درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اسامی کشور‌های ممنوعه و پرخطر برای پرواز‌های خارجی (۱۵ تیر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۳۲۸۶
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸
اسامی کشور‌های ممنوعه و پرخطر برای پرواز‌های خارجی (۱۵ تیر ۱۴۰۰)
۱۲ کشور در فهرست قرمز و ۲۲ کشور در فهرست مقاصد پرخطر قرار گرفته‌اند که ورود برای کشور‌های قرمز کرونایی ممنوع و برای کشور‌های دارای ریسک بالا با رعایت پروتکل‌ها و بنا به شرایطی مجاز شناخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در روزهای گذشته و در پی شیوع و گسترش ویروس کرونای دلتا، پروتکل‌های جدیدی برای پروازهای خارجی و فهرست‌بندی کشورهای پرخطر و ممنوعه اعلام شده است که بر این اساس مسافران قبل از سفر به ایران باید آن را مطالعه کنند.

بوتسوانا، برزیل، اسواتینی، هند، لسوتو، مالاوی، موزامبیک، نپال، آفریقای جنوبی، زامبیا، اروگوئه و زیمبابوه در فهرست کشورهای قرمز قرار دارند و ورود مسافران از این مقاصد به ایران ممنوع است. بر این اساس اگر مسافری در چهارده روز گذشته به این کشورها سفر کرده باشد یا بیش از چهار ساعت در این کشورها بوده باشد اجازه ورود به ایران را ندارد.

البته نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی، دیپلمات‌ها، نیروهای رسمی دولت که از وزارت امور خارجه ایران مجوز رسمی دارند، خلبان‌های مشغول به کار که برای آموزش به این مقاصد اعزام شده‌اند در صورتی که از سوی خط هوایی مربوطه اجازه‌نامه داشته باشند، می‌توانند به کشور وارد شوند.

این افراد قبل از پرواز به ایران و در هنگام ورود (در صورت نیاز) باید نتیجه تست خودشان را ارائه دهند. همچنین این مسافران باید در خانه یا هتل تحت نظر مسئولان بهداشتی قرنطینه شوند.

 

پروتکل‌های بهداشتی برای کشورهای پرخطر  

کشورهای آرژانتین، بولیوی، کیپ ورد، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، اکوادور، مصر، لیتوانی، مالزی، مالدیو، مغولستان، نامیبیا، پاراگوئه، پرو، سیشل، سریلانکا، سودان، سوریه، تانزانیا، ترینیداد و توباگو و تونس ۲۲ کشوری هستند که در فهرست مقاصد پرخطر قرار گرفته‌اند و ورود و خروج از و به این کشورها منوط به رعایت کردن پروتکل‌های خاصی است.

برای این کشورها تست قبل از پرواز اجباری است اما مسافران از مبداء لیتوانی اگر به صورت کامل واکسینه شده باشند، نیازی به تست PCR ندارند. منظور از واکسینه شدن کامل در این ابلاغیه این است که ۱۵ روز از دریافت دوز دوم واکسن کرونا گذشته باشد.

البته در یکی دیگر از توضیحات این ابلاغیه درباره تست کرونا قبل از پرواز به مقصد ایران آمده است که باید تست PCR ۹۶ ساعت قبل از پرواز از مسافران گرفته شود و تست باید به زبان انگلیسی باشد و کنسول‌گری ایران آن را تایید کرده باشد. کودکان زیر هشت سال اما نیازی به انجام این تست ندارند.

مسافران اگر از این ۲۲ کشور پرخطر به ایران سفر کنند یا حتی در زمان ترانزیت بیش از جهار ساعت در این کشورها باشند باید هنگام رسیدن به فرودگاه‌های ایران نیز تست PCR بدهند البته برای مسافران لیتوانی که کاملا واکسینه شدند این مورد هم استثناء دارد. اما اگر مسافران در زمان رسیدن به ایران پاسخ تست PCR شان مثبت شود باید قرنطینه شوند.

 

مسافرانی که حتی نیازی به تست هم برای ورود به ایران ندارند

مسافران دیگر کشورها ورودشان به ایران مجاز بوده و تا اطلاع ثانوی در فهرست سبز قرار دارند و قبل از ورود به ایران باید تست PCR داده باشند اما مسافران بلژیک، اتریش، بلغارستان، کرواسی، قبرس، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لوکزامبورگ، مالتا، هلند، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و انگلیس که کاملا واکسینه شدند نیازی به دادن تست PCR پیش از پرواز به ایران ندارند و تنها در صورتی که به هنگام رسیدن به ایران علائم داشته باشند باید تست بدهند و اگر پاسخ تست مثبت شود باید قرنطینه شوند.

در ادامه این پروتکل‌های جدید ابلاغی آمده است که اگر یک تغییر ناگهانی ایجاد شود ممکن است کشورها بدون هیچگونه هشداری بین این سه فهرست و سه رنگ قرمز، زرد و سبز جابه‌جا شوند. همچنین مسافران باید پیش از ورود فرم خود اظهاری را قبل از رسیدن در سایت سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی WWW.CAO.IR تکمیل کنند.

مسافرانی که از ایران به یک کشور خارجی سفری کوتاه کرده‌اند اگر از زمان تست‌شان در هنگام خروج کمتر از ۹۶ ساعت گذشته باشد می‌توانند از همان تست به هنگام بازگست به کشور استفاده کنند.

منبع:اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->