آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد
سرخط خبرها

بایستگی‌های مدیران دولت آینده

  • کد خبر: ۷۳۴۰۷
  • ۱۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹
بایستگی‌های مدیران دولت آینده
نمایندگان مجلس از ویژگی‌های ضروری اعضای کابینه دولت سیزدهم می‌گویند

به گزارش شهرآرانیوز؛ در روز‌هایی که چهره‌ها و مصادیق بسیاری برای تصدی مسئولیت‌های مختلف در دولت سیزدهم مطرح می‌شوند و گمانه‎زنی‌ها درباره همکاران رئیس جمهور منتخب در چهار سال آینده در رسانه‌های گوناگون مطرح است، برخی ترجیح می‌دهند به جای آنکه به مصادیق بپردازند، معیار‌های کلی را بیان کنند و از بایستگی‌های ضروری و ویژگی‌های لازم مدیران دولت آینده برای عبور از مشکلات کنونی جامعه بگویند. بدون شک در این میان، اظهارات نمایندگان مجلس قابل توجه است؛ زیرا آنان هستند که باید گزینه‌های پیشنهادی رئیس جمهور منتخب را در بهارستان بررسی کنند و به آنان رأی اعتماد دهند.


مدیرانی در تراز قانون

عباسی مقتدایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس، در گفتگو با «فارس»، درباره بایستگی‌های مدیران دولت آینده و رویکرد‌های آنان گفت: مدیران دولت آینده باید با ترازوی مدیریت نظام اسلامی سنجیده شوند. متأسفانه در دوره‌های قبلی برخی مدیران با شاخص‌ها و تراز‌های رویکرد لیبرال دموکراسی فعالیت می‌کردند.

 

دور شدن از مردم، تصمیم گیری در اتاق‌های دربسته و نگرش‌های غیرمبتنی بر اخلاق اسلامی و رویکرد‌های دینی، توجه به مبانی مادی صرف و اسیر شدن در چرخ دنده‌های توسعه، مواردی بود که در دولت‌های قبل گریبان گیر جامعه اسلامی شد. وی افزود: نوع انتخاب مردم نشان داد که بازگشت به ارزش‌های اسلامی، مدیریت دینی، سامان دهی کشور بر اساس نگاه به طبقات محروم و تقویت ضعیفان در جامعه، قوت بخشیدن به استقلال کشور، استحکام همه جانبه جامعه، توافق حداکثری برای ایجاد رفاه و آرامش و بهره گیری حداکثری از توانمندی‌های کشور، رویکرد‌های اساسی است که باید بار دیگر به عنوان محور‌های اساسی مدیریت در نظام اسلامی مورد توجه قرار گیرد.

 

مقتدایی گفت: می‌توانیم گام‌های بلندی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی برداریم. به همین دلیل مدیریت دولت آینده باید خودش را در تراز قانون اساسی و اجرای آن در تراز اهداف انقلاب اسلامی و در تراز امت اسلامی و یک ایران مقتدر و فعال در عرصه جهانی تنظیم کند. نیاز روز‌های آینده کشور، تعیین مدیرانی است که بتوانند قانون اساسی را عملیاتی کنند.


مدیران جهادی

ا... وردی دهقانی، نماینده مردم ورزقان در مجلس، نیز دراین باره به «فارس»، گفت: مدیران دولت آینده باید مدیرانی پاک دست باشند و مبارزه با فساد را در اولویت کاری خود قرار دهند. ما برای حل مشکلات نیاز به مدیرانی داریم که در عرصه و میدان کار حضور داشته باشند و صدای مردم را بشنوند. ما مدیران پشت میزنشینی که پشت در‌های بسته بدون شناخت درست از وضعیت مردم و به دور از شنیده شدن مشکلات آن‌ها تصمیم می‌گیرند، نمی‌خواهیم، بلکه نیازمند مدیرانی جهادی و حاضر در صحنه هستیم.

 

علاوه بر این، نگاه مدیران دولت آینده باید به ظرفیت‌های داخلی باشد، به ویژه از توان و نیروی جوانان برای امور مختلف همچون تولید و همچنین تصمیم سازی‌ها استفاده کنند و در کنار مدیران باتجربه از نیرو‌های متخصص جوان برای کار بهره گیرند. وی افزود: برای بهبود وضعیت فعلی کشور، نیازمند مدیرانی جهادی هستیم که ضمن جهادی کار کردن طبق برنامه عمل کنند؛ بنابراین ضرورت دارد مدیران ما برای بهبود وضعیت کشور برنامه مدونی داشته باشند.


مردمی بودن و فسادستیزی

حجت الاسلام احد آزادیخواه، نماینده مردم ملایر در مجلس، نیز در گفتگو با «فارس»، گفت: مردم وقتی به آیت ا... رئیسی رأی دادند، «نه» بزرگی به وضعیت فعلی کشور گفتند و حال نوبت به آیت ا... رئیسی برای تشکیل کابینه قوی و مقتدر رسیده است تا بتواند قله‌های سخت و بلند حل مشکلات کشور را فتح کند.

 

دولت سیزدهم کار‌های پرمشقتی در آینده خواهد داشت؛ به همین دلیل اعضای کابینه باید مردمی باشند و این ویژگی از چهره کل کابینه مشخص باشد و در آن تبلور پیدا کند. وی افزود: توجه به عدالت اجتماعی برای اعضای کابینه دولت سیزدهم باید بسیار مورد توجه باشد و مبارزه با ظلم و فسادستیز بودن آن‌ها مشخص و روشن باشد. داشتن نگاه جهادی برای وزرای دولت سیزدهم و تلاش شبانه روزی و افزایش اقتدار ملی، از دیگر ویژگی‌های دولت آتی است تا بتوانند بر تحریم‌ها و تهدید‌ها فائق بیایند.


عدالت ورزی و رفع تبعیض

احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس، نیز به «فارس» گفت: مدیران دولت آینده باید عدالت ورزی و رفع تبعیض را به طور ویژه وجهه همت خود قرار دهند. آنچه امروز بیش از همه مردم را آزار می‌دهد، تبعیض در توزیع امکانات و منابع در کشور است و همین مسئله موجب رنجش بیشتر مردم با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور شده است. وقتی بحث توزیع عادلانه ثروت و منابع در سراسر کشور را مد نظر قرار دهیم، دیگر مردم مجبور و ناچار به مهاجرت به مناطق بیشتر برخوردار نیستند. وقتی بخش‌هایی از کشور خالی باشد، طمع دشمن را در مورد خاک کشورمان برمی انگیزد و بنابراین باید مردم در محل سکونت خود از امکانات و منابع کشور به صورت عادلانه برخوردار شوند و این امکانات و منابع بین آن‌ها توزیع شود.

 

وی افزود: آقای رئیسی سابقه خوبی در قوه قضاییه در مبارزه با فساد و خصوصی سازی‌های مسئله دار د و امید است در دولت سیزدهم نیز همین رویه را ادامه دهد و به عنوان رئیس قوه مجریه اجازه ندهد که افراد از رانت در دولت بعدی استفاده کنند. مدیران دولت سیزدهم نیز همانند آقای رئیسی باید فسادستیز باشند و از هرگونه ویژه خواری و رانت خواری پرهیز کنند؛ در سایه چنین عملکردی است که می‌توان به بهبود وضعیت فعلی امیدوار بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->