سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

توصیه‌هایی برای دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۷۳۵۴۰
  • ۱۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
توصیه‌هایی برای دولت سیزدهم
از پیشنهاد‌های چهره‌های اصولگرا تا پاسخ مثبت اصلاح طلبان به تماس‌ها از سوی رئیس جمهور منتخب

به گزارش شهرآرانیوز؛ در شرایطی که رایزنی‌های بسیار فشرده‌ای برای مشخص شدن ترکیب کابینه دولت سیزدهم درجریان است و دفتر رئیس جمهوری منتخب، گزینه‌های مختلف برای تصدی مسئولیت‌های اجرایی دولت آینده را بررسی می‌کند، بازار توصیه‌ها و پیشنهاد‌های چهره‌های سیاسی به رئیس جمهور منتخب، گرم است. چهره‌های مختلف اصولگرا در توصیه‌هایی به آیت ا... سیدابراهیم رئیسی، می‌کوشند از منظر خود، راه گذار از شرایط موجود به شرایط مطلوب را ترسیم کنند و چهره‌های اصلاح طلب نیز که با تماس از دفتر رئیس جمهور منتخب در راستای نظرخواهی مواجه شده اند، از این موضوع بسیار استقبال کرده اند. در ادامه، اظهارات چند تن از چهره‌های سیاسی اصولگرا و اصلاح طلب را مرور خواهیم کرد.


جوان گراییِ تجربه محور

عباس سلیمی نمین، تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار اصولگرا، در گفتگو با «خبرآنلاین»، در پیشنهادی به رئیس جمهور منتخب برای تشکیل کابینه و بهره مندی از حضور جوانان گفت: ما در وضعیت انسداد مدیریتی هستیم که از دو دهه قبل ایجاد شده است. رفع این مسئله دفعی نیست و به یک برنامه ریزی و مرکزیت فکری نیاز دارد. متولدین دهه۶۰ و پس از آن باید به تدریج در بدنه اجرایی کشور مجرب شوند و مورد آزمایش قرار گیرند و پس از دو سال، در روند‌های ترمیمی، وارد کابینه و مدیریت‌های کلان شوند. کشور در شرایط آزمون و خطا نیست. برخی مدیران جوانی که می‌آیند به دلیل کم تجربگی، بردباری و تحمل کافی ندارند. وی افزود: امروز از آقای رئیسی باید این انتظار را داشته باشیم که ازطرفی جوانان باتجربه و راه پیموده را برای حضور در کابینه بر دیگران ترجیح دهد و ازطرفی جوانان متخصص و توانمند را با برنامه ریزی، به تدریج وارد عرصه مدیریتی در سطح معاون و مدیرکل کند.


بهره مندی از نظرات مناسب اصلاح طلبان

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی و فعال سیاسی اصولگرا، درباره نحوه به کارگیری گروه‌های سیاسی و به ویژه اصلاح طلبان در دولت آینده توسط رئیس جمهور منتخب به «نامه نیوز» گفت: با توجه به موضع گیری‌هایی که تا کنون داشته اند و اقداماتی مثل دعوت از رقبای انتخاباتی خود یا موضوعاتی مثل تشکیل ستاد‌های انتخاباتی اصلاح طلبان در برخی شهر‌ها برای حمایت از رئیسی و یا حمایت برخی رسانه‌های اصلاح طلب از ایشان، می‌توان حدس زد که همان طوری که گفته اند دوره رقابت را تمام شده می‌دانند و می‌خواهند که با هم افزایی برای حل مشکلات کشور اقدام و حرکت کنند. پیش بینی من این است که آقای رئیسی از دیدگاه‌ها و نظرات مناسب اصلاح طلبان برای حل مشکلات کشور بهره خواهند برد و سعی دارد که نگاه جامع و پدرانه‌ای به همه داشته باشد.


نظرخواهی حتی از رقبا

محمدرضا خباز، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، در گفتگو با «مهر» درباره تماس دفتر رئیس جمهور منتخب با برخی فعالان سیاسی اصلاح طلب برای نظرخواهی، گفت: آقای رئیسی در ایام انتخابات اعلام کردند که فردی فراجناحی هستند و به عنوان یک نامزد غیرجناحی نامزد شده اند. در هر دو جناح سیاسی افراد لایقی وجود دارند که می‌توانند مورد نظرخواهی و مشورت رئیس جمهور قرار بگیرند. این اقدام، اقدام بسیار خوبی بود و نوعی نشاط اجتماعی و اعتماد به وجود می‌آورد؛ زیرا نشان می‌دهد رئیس جمهور منتخب علاقه دارد نظر دیگران حتی گروه‌هایی را که به ایشان رأی ندادند، در اداره کشور بداند. این روش آقای رئیسی کمک خواهد کرد تا همان آشتی ملی محقق شود. ایشان درواقع در راه آرامش کشور، جلوگیری از اضطراب‌ها و تنش‌ها و درنهایت به کارگیری از نظرات دیگران، قدم برمی دارد.


کابینه فراجناحی

محمد سالاری، فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای اسلامی شهر تهران درباره تأکید رئیس جمهور منتخب بر وابسته نبودن به جریانات سیاسی، به «ایلنا» گفت: اقدامات اخیر آقای رئیسی درخصوص جلسه هم اندیشی با رقبای انتخاباتی و همچنین دریافت نظرات احزاب سیاسی و منتقدان، گام اول در مسیر ایجاد همدلی در کشور و بهره مندی از خردجمعی است که بهتر است ازسوی جریان‌های سیاسی مورد توجه و استقبال قرار بگیرد. برداشتن گام اول از سوی آقای رئیسی قابل اعتنا بوده و درصورت تداوم می‌تواند نتایج درخوری به دنبال داشته باشد. وی افزود: تشکیل یک کابینه فراجناحی و به دور از تعصبات جناحی و سهم خواهی ها، بهترین مؤلفه راستی آزمایی مستقل بودن رئیس جمهور آینده کشورمان است که درصورت تحقق می‌تواند امید به حل مشکلات داخلی و بین المللی را افزایش دهد و همه جریانات سیاسی حتی منتقدان را برای همکاری با دولت سیزدهم ترغیب کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->