عبدا... خواسته است تا برای رویارویی با طالبان، جناح‌های سیاسی خود را متحد کنند. الجزیره می‌نویسد: «در همین حال، غنی و عبدا... از بایدن انتظار دارند که با کمک‌های مالی و دیپلماتیک مشخص، ازجمله ادامه کمک‌های فنی برای نیرو‌های نظامی افغانستان، به حمایت از این کشور درمقابل طالبان ادامه دهد.» درگیری‌های میان نیرو‌های دولتی افغانستان و طالبان، با افزایش حملات و مبارزات نظامی این گروه شدت گرفته است. به گزارش رویترز، با عقب‌نشینی نیرو‌های خارجی از افغانستان، طالبان در روز‌های گذشته، حملات متعددی را در مناطق شمالی این کشور ترتیب داده‌اند.

 

اسکات وردن، مدیر برنامه افغانستان در انستیتوی صلح ایالات‌متحده، دراین‌باره می‌گوید: «وضعیت امنیتی در افغانستان نگران‌کننده است و هر لحظه بدتر می‌شود.» همچنین نماینده سازمان ملل متحد در افغانستان اعلام کرده است که طالبان بیش از ۵۰ منطقه (از ۳۷۰ ولسوالی) را تصرف کرده و برای کنترل مراکز استان‌ها در موقعیت قرار گرفته‌اند. به گزارش آسوشیتدپرس، دولت جدید آمریکا قرار است پس از خروج نیرو‌ها و تجهیزات نظامی، فقط ۶۵۰ سرباز را برای حفظ امنیت دیپلمات‌ها در افغانستان حفظ کند. روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال نیز با استناد به بررسی‌های جامعه اطلاعاتی آمریکا، ادعا کرده است که دولت افغانستان در کابل، شاید در مدت ۶ تا ۱۲ ماه پس از تکمیل خروج نظامیان آمریکایی از این کشور سقوط کند. با این حال ژنرال بسم‌ا... محمدی، سرپرست وزارت دفاع افغانستان با تأکید بر آمادگی نیرو‌های این کشور برای دفاع مستقلانه از افغانستان گفت که اجازه تحمیل رژیم طالبان بر مردم داده نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->