روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های ناکارآمد در جذب بودجه معرفی می‌شوند

  • کد خبر: ۷۲۰۸۲
  • ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۹
استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های ناکارآمد در جذب بودجه معرفی می‌شوند
اعلام تخصیص ۵۳/۵ درصدی بودجه عمرانی خراسان‌رضوی مربوط‌به سال ۹۹ کافی بود تا رئیس شورای برنامه‌ریزی استان بنای گله‌مندی از مدیران استان را برپا کند.

ملیحه فلاح | شهرآرانیوز؛ اعلام تخصیص ۵۳/۵ درصدی بودجه عمرانی خراسان‌رضوی مربوط‌به سال ۹۹ کافی بود تا رئیس شورای برنامه‌ریزی استان بنای گله‌مندی از مدیران استان را برپا کند. محمدصادق معتمدیان روز گذشته در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان گفت: اینکه به ماه چهارم سال رسیده‌ایم و هنوز نتوانسته‌ایم اعتبارات سال گذشته را جذب کنیم، هیچ دلیلی به‌جز مشکل مدیریتی ندارد.

 

از دست دادن یک ریال بودجه استانی آن هم در شرایط کنونی، ظلم به مردم است و درصورتی‌که مدیران روند کاری خود را تغییر ندهند، نام دستگاه‌‎های ناکارآمدی که نتوانند جذب اعتبار کنند را به رسانه‌ها اعلام خواهیم کرد. «لطفا جوگیر نشوید؛ بودجه موردنیاز تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان به اندازه ۴۰ سال بودجه استان است.» این جمله دیگری از استاندار خراسان‌رضوی خطاب به مدیران استان در تاکید بر آغاز نکردن پروژه‌های جدید بود.

 

معتمدیان ادامه داد: لطفا پروژه‌هایی را که زخمی کرده‌اید، ادامه بدهید. اکنون ۳ هزارو ۸۰۰ پروژه نیمه‌تمام داریم که طبق برآورد، به ۴۰هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن‌ها نیاز است. یکی از پیشنهاد‌های وی در این نشست، برگزاری جلسات توجیهی برای مدیران به‌منظور آموزش ظرفیت‌های قانونی بودجه ۱۴۰۰ بود که در این‌باره گفت: خیلی از مدیران از ظرفیت‌های قانونی بودجه اطلاع ندارند، درحالی‌که دانستن آن برای درخواست و مطالبه منابع، ضروری است.


تذکر جدی استاندار به مدیران آب‌وفاضلاب

استاندار خراسان‌رضوی با تاکید بر اینکه عملکرد مدیران نباید حالت پیمانکاری داشته باشد، گفت: مدیر باید هنر خلق یا جذب منابع را نیز داشته باشد که یکی از آن‌ها جذب منابع ملی است. بخش دیگری که می‌توان از آن استفاده کرد، ظرفیت قانونی ماده ۵۶ است که در این راستا ما مجوز هزارو ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای دو فصل راه‌ها و آب‌وفاضلاب را دریافت کرده‌ایم، اما متاسفانه در شرایطی که با مشکل آب‌رسانی در روستا‌ها و مشکل فاضلاب در شهر‌ها مواجهیم، در بخش آب و فاضلاب کوتاهی صورت گرفته است. این آخرین اخطار به مدیرانی است که در این حوزه منفعلانه کار می‌کنند.


برای تولید، نیاز به مثلث و مربع نداریم

سپس معتمدیان با اشاره به شعار «تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی‌ها» در سال ۱۴۰۰ گفت: اکنون در روند امور، مانع‌زدایی صورت نگرفته، بلکه بیشتر مانع‌تراشی روی داده است. مدیران باید بر روان‌سازی فرایند‌های تولید نظارت داشته باشند. هم‌اکنون ۶ هزار واحد تولیدی در استان وجود دارد که نیاز به مثلث و مربع ندارد، فقط باید کمک کنیم که این واحد‌ها تعطیل نشوند و همین وضعیت موجود حفظ شود. وی به اضافه شدن دو ردیف به بودجه استان در روز‌های پایانی سال گذشته اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌هایی که شد، توانستیم دو ردیف یکی برای بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی و دیگری برای حاشیه شهر مشهد ایجاد کنیم که شبیه معجزه بود.


تخصیص ۵۳/۵ درصدی بودجه پروژه‌های عمرانی

رئیس سازمان مدیریت‌وبرنامه‌ریزی استان نیز در تشریح خلاصه‌ای از وضعیت اعتبارات سال ۹۹ استان گفت: مجموع اعتبارات عمرانی استان در سال گذشته، هزارو ۴۴۰ میلیارد تومان بود که ۵۳/۵ درصد از آن تخصیص پیدا کرده است. مجموع درآمد‌های استان در سال گذشته، ۵ هزارو ۶۰۰ میلیارد تومان بود که ۱۰۶ درصد از آن تحقق یافت. میزان تحقق درآمد‌ها در حوزه مالیاتی ۱۱۰ درصد و در حوزه درآمد‌های غیرمالیاتی ۷۷ درصد بوده است.


رضا جمشیدی افزود: اعتبارات هزینه استان در ابتدا ۷۵۴ میلیارد تومان بود که در انتهای سال به ۹۵۵ میلیارد تومان افزایش یافت و ۹۹/۸ درصد آن تخصیص پیدا کرد. وی درباره بودجه‌بندی سال ۱۴۰۰ نیز گفت: در بودجه سال ۱۴۰۰ اعتبار عمرانی استان بیش از ۱۲۰ درصد نسبت‌به سال ۹۹ افزایش یافته است. همچنین درآمد‌های استانی برای خراسان‌رضوی، ۵۲/۶ درصد و اعتبارات هزینه‌ای ۶۲/۵ درصد رشد داشته است.


همکاری نمایندگان در جذب بودجه

رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه جلسه گفت: در حوزه جاری ۲/۳ درصد و در حوزه عمرانی ۱۳ درصد منابع داریم. پیشنهاد می‌کنم این منابع را امتیازی برای مدیران موفق دستگاه‌هایی که آورده بیشتری در حوزه کاری خود دارند، قرار دهیم. نصرا.. پژمانفر افزود: ما آماده هستیم که با دستگاه‌ها به‌منظور جذب اعتبارات بیشتر همکاری کنیم و بخشی از اعتباراتی را که باید از تهران به استان منتقل شود، جذب کنیم. وی تاکید کرد: بهتر است مدیران پروژه جدیدی را شروع نکنند و پروژه‌های نیمه‌کاره زیادی را که در استان داریم، به پایان برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->