۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی از طلافروشان در مشهد

  • کد خبر: ۷۲۸۸۲
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱
ماجرای کلاهبرداری‌های سریالی از طلافروشان در مشهد
اعضای یک باند حرفه‌ای که به صورت سریالی از طلافروشان مشهدی کلاهبرداری می‌کردند، در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شدند و راز تبهکاری‌های خود را فاش کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای کلاهبرداری از طلافروشان مشهدی اواخر هفته گذشته زمانی لو رفت که زنی میان سال با در دست داشتن حکم جلب یک زن جوان وارد کلانتری سپاد شد. این زن مدعی بود پسرش با توطئه و نقشه شیطانی زن جوانی به نام «ت» به زندان افتاده است، در حالی که سرقت طلا و جواهرات را آن زن انجام می‌داده و پسر این زن برای این که او دستگیر نشود به همه سرقت‌ها اعتراف کرده است و اکنون بعد از گذشت حدود ۱۰ ماه از این ماجرا، موفق شده نشانی مخفیگاه «ت» را پیدا کند!

بنابراین گزارش، با اظهارات شاکی، بلافاصله گروهی از نیرو‌های ورزیده کلانتری، با دستور سرگرد جعفر عامری (رئیس کلانتری سپاد) عازم جاده سیمان شدند و مخفیگاه مذکور را به محاصره درآوردند. هنگامی که نیرو‌های انتظامی با رعایت موازین شرعی و قانونی وارد منزل شدند، «ت» به همراه مردی غریبه قصد داشتند از پشت بام بگریزند که با هوشیاری ماموران، فرارشان نافرجام ماند و آن‌ها به همراه «ر» (زن جوان دیگری) دستگیر شدند. «ع-ز» مرد غریبه‌ای که سوابق کیفری دارد، در همان بازجویی‌های اولیه راز کلاهبرداری از طلافروشان مشهدی را فاش کرد و گفت: چند ماه قبل نرم افزاری را برای کلاهبرداری تهیه کردم و سوار بر خودروی «م-ک» (یکی دیگر از اعضای باند) به طلافروشی‌ها و فروشگاه‌های دیگر مراجعه می‌کردیم و از آن‌ها سکه، جواهر و اقلام موردنیازمان را می‌خریدیم، سپس با نشان دادن رسید جعلی روی گوشی تلفن، چنین وانمود می‌کردیم که پیامک بانک کمی دیرتر ارسال می‌شود و بدین ترتیب از مغازه خارج می‌شدیم. سکه‌های طلا را نیز از طریق آگهی در سایت دیوار به فروش می‌رساندم.

در همین حال «ت» (زن جوان) نیز در بازجویی‌ها گفت: حدود چهار ماه قبل با «ع-ز» آشنا شدم و قرار گذاشتیم با هم ازدواج کنیم، اما زمانی که با یکدیگر به مشاجره می‌پرداختیم او از منزل خارج می‌شد و به خانه «م-ک» (عضو دیگر باند) می‌رفت و به همراه او از طلافروشی‌ها کلاهبرداری می‌کردند البته گاهی نیز «ع-ز» تاکسی دربست می‌گرفت و مبالغی از پول‌های فروش طلا را به «م-ک» می‌داد و بقیه را برای دوست دختر‌های دیگرش هزینه می‌کرد. او یک شب مرا با خودش بیرون برد، اما من در خیابان وحید ۱۵ در خودرو نشستم که او بعد از حدود نیم ساعت بازگشت و مرا به منزلم رساند. در همین حال «ر» متهم دیگر که خود را خواهر «ت» معرفی می‌کرد، درباره شگرد‌های کلاهبرداری از طلافروشی‌ها گفت: من با جوان دیگری که مدتی قبل با هم آشنا شدیم، به مغازه‌های زعفران فروشی می‌رفتیم و با رسید‌های جعلی زعفران می‌خریدیم.

به دنبال اعترافات متهمان، بی درنگ عملیات دستگیری «م- ک» با صدور دستوری ویژه از سوی قاضی فرهمندنیا آغاز شد و ماموران انتظامی در حالی وی را به همراه چهار متهم زن و مرد دیگر دستگیر کردند که مقادیری مواد مخدر صنعتی و سنتی و مبالغ زیادی وجه نقد در بازرسی از مخفیگاه وی به دست آمد. «م- ک» هنگامی که مورد بازجویی‌های فنی و تخصصی قرار گرفت، ادعا کرد: «ع- ز» به عنوان مهمان به منزل من می‌آمد و خودروام را به امانت می‌گرفت. نمی‌دانم با خودرو کجا می‌رفت، اما وقتی به خانه بازمی گشت میوه و غذا و دیگر لوازم را می‌خرید. یک بار نیز ساکی را به امانت نزد من گذاشت، اما زمانی که درون ساک را نگاه کردم متوجه شدم علاوه بر ۴۱ میلیون تومان پول، مقداری مواد مخدر هم داخل آن وجود دارد. به همین دلیل ناراحت شدم و به او گفتم، چون موضوع مواد مخدر را از من پنهان کرده است، من هم ۴۱ میلیون تومان را برای خودم برمی دارم! در عین حال بخشی از مواد مخدر کشف شده در منزل، متعلق به خودم است که مصرف می‌کنم! البته ۱۷ میلیون تومان از آن پول‌ها را به حساب مادرم واریز کرده ام! وی ادامه داد: دو زن و یک مرد که در منزلم مهمان بودند، نقشی در ماجرای سرقت از طلافروشی‌ها نداشته اند و ارتباطی هم با «ع- ز» ندارند.

با توجه به احتمال افزایش موارد اتهامی توسط اعضای این باند، با صدور دستوری از سوی قاضی فرهمندنیا، متهمان در اختیار نیرو‌های تجسس کلانتری سپاد قرار گرفتند تا چنان چه بعد از درج گزارش مذکور در روزنامه خراسان، افرادی برای شناسایی آن‌ها به کلانتری مراجعه کردند بررسی‌های لازم صورت گیرد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->