نگاه سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به عملکرد شورای ششم | این دوره، فعال‌ترین شورای شهر مشهد است پیشنهاد شهردار مشهد مقدس به دبیرکل انجمن کلانشهر‌های جهان برای تشکیل کمیته خلاقیت و نوآوری در متروپلیس هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت‌ها و چالش‌های مدیریت شهر مشهد از نگاه رئیس شورای اسلامی شهر مشهد | فراوانی طرح‌های دوفوریتی، چالش بزرگ شورای ششم بود ناصحی: مهم‌ترین وظیفه شورای شهر، انتخاب شهردار و نظارت بر عملکرد شهرداری است پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در پی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به هموطنان حادثه‌دیده در انفجار اسکله شهید رجایی رفع اختلال ۱۰دقیقه‌ای در سرویس‌دهی خط یک مترو مشهد رئیس شورای شهر مشهد: هزینه ساخت هر کیلومتر قطارشهری معادل با چهار پل چهارسطحی است | روند خدمت به مردم را متوقف نمی‌کنیم + فیلم موزه زنده میدان عدالت مشهد لیست کامل بوستان‌های بانوان دارای اتاق مادروکودک مشهد + جزئیات مشهد، قطب دیپلماسی شهری در میان کلانشهرهای ایران قلندرشریف: خط ۳ مترو مشهد مهم‌ترین بخش ریلی شهری کشور است | مشهد در حوزه قطارشهری خودکفا شده است  تشکیل ۴ کمیته ذیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد خراسان رضوی و مشهد، رتبه نخست کاهش تلفات حوادث رانندگی درون‌شهری طی سال ۱۴۰۳ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: کاهش ۱۴ درصدی تلفات حوادث ترافیکی در مشهد در سال ۱۴۰۳ ۸۸ درصد متوفیان تصادفات مشهد در سال ۱۴۰۳ عابران و موتورسیکلت‌سواران بودند فصل طغیان شته در باغات و فضای سبز شهری مشهد | به ۱۶۰ درخواست مردم در خصوص آفات رسیدگی شد مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد آغازبه‌کار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

نیمه پر لیوان کشف‌رود

  • کد خبر: ۷۲۸۲
  • ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۱
نیمه پر لیوان کشف‌رود
رضا سلیمان نوری سردبیر شهرآرامحله

نام کشف‌رود در چندسال اخیر بارها رسانه‌ای شده است. آن هم برای مشکلات متعدد کوچک و بزرگی که هرکدام از آن‌ها به‌تنهایی می‌تواند حواشی بسیاری را برای شهری چون مشهد ایجاد کند. درست به همین دلیل بود که چند روز قبل همراه تعدادی از دوستان شهرآرایی شال و کلاه کردیم و با راهنمایی کارکنان آب‌وفاضلاب استان رفتیم تا از نزدیک آنچه بارها درباره آن در شورای تیتر روزنامه بحث کرده بودیم، ببینیم و لمس کنیم. بازدیدی که بسیاری از معضلاتی را که هیچ حرفی تاکنون درباره آن نشنیده بودیم یا همکاران ما در شهرآرا و دیگر روزنامه‌ها به آن نپرداخته بودند هم به ما معرفی کرد و ما را مصمم‌تر کرد تا از کشف‌رود بیشتر و بیشتر بگوییم تا شاید با هر بار گفتن کمی سامان یابد.
این‌ها همه نیمه خالی لیوان بود و این مار خوش‌ خط‌وخال خوابیده در حاشیه شمال شهر که امتدادش تمام شمال‌غرب تا شمال‌شرق کلان‌شهر مشهد را دربر گرفته است، نیمه پر لیوانی هم دارد؛ نیمه پری که به دلیل فراوانی مشکلات و معضلات مربوط به آن و جذاب‌تر بودن بیان آن‌ها برای اهل خبر نسبت به خوبی‌ها و زیبایی‌ها همیشه مغفول مانده است. این نیمه پر را برای نخستین‌بار زمانی دیدم که روباهی در حاشیه جاده خاکی محل گذر ما در کنار کشف‌رود، لحظاتی چند ما را نگاه کرد و بعد در بین تاق‌های سبز شده در بستر خشک اما نم‌دار کشف‌رود ناپدید شد. ناپدید شدنی که با خود وجود نیمه پری برای لیوان کشف‌رود را هم از بین برد تا هنگامی که به ناگاه بستر رودخانه به حدی عریض شد که دیدن جاده حاشیه به‌سختی امکان‌پذیر بود و درست در همین هنگام جنگلی کوچک و کم‌سن‌وسال اما سرسبز و زیبا در بستر رودخانه ظاهر شد و نیمه پر لیوان کشف‌رود هم در ذهن من زنده گشت. این نیمه پر چیزی نیست جز امکان تبدیل کشف‌رود به یک منطقه گردشگری خاص برای مشهد و مشهدی‌ها. یک منطقه گردشگری جنگلی که از دل آن رودخانه‌ای رد می‌شود و حیوانات اهلی و وحشی هم در آن زندگی می‌کنند. چیزی شبیه پارک جنگلی چیتگر یا سرخه‌حصار تهران، البته با این تفاوت که آب جاری هم دارد. امری که کمی همت مسئولان شهری و سایر نهادهای مسئول را می‌خواهد و کمی همراهی مردم ساکن در حاشیه این مار بلند بالای کهن را و البته چندسالی هم صبر تا دیگر نه‌تنها کشف‌رود تاریخی معضلی برای شهر نباشد، بل یک سرمایه بزرگ باشد که هم مجاوران آن و هم سایر مردم شهر و کشور از مواهب آن بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->