اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد تاکید پزشکیان بر عزم دولت ایران برای تکمیل راهگذر شمال-جنوب مخبر به شایعه استعفای پزشکیان واکنش نشان داد پزشکیان: باید از توسعه پایتخت جلوگیری کرد نتانیاهو بازهم به دادگاه رفت دولت لایحه اجرای معاهده منع تولید و به‌کارگیری سلاح‌های شیمیایی و انهدام آن‌ها را به مجلس تقدیم کرد قالیباف: برخی تحقیقات علمی دانشگاه امام حسین (ع) به مرحله تولید رسیده است سخنگوی وزارت امور خارجه: دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و سه کشور اروپایی، هفته آخر دی ماه برگزار می‌شود تبدیل اتاق‌های اندیشه‌ورزی به سازمان‌های تحقیقاتی و مشاوره‌ای ‎ کمیسیون امنیت ملی مجلس خواستار برکناری ظریف با ورود دیوان عدالت اداری شد محسنی‌ اژه‌ای: نگذارید کار مردم در تعطیلاتی که پیش می‌آید، زمین بماند عارف: ناترازی انرژی، ضربه سنگینی به صنعت می‌زند سیدحسن خمینی: از آسیب‌های جهان امروز این است که دین را شُل می‌گیریم ویدئو| گردش شبانه و قهوه نوشی وزیر خارجه ترکیه و ابومحمد الجولانی در دمشق بازگشایی سفارت عربستان در افغانستان (۲ دی ۱۴۰۳) توزیع برخی مواد غذایی در پروازهای داخلی و خارجی ممنوع شد نتانیاهو علیه انصارالله یمن یاوه‌گویی کرد ویدئو| محمد الجولانی با کت و شلوار و کراوات با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد وزارت خارجه اتهامات دادگستری آمریکا علیه تبعه کشورمان را رد کرد ابراز امیدواری مشاور امنیت ملی آمریکا برای توافق ترامپ با ایران جزئیات سرنگونی جنگنده آمریکایی توسط انصارالله یمن (۲ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حضور نظامی آلمان در افغانستان پس از ۲ دهه پایان یافت

  • کد خبر: ۷۲۶۱۱
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
حضور نظامی آلمان در افغانستان پس از ۲ دهه پایان یافت
در ادامه روند خروج نظامیان خارجی از افغانستان، آلمان با ترک این کشور به مرگبارترین ماموریت نظامی‌اش پس از جنگ جهانی دوم پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «آنگرت کرامپ کارن بائر» وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که روند خروج نظامیان آلمانی از افغانستان تکمیل شده است و بدین ترتیب این کشور به مرگبارترین ماموریت نظامی‌اش پس از جنگ جهانی دوم پایان داد.

 

در سال‌های گذشته آلمان پس از آمریکا بزرگترین حضور نظامی را در افغانستان داشت و در ۲ دهه گذشته حدود ۱۵۰ هزار نظامی به افغانستان اعزام شدند که بسیاری از آن‌ها بیش از یک بار به این کشور آمدند.

 

در طی این سال‌ها ۵۹ نظامی آلمانی در افغانستان کشته شدند که ۳۵ مورد در نتیجه درگیری و یا حملات مخالفان مسلح دولت افغانستان به این نظامیان بود.

 

پیش از آغاز روند خروج نظامیان آلمانی، ۱۳۰۰ نظامی این کشور در افغانستان حضور داشتند که بیشتر آن‌ها در «کمپ مارمل» مستقر بودند.

 

نظامیان آلمانی درحالی افغانستان را ترک کردند که این کشور پیش از این بر ادامه حضور نیروهایش در افغانستان برای پیشرفت در مذاکرات بین‌الافغانی تاکید داشت.

 

نظامیان آلمانی نیز پیش از تکمیل روند خروج از افغانستان اعلام کرده بودند که تمام اسناد محرمانه را نابود می‌کنند.

 

حساب توئیتری نیرو‌های مسلح آلمان چندی قبل در توئیتی نوشت: «ماموریت حمایت قاطع در افغانستان در حال نابود کردن اطلاعات محرمانه در کمپ مارمل است».

 

یک افسر ارشد ارتش آلمان در ویدئوی منتشر شده اظهار داشت که اسناد محرمانه پس از خُرد شدن، در کوره‌ها سوزانده می‌شوند و ضایعات فلزی نیز در یک دستگاه پرس بزرگ خُرد می‌گردد تا غیرقابل استفاده شود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->