کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند آیا گرم کردن غذا در مایکروویو خطرناک است؟ آیا حساسیت به نور نشانه‌ای از میگرن است؟
سرخط خبرها

دکتر مینو محرز: ایمنی‌زایی واکسن کوو برکت ۸۰ درصد اعلام شد

  • کد خبر: ۶۹۳۰۱
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۱
دکتر مینو محرز: ایمنی‌زایی واکسن کوو برکت ۸۰ درصد اعلام شد
عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، ایمنی‌زایی واکسن برکت را تا ۸۰ درصد اعلام کرد.

گروه سلامت و پزشکی شهرآرانیوز | دکتر مینو محرز درباره آخرین وضعیت تأیید واکسن کوو برکت به شهرآرانیوز گفت: واکسن کوو برکت ۳ مرحله کارآزمایی خود را پشت سر گذاشته است. در مرحله اول، ایمنی واکسن تأیید شده است و نواقصی مانند درد در محل تزریق یا تب برطرف شده است. در مرحله دوم، اثربخشی و میزان ایمنی واکسن در کشت سلولی، ۹۵ درصد اعلام شده است که درصد فوق‌العاده‌ای به‌حساب می‌آید و درنهایت، میزان پادتن یا ایمنی‌زایی این واکسن پس از تزریق برای ۲۰ هزار داوطلب، ۸۰ درصد اعلام شده است.


محرز درباره صدور مجوز اضطراری تزریق این واکسن یادآور شد: باتوجه‌به اهمیت واکسینه‌شدن مردم و تسریع برنامه واکسیناسیون با واکسن تولید داخل، درخواست خود را اعلام کرده‌ایم، اما از تصمیم ستاد ملی و وزارت بهداشت اطلاعی ندارم.


وی درباره چگونگی تأیید این واکسن از سوی سازمان بهداشت جهانی گفت: واکسن اگر برای مصرف داخلی باشد، سازمان غذا و دارو باید مجوز آن را صادر کند. اما برای تأیید سازمان بهداشت جهانی، باید در هر مرحله از آزمایش‌های بالینی، مقاله علمی آن نیز نگاشته و منتشر شود که اکنون، یک مقاله چاپ و مقاله دیگری هم تأیید شده است.


عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا از مقدار واکسن تولیدشده گفت و متذکر شد: تا پایان خردادماه، حدود یک میلیون دز از واکسن برکت آماده تزریق است که در صورت رسیدن به تولید انبوه و واکسیناسیون عمومی، امیدواریم آموزش در مدارس و دانشگاه‌ها از اول مهرماه به‌صورت حضوری آغاز شود.


محرز به گروه سنی داوطلب تزریق و نتایج آن اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲ گروه سنی ۱۸ تا ۵۰ سال و ۵۰ تا ۷۵ سال واکسینه شده‌اند و نتایج آن خوب بوده است. سعی کردیم از داوطلبانی استفاده کنیم که بیماری زمینه‌ای نداشته باشند. اما در صورت واکسیناسیون عمومی، این واکسن حتی برای گروه‌های پرخطر هم کارآزمایی خود را نشان خواهد داد.


وی با اعلام اینکه واکسن برکت، تولیدی صددرصد ایرانی و از یک ویروس داخلی به‌حساب می‌آید، تصریح کرد: واکسن برکت مانند واکسن‌های چینی، از ویروس ضعیف‌شده تولید شده و عوارض آن هم بسیار کم است. واکسن‌های چینی که در حجم زیادی تزریق شده‌اند تا ۶۰ درصد اثرگذاری داشته‌اند و امیدواریم برای واکسن برکت هم این اتفاق بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->