ایران و عمان برای حذف تعرفه‌های تجاری توافق کردند سود سهام عدالت ۱۴۰۲ چه زمانی پرداخت می‌شود؟ عرضه سکه ضرب جدید از اسفند ۱۴۰۳ آیا یارانه‌ در سال ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟ ثبات قیمت سیب زمینی از اوایل اسفند ۱۴۰۳ | عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟
سرخط خبرها

پرواز با خودرو، نوید تحقق رؤیای دیرینه بشر

  • کد خبر: ۷۳۵۳۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۲
پرواز با خودرو، نوید تحقق رؤیای دیرینه بشر
طراحی و تولید خودرو پرنده، تاریخچه‌ای دور و دراز در تخیلات و آرزو‌های بشر دارد، پس از اینکه بشر رؤیای تولید خودرو را تحقق بخشید، شاید نهایت رؤیایش ایجاد خودرو پرنده بود، اما این آرزو کماکان تا تحقق نهایی‌اش راه زیادی دارد.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ طراحی و تولید خودرو پرنده، تاریخچه‌ای دور و دراز در تخیلات و آرزو‌های بشر دارد، پس از اینکه بشر رؤیای تولید خودرو را تحقق بخشید، شاید نهایت رؤیایش ایجاد خودرو پرنده بود، موضوعی در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ میلادی به تصور در دسترس بشر تبدیل شده بود، اما این آرزو کماکان تا تحقق نهایی‌اش راه زیادی دارد. جالب است بدانید که اولین تلاش‌های امیدوارکننده برای ساخت خودرو پرنده به حدود ۶۰ سال پیش از ساخت پرنده رایت (اولین سازه موفقیت‌آمیز پرنده در سال ۱۹۰۳ که به دست برادران رایت ساخته شد) برمی گردد.

 

در سال ۱۸۴۱ میلادی و سال‌ها پیش از برادران رایت، ویلیام ساموئل هِنسون و جان استرینگفِلو، اولین وسیله نقلیه پرنده تاریخ را اختراع کردند و به ثبت رساندند. هرگز نمونه عملکردگرای این طرح ساخته نشد، اما در نقشه‌های ارائه شده، طول بال‌ها به بیش از ۴۵ متر می‌رسید. این اختراع، در حقیقت یک هواپیما بود، اما به دلیل اینکه بر پایه یک واگن باربری ساخته شده بود، می‌توان آن را اولین خودرو پرنده تاریخ در نظر گرفت. این رؤیا پس از تولید نمونه‌های توسعه یافته هواپیما قوت بیشتری گرفت. «تلفیق هواپیما و خودرو در راه است.

 

شاید مضحک به نظر برسد، اما از راه خواهد رسید» این گفته هنری فورد در سال ۱۹۰۴ بود و همان‌طور که او گفته بود، در سال‌های اخیر شاهد توسعه روزافزون خودرو‌های پرنده بوده‌ایم، اما با این‌حال هنوز هم هیچ‌یک از خودرو‌های پرنده حتی آن‌هایی که کامل به‌نظر می‌رسند به تولید انبوه نرسیده‌اند. با این حال آخرین پیشرفت‌ها در حوزه تولید و طراحی خودرو‌های پرنده به چند هفته پیش برمی‌گردد. جایی که استفان کلاین، مخترع، طراح و خلبان اهل اسلواکی خودروی اسپرت اختراعی خود را به نمایش گذاشت.

 

خودرویی که در کمتر از ۳ دقیقه بال درآورده و به هواپیما تبدیل می‌شود. او چندی پیش با ماشین پرنده خود با سرعت میانگین ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت فاصله ۷۵ کیلومتری میان دو شهر نیترا و براتیسلاوا را در ۲۵ دقیقه پیمود. این طولانی‌ترین پرواز انجام شده از سوی این نوع وسیله نقلیه تاکنون بوده است. شاید همین اطلاعات ثبت شده از سازه ساخته شده کلاین، نوید تحقق این رؤیای دیرینه بشر در آینده‌ای نزدیک باشد. با این حال نباید فراموش کنیم که این پدیده بیش از یک قرن طول کشیده است تا به این جایگاه کنونی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->