تصادف زنجیره‌ای در بلوار نماز مشهد یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یکطرفه شد | آزادراه تهران شمال مسدود شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ۶ کشته در یک مشاجره خانوادگی در سراب ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی در جاده چالوس پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری در تهران برای ۵ روز آینده ۶۳ سکه تاریخی منقوش به نام پیامبر (ص) رونمایی می‌شود ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور مهریه، عامل استحکام یا انفصال خانواده؟ | گذری بر قوانین شرعی، حقوقی و روانشناختی مهریه واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است وزیر علوم در همدان مطرح کرد: امسال ۴ هزار خوابگاه دانشجویان متاهل تحویل داده خواهد شد
سرخط خبرها

رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم اجرا می‌شود + جزئیات

  • کد خبر: ۷۲۵۲۹
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۴
  • ۱
رتبه‌بندی معلمان تا پایان دولت دوازدهم اجرا می‌شود + جزئیات
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش: در نشستی با رییس سازمان برنامه و بودجه اعلام شد مشکلی برای اجرای رتبه‌بندی معلمان وجود ندارد و هر بودجه‌ای در این زمینه نیاز باشد تامین خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم احمدی لاشکی شبانگاه سه شنبه در نشست شورای معاونان آموزش و پرورش استان کرمان از موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رتبه بندی معلمان خبر داد.


وی با بیان اینکه بازگشایی مدارس به صورت حضوری اولویت اصلی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی آینده است اظهار داشت: در صورتی که معلمان واکسینه شوند مدارس برای سال تحصیلی آینده به صورت حضوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بازگشایی خواهند شد.


احمدی لاشکی تصریح کرد: بازگشایی مدارس بهترین تصمیم برای سال تحصیلی آینده در راستای ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی است.


معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید در مدارس انسان‌هایی در طراز جمهوری اسلامی ایران را تربیت کنیم گفت: سپهبد شهید سلیمانی تربیت یافته مدارس و معلمان است و استعداد ذاتی، والدین، جامعه و دوستان نیز نقش موثری در موفقیت و سربلندی این بزرگوار داشتند.


وی با بیان اینکه مستندسازی املاک آموزش و پرورش یکی از مهمترین راهبرد‌های وزارت آموزش و پرورش است اظهار داشت: خوشبختانه تعامل خوبی بین ثبت و اسناد و بنیاد مسکن برای تحقق این مهم صورت گرفته و اگر ما در ادارات آموزش و پرورش استان‌ها و شهرستان‌ها و مناطق تلاش نکنیم مدیون هستیم.


وی به ساماندهی ۸۸ هزار نفر نیرو در آموزش و پرورش کشور به استناد تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس اشاره کرد و افزود: با جدیت دغدغه‌های استخدام آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی، نیرو‌های قرآنی و پیش دبستانی را پیگیری می‌کنیم.


احمدی لاشکی از اقدامات موثر و ماندگار انجام شده در آموزش و پرورش استان کرمان در چند سال اخیر تقدیر کرد و گفت: ساخت مدارس و اقدامات اثربخش آموزشی و پرورشی در این استان مصداق عینی مدیریت جهادی است.


وی تعامل و همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آموزش و پرورش این استان را در کشور بی نظیر دانست و بیان کرد: کرمان یکی از استانی‌هایی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی دغدغه‌ها و مشکلات آموزش با جدیت پیگیر‌ی می‌کنند این تعامل و همکاری نقش موثری در کاهش چالش‌ها و آسیب‌ها داشته و دارد.


احمدی لاشکی گفت: در مجموع آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های عمومی و اختصاصی رشد قابل توجهی داشته و زحمات همکاری فرهنگی این استان پهناور قابل تقدیر است.

منبع: ایرنا


اینجا بخوانید: نحوه محاسبه دقیق مبلغ فوق العاده ویژه معلمان در سال ۱۴۰۰ + جدول

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سید عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۹
0
0
رتبه بندی شامل هیچ کدام از معلمان نمی شود.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->