انفجارهای شدید در حیفا و عکا سرزمین‌های اشغالی باقری حادثه تیراندازی در عمان را محکوم کرد نانسی پلوسی از هریس حمایت کرد مقامات امنیتی اسرائیل با خروج از غزه موافقت کردند باقری‌کنی: حمایت بی‌دریغ یمن از مردم مظلوم غزه مایه مباهات امت اسلامی است حزب‌الله لبنان محل استقرار نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد یورش نظامیان صهیونیست به «طولکرم» (یکم مرداد ۱۴۰۳) نیروی دریایی سپاه: شناور خارجی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس را توقیف کردیم (یکم مرداد ۱۴۰۳) نگرانی سخنگوی «گوترش» از حمله اسرائیل به یمن حمله اسرائیل به خان‌یونس ۷۰ شهید و بیش از ۲۰۰ مجروح برجای گذاشت (یکم مرداد ۱۴۰۳) ایروانی: ایران کاملاً متعهد به کمک به راه‌حل سیاسی بحران سوریه است آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ابلاغ شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) انهدام جنگ‌افزارهای متجاوز صهیونیستی از سوی قسام پزشکیان: حساب مردمی که به هر دلیلی ناراضی هستند، از دشمنان و بددلان جداست حملات سنگین مقاومت لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی + فیلم (یکم مرداد ۱۴۰۳) حمله وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به ارتش اسرائیل فرماندار یک ایالت آمریکا: «ترامپ» یک جنایتکار، مرتکب تجاوز جنسی و دروغگوی مادرزاد است العربیه مدعی توقیف نفتکشی باپرچم «توگو» در ۶۱ مایلی بوشهر شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) اردوغان و بشار اسد دیدار می‌کنند؟ سرلشکر سلامی: از طرح انزوای دشمنان خارج شده‌ایم
سرخط خبرها

حضور نظامی آلمان در افغانستان پس از ۲ دهه پایان یافت

  • کد خبر: ۷۲۶۱۱
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
حضور نظامی آلمان در افغانستان پس از ۲ دهه پایان یافت
در ادامه روند خروج نظامیان خارجی از افغانستان، آلمان با ترک این کشور به مرگبارترین ماموریت نظامی‌اش پس از جنگ جهانی دوم پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «آنگرت کرامپ کارن بائر» وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که روند خروج نظامیان آلمانی از افغانستان تکمیل شده است و بدین ترتیب این کشور به مرگبارترین ماموریت نظامی‌اش پس از جنگ جهانی دوم پایان داد.

 

در سال‌های گذشته آلمان پس از آمریکا بزرگترین حضور نظامی را در افغانستان داشت و در ۲ دهه گذشته حدود ۱۵۰ هزار نظامی به افغانستان اعزام شدند که بسیاری از آن‌ها بیش از یک بار به این کشور آمدند.

 

در طی این سال‌ها ۵۹ نظامی آلمانی در افغانستان کشته شدند که ۳۵ مورد در نتیجه درگیری و یا حملات مخالفان مسلح دولت افغانستان به این نظامیان بود.

 

پیش از آغاز روند خروج نظامیان آلمانی، ۱۳۰۰ نظامی این کشور در افغانستان حضور داشتند که بیشتر آن‌ها در «کمپ مارمل» مستقر بودند.

 

نظامیان آلمانی درحالی افغانستان را ترک کردند که این کشور پیش از این بر ادامه حضور نیروهایش در افغانستان برای پیشرفت در مذاکرات بین‌الافغانی تاکید داشت.

 

نظامیان آلمانی نیز پیش از تکمیل روند خروج از افغانستان اعلام کرده بودند که تمام اسناد محرمانه را نابود می‌کنند.

 

حساب توئیتری نیرو‌های مسلح آلمان چندی قبل در توئیتی نوشت: «ماموریت حمایت قاطع در افغانستان در حال نابود کردن اطلاعات محرمانه در کمپ مارمل است».

 

یک افسر ارشد ارتش آلمان در ویدئوی منتشر شده اظهار داشت که اسناد محرمانه پس از خُرد شدن، در کوره‌ها سوزانده می‌شوند و ضایعات فلزی نیز در یک دستگاه پرس بزرگ خُرد می‌گردد تا غیرقابل استفاده شود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->