معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پس از ۱۴ سال؛ تعرفه خدمات پرستاری مشخص شد + جزئیات

  • کد خبر: ۷۲۱۹۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۰
پس از ۱۴ سال؛ تعرفه خدمات پرستاری مشخص شد + جزئیات
وزیر بهداشت از تعیین تعرفه خدمات پرستاری بعد از ۱۴ سال خبر داد و گفت: این تعرفه‌ها برای تصویب تقدیم هیات وزیران شد.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امروز جلسه بسیار مهمی در شورای عالی بیمه داشتیم و تصمیمات مهمی گرفته شد که مردم را در جریان آن‌ها قرار می‌دهم، گفت: باتوجه به اینکه بانک شیر مادر در ١١ بیمارستان مناطق محروم داشتیم قرار شد تا خدمات برای نوزادان نارسی که در آی سی یو نگهداری می‌شوند، تحت پوشش بیمه قرار گیرد، برای تغذیه این نوزادان از شیرخشک استفاده می‌شود که باعث می‌شد این نوزادان گرفتاری‌های شدید روده پیدا کنند و حتی در مواردی جان خود را از دست دهند و بیمه هزینه‌های خدمات را تقبل کرد تا فشاری به خانواده‌ها وارد نشود.

وزیر بهداشت با اشاره به پوشش بیمه‌ای تشخیص زودرس سرطان بیان کرد: فرانشیز تشخیص زودرس بیماران سرطانی تصویب شد و اگر بیماران از نظام ارجاع مراجعه کنند، هزینه‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

نمکی با بیان اینکه خدمات توانبخشی تحت پوشش بیمه سلامت، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح قرار گرفت، گفت: همچنین تست غربالگری NIPT که برای تشخیص ناهنجاری‌های جنینی بود، تحت پوشش بیمه قرار گرفت و این تست سه هزار سقط جنین را کاهش می‌دهد و پوشش بیمه‌ای در زمینه افزایش جمعیت و نگهداری جنین کمک می‌کند.

وزیر بهداشت از کاهش هزینه پرداختی بیماران اورژانسی خبر داد و گفت: پیش از این بیماران بیماران بستری موقت در اورژانس ٣٠ درصد هزینه و بیمه‌ها ٧٠ درصد هزینه را پرداخت می‌کردند و از امروز پرداختی بیماران به ١٠ درصد تنزل پیدا کرد و ٢٠ درصد پرداختی از جیب بیماران کاهش پیدا کرد.

نمکی خبر خوشی برای پرستاران داشت و افزود: آیین نامه تعرفه خدمات پرستاری که ١۴ سال روی زمین مانده بود، امروز به تصویب شورای عالی بیمه رسید و تعرفه خدمات پرستاری با کار کارشناسی دقیق مشخص و برای تصویب تقدیم هیات وزیران شد که نشان از پاسداری خدمات پرستاران است البته با هیچ عامل و انگیزه‌ای نمی‌توان این خدمات و حماسه‌ها را جبران کرد و امیدواریم پرستاران این موضوع را به نشان قدردانی دولت و کارگزاران نظام بدانند و از طرفی همانطور که رهبر انقلاب دستور داده بودند، تعیین تعرفه خدمات پرستاری به سرانجام رسید تا از این طریق توانسته باشیم، انجام وظیفه کنیم.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->