رهایی نوجوانی ۱۶ ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

مینو محرز: ۴۰۰ هزار دز واکسن برکت تولید و به وزارت بهداشت تحویل داده شده است

  • کد خبر: ۷۳۰۸۲
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۳
مینو محرز: ۴۰۰ هزار دز واکسن برکت تولید و به وزارت بهداشت تحویل داده شده است
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت تولید و تزریق واکسن کوو ایران برکت توضیح داد.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره آخرین وضعیت تولید و تزریق واکسن کوو ایران برکت توضیح داد.


دکتر مینو محرز درباره روند تأیید علمی و تولید واکسن برکت به شهرآرانیوز گفت: پس از کسب مجوز تزریق اضطراری این واکسن، گروه داروسازی با طی مراحل مختلف تأیید علمی و پزشکی، ۲ هفته قبل ۴۰۰ هزار دز از این واکسن را برای تزریق به وزارت بهداشت تحویل داده است.


وی ادامه داد: تعهد شرکت یک‌میلیون دز واکسن بوده است که خوشبختانه تا هفته آینده ۵۵۰ هزار دز دیگر به وزارت بهداشت تحویل داده خواهد شد.


محرز در واکنش به انتقاد برخی پزشکان مبنی بر تأییدنشدن واکسن برکت از سوی سازمان بهداشت جهانی تصریح کرد: تزریق اضطراری در همه جهان اتفاق افتاد و هیچ‌یک از واکسن‌های تولیدشده در جهان برای واکسیناسیون مردم کشورشان تأییدیه سازمان بهداشت جهانی را نگرفتند. تأییدیه و مقالات علمی مربوط به واکسن زمانی مطرح می‌شود که کشور تولیدکننده واکسن بخواهد آن را صادر کند. در چنین شرایطی، باید سازمان بهداشت جهانی مجوز تزریق آن را صادر و مقالات علمی آن را تأیید و منتشر کند.


وی درباره تعدد واکسن در ایران و پایین‌بودن آمار واکسیناسیون متذکر شد: فرایند تولید واکسن، چه در بعد علمی و چه تولید، امری حساس و زمان‌بر است و ما تا پیش از همه‌گیری جهانی، بسیاری از امکانات تولید واکسن در کشور را نداشتیم. در واقع، ایران سال‌هاست به‌جز واکسن‌های دامی، واکسن انسانی تولید نکرده است و موفقیت فعلی، با وجود کندبودن حرکت ما، پس از نزدیک به ۲۵ سال اتفاق افتاده است.
محرز یادآور شد: در گذشته، شرکت‌های بزرگ سرم‌سازی رازی و پاستور قطب‌های صنعت تولید واکسن بودند که در سالیان گذشته این امکان را از دست دادند و با تهیه آزمایشگاه سطح ۳، دوباره موفق شدیم واکسن ایرانی و انسانی تولید کنیم.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با دفاع از دستاورد علمی دانشمندان ایرانی خاطرنشان کرد: واکسن‌های فعلی به‌ویژه برکت، در کارخانه‌ای نیمه‌صنعتی تولید می‌شوند و با صنعتی‌شدن کامل کارخانه، روند تولید ما نیز افزایش چشمگیری خواهد یافت و کمبود‌ها در تزریق واکسن جبران می‌شود. این را نیز اضافه کنم که در مسیر تولید واکسن، وزارت بهداشت با سخت‌گیری فراوان و کنترل‌های روزانه، بیش از ۴۷ هزار دز در روز را تأیید نمی‌کند که این نشان از دقت زیاد متخصصان وزارت بهداشت ایران است.


محرز درباره رونق گردشگری در کشور‌های اطراف برای تزریق رایگان واکسن گفت: این مسئله بسیار مهم و برای اقتصاد هر کشوری سودمند است، اما ایران اگر بخواهد به چنین کاری دست بزند، باید مسافران ورودی را ایزوله کند، وگرنه امکان ورود بیماری‌های گسترده مانند سرخک و آبله از مبدأ برخی کشور‌های همسایه وجود دارد و این اتفاق در شرایط کنونی به سود ما نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->