عدم توافق مالی عالیشاه با درویش پایان کار وحید امیری در پرسپولیس تیم امید در بلاتکلیفی محض| یکشنبه انتخاب سرمربی دلخوری جباری از اتفاقات پشت پرده استقلال | علیه جویباری مصاحبه می‌کند؟ جویباری: جباری فقط یکی از گزینه‌های ما است پرواز سید حسین حسینی بعد از دستیابی به جام قهرمانی ویدئو| خلاصه بازی استقلال و ملوان بندرانزلی در فینال حذفی (۸ خرداد ۱۴۰۴) نتیجه بازی استقلال تهران و ملوان بندرانزلی در فینال حذفی (۸ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| قهرمانی در فصل تلخ ترکیب احتمالی استقلال برابر ملوان نوراللهی در راه النصر؟ پایان کار رونالدو در النصر نتیجه و فیلم خلاصه بازی چلسی و بتیس در فینال کنفرانس‌لیگ(۸ خرداد۱۴۰۴)| جام در دست انگلیسی‌ها بیرانوند، ناجی عالیشاه در پرسپولیس امیری از پرسپولیس رفتنی شد پیشنهاد عجیب درویش در مورد گندوز پاسخ منفی هافبک ترک به کارتال مأموریت استیلی در ترکیه چه بود؟ فریبا: بازیکنان استقلال به دنبال قهرمانی در جام حذفی هستند مقایسه قرارداد‌ها در فصل جدید با بازیکنان قدیم | آن‌ها تیم ملی را بالا کشیدند، این‌ها فقط دستمزد را! استقلال تنهاانتخاب داخلی سیدحسین حسینی تفتیان؛ همیشه در اردو، همیشه بی مقام
سرخط خبرها

جام حذفی تنها امید استقلال برای دستیابی به جام

  • کد خبر: ۷۲۸۹۹
  • ۱۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۰
جام حذفی تنها امید استقلال برای دستیابی به جام
پرسپولیس این شانس را دارد با به دست آوردن ۵ یا ۶ امتیاز بازی‌های پیش رو به کلی استقلال را از کورس قهرمانی لیگ برتر خارج کند. ۱۵ امتیاز تا پایان لیگ باقی مانده که به نظر می‌رسد به دست آوردن این امتیازات برای پرسپولیس ساده باشد.

گروه ورزش، شهرآرانیوز، ۵ بازی تا پایان لیگ بیستم باقی مانده و اگر پرسپولیس ۵ امتیاز از ۱۵ امتیاز باقی مانده به دست آورد و تفاضل گلش هم از استقلال بهتر باشد که اکنون همین طور است (تفاضل گل استقلال ۱۲ است، تفاضل گل پرسپولیس ۲۲) استقلال دیگر قهرمان لیگ نخواهد شد.

گرچه پرسپولیس جلو‌تر از استقلال، تیم سپاهان را هم جدی‌ترین تعقیب کننده خود در جدول لیگ می‌بیند، اما به نظر می‌رسد به طول عقلانی دیگر امید آن چنانی به قهرمانی استقلال نیست. پرسپولیس اکنون در صدر جدول لیگ برتر با ۵۴ امتیاز شرایط مطلوبی دارد.

سرخ‌ها اگر همین دو بازی آینده خود را با پیروزی سپری کنند، استقلال به طور قطع دیگر قهرمان لیگ نمی‌شود ودرفاصله ۳ هفته مانده به پایان لیگ برتر از گردونه رقابت برای رسیدن به قهرمانی خارج می‌شود.

تنها سپاهان می‌ماند که اکنون با ۵۲ امتیاز پشت سرپرسپولیس قرار دارد که اگر تا هفته آخر نیز همین فاصله امتیازی را حفظ کند، بازهم شانس قهرمانی دارد. درحقیقت سپاهان تنها تیمی است که قهرمانی پرسپولیس را تهدید می‌کند وپیش بینی می‌شود طی ۲ یا نهایت ۳ بازی آتی، استقلال شانس قهرمانی خود روی کاغذ را هم از دست بدهد و تکلیفش در لیگ برتر روشن شود.

این وضعیت ایجاب می‌کند که آبی‌ها برای بازی مهم خود درجام حذفی مقابل پرسپولیس درآمادگی ذهنی و فنی قرار بگیرند و اجازه ندهند فرصت رسیدن به جام قهرمانی دراین جام نیز از کف برود.

استقلال در آخرین دربی مقابل پرسپولیس شکست خورد، اما به زعم همه کارشناسان و حتی داور آن بازی، یک پنالتی به سود استقلال گرفته نشد که شاید اگر داور به درستی آن صحنه را تشخیص می‌داد، استقلال لااقل بازنده این میدان لقب نمی‌گرفت، اما دید نامناسب داور درنهایت سبب شد استقلال با شکست صحنه آن بازی مهم را ترک کند.

با این حال فرهاد مجیدی و شاگردانش باید از تقابل دوباره با پرسپولیس احساس خوشبختی کنند، چون این بازی می‌تواند یک فرصت طلایی برای سرمربی استقلال و بازیکنان این تیم باشد تا علاوه برجبران باخت درلیگ مقابل پرسپولیس، خود را درجام حذفی به یک مدعی سرسخت و جدی تبدیل کنند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->