جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

حبس ۳۰۱ شهروند مشهدی در آسانسور به دلیل قطعی برق

  • کد خبر: ۷۳۳۸۵
  • ۱۵ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۹
حبس ۳۰۱ شهروند مشهدی در آسانسور به دلیل قطعی برق
مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۵۳گانه این شهر بیشترین حجم امدادرسانی را با ۳۰۱ عملیات مربوط به نجات افراد محبوس شده در آسانسورهای خانگی، تجاری و اداری به‌دلیل قطعی برق انجام داده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز، مسعود ظهوریان اظهار کرد: از ساعت ۸ صبح مورخه ۱۲ تیرماه تا ۸ صبح امروز ۱۴ تیرماه ۷ هزار و ۳۹۵ تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان برقرار شده که طی این مدت ۴۶۵ عملیات اطفای حریق و امداد و نجات و خدمات ایمنی توسط آتش‌نشانان ایستگاه‌های ۵۳ گانه شهر مشهد انجام شده است که ۳۰۱عملیات آن مربوط به ماموریت‌های مربوط نجات افراد محبوس شده در داخل آسانسور‌ها به دلیل قطع جریان برق در اقصی نقاط شهر مشهد بوده است که خوشبختانه تاکنون همه این حوادث ختم به خیر شده و حادثه ناگواری نداشته‌ایم.

مدیرعامل آتش‌نشانی مشهد با اشاره به اینکه روز گذشته بیشترین حجم ماموریت مربوط به قطع برق با ۱۶۵ عملیات را پشت سر گذاشته‌ایم، خاطرنشان کرد: در محله‌هایی که برق قطع می‌شود شاهد افزایش قابل توجه حجم تماس‌های لحظه‌ای شهروندان هستیم.

وی به شهروندان توصیه کرد: اگر در آسانسور محبوس شدید هیچ اتفاقی نمی‌افتد، هوا تمام نمی‌شود و آسانسور سقوط نمی‌کند، در این شرایط ابتدا با مدیر ساختمان یا با فشار دادن دکمه آلارم (هشدار) از افرادی که در محل هستند درخواست کمک کنید و اگر آن‌ها هم نتوانستند کاری انجام دهند، با شماره ۱۲۵ تماس بگیرید و ضمن ارائه آدرس دقیق محل منتظر رسیدن نیرو‌های امدادی باشید و مهم‌ترین نکته در استفاده از آسانسور هنگام قطع ناگهانی و پیش‌بینی نشده برق این است که در بسیاری از ساختمان‌های امروزی تجهیزات پیشرفته وجود دارد و آسانسور‌ها نیز به سیستمی به نام Black out (یا همان برق اضطرار) مجهز هستند که در هنگام قطع ناگهانی برق آسانسور را تا توقف در سطح یکی از طبقات پشتیبانی می‌کند.

ظهوریان متذکر شد: اقدامات پیشگیرانه دیگری هم هست که هم باید توسط صاحبان و مدیران ساختمان و مدیران فنی و تأسیسات مجتمع‌ها مدنظر قرار بگیرد که مهم‌ترین آن‌ها بازرسی ادواری کلیه بخش‌ها و اجزای آسانسور به صورت ماهانه از سوی شرکت‌های معتبر و نصب سیستم برق اضطراری برای آسانسور، زنگ هشدار و تلفن یا آیفون اظطراری برای آسانسور است و همچنین نسبت به تست و راه‌اندازی دیزل ژنراتور‌های مجموعه خود اقدام کنند و سوخت مورد مصرف دیزل ژنراتور‌ها تأمین شده باشد که تا در زمان قطع برق، به‌سرعت در مدار قرار گرفته و جریان برق محل را تأمین کند.
 
منبع:فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->