طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

چرا با همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مخالفت می‌شود؟ (۲۴ تیر۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۴۴۸۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۷
  • ۱
چرا با همسان‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی مخالفت می‌شود؟ (۲۴ تیر۱۴۰۰)
کمیجانی گفت : سال ۹۹ سازمان برنامه بودجه و صندوق‌های بازنشستگی دست‌به‌دست هم دادند و بازنشستگان، کشوری، لشگری و تأمین اجتماعی که جمعاً چیزی در حدود شش میلیون نفر می‌شوند موضوع همسان‌سازی حقوقشان انجام پذیرفت و از دو میلیون تومان تا ۸ میلیون تومان شامل افزایش حقوق شدند.
به گزارش شهرآرانیوز، فرج کمیجانی دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، در کلاب هاوس خبرآنلاین که با موضوع " چرا عده‌ای با افزایش حقوق بازنشستگان مخالف‌اند " برگزار شد بازنشستگان را قشری دانست که عموماً در سیاست‌گذاری‌ها و تصمیم‌گیری‌ها مظلوم واقع می‌شوند و گفت: باید این روند تغییر کند و از محل تغییر و اصلاح قوانین نیز باید این اصلاح صورت گیرد تا بتوانی نیاز‌های بازنشستگان را پوشش دهیم. البته در شعار‌ها برخی به این مهم اشاره می‌کنند، اما در ساحت عمل هنوز هیچ اقدام مؤثری دیده نشده است.

او در ادامه به موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پرداخت و گفت: طبق قانون خدمات کشوری که سال ۸۷ به تصویب رسید از همان سال باید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بر اساس این قانون صورت می‌پذیرفت. اقدامی که در ثروتمندترین دولت پس از انقلاب یعنی دولت‌های نهم و دهم این مهم انجام نشد. این در شرایطی بود که همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سند‌های بالادستی، چون برنامه چهارم توسعه نیز موردتوجه قرارگرفته بود، اما بی‌توجهی دولت وقت به برنامه توسعه و قوانین سبب شد که بهترین فرصت برای همسان‌سازی حقوق‌ها از دست برود.

وی با اشاره به این‌که در برنامه پنجم و ششم توسعه نیز همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گنجانده شد، افزود: در سال‌های آغازین دولت یازدهم که با سال اول برنامه ششم توسعه هم‌زمان بود روند همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با یک‌درصدی افزایش شروع شد. امسال که سال آخر برنامه ششم توسعه هست این روند باید تکمیل می‌شد که دولت هم همین همت را به خرج داد تا این موضوع نهایی و تکمیل شود.

کمیجانی خاطرنشان کرد: سال ۹۹ سازمان برنامه بودجه و صندوق‌های بازنشستگی دست‌به‌دست هم دادند و بازنشستگان، کشوری، لشگری و تأمین اجتماعی که جمعاً چیزی در حدود شش میلیون نفر می‌شوند موضوع همسان‌سازی حقوقشان انجام پذیرفت و از دو میلیون تومان تا ۸ میلیون تومان شامل افزایش حقوق شدند.
 
وی در ادامه افزود: دولت با توجه به حکمی که در این رابطه در برنامه ششم توسعه آمده این موضوع را باید در مسیر قانونی قرار می‌داد. بر همین اساس هم دولت یک لایحه‌ای در این زمینه تدوین کرد و بعد از تصویب در هیئت دولت برای تبدیل‌شدن به قانون به مجلس شورای اسلامی فرستاده شد.

وی ضمن ابراز تأسف نسبت به مطرح‌شدن مخالفت‌هایی با قانونی شدن این موضوع، گفت: نه بسیاری از کارشناسان این مخالفت‌ها را بجا می‌دانند و نه از آن مهم‌تر خود بازنشستگان چنین مخالفت‌هایی را می‌پذیرند. عدم پذیرشی که بسیار بجا هست آن‌هم در شرایطی که حقوق بسیاری دیگر در کشور شامل افزایش شده و به‌تناسب آن سبد معیشت خانوار بسیار بالا رفته و هیچ بحثی از افزایش تورم در آن برهه نبوده، اما حالا که بحث افزایش حقوق بازنشستگان و از سوی دیگر رتبه‌بندی فرهنگیان در میان است بحث‌های ناروای این‌چنینی مطرح می‌شود بر سرانجام آن بهانه‌گیری صورت می‌گیرد.

کمیجانی خاطرنشان کرد: موضوع تورم طی سال‌های مختلف به دلایل دیگری ایجاد و تقویت‌شده است، ولی بر اساس آن دریافتی بازنشستگان رشد پیدا نکرده و از همین رو این قشر به‌سختی روزگار سپری کرده‌اند. حالا که باید این روند تورمی را برای بازنشستگان جبران کنند و تورم جدید را هم در دریافتی‌هایشان لحاظ کنند این‌چنین برخی به تکاپو افتاده‌اند که چنین موضوعی صورت نپذیرد.

سال گذشته از پس ده‌ها و صد‌ها ساعت جلسه متناوب میان مجموعه‌های مسئول صورت پذیرفت تا همسان‌سازی حقوق بازنشستگان صورت پذیرد، اما حال رفتار عده‌ای سبب شده که بازنشستگان دغدغه دائمی شدن این موضوع را داشته باشند و تشویش بر سر این موضوع جامعه بازنشستگان را فراگرفته است.

دبیر کل مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در جمع بندی صحبت‌های خود گفت: در آخر باید به دو موضوع اصلی پرداخت؛ یک آن که به طور قطع بازنشستگان ۱۳ سال تورم‌های افسارگسیته را که هر سال افزایش یافته است را پشت سرگذاشته اند و حال با بی توجهی به دستمزد‌های آن‌ها در سال‌های اخیر در بدترین وضعیت موجود به سر می‌برند و این قضیه‌ای که دولت در حال حاضر در آن پیش قدم شده است و لایحه‌ای را به مجلس ارائه کرده است جبران تورم‌های گذشته است و اینکه در دولت‌های بعدی چه اتفاقی خواهد افتاد بحث دیگری است. دومین نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که شروع کننده بحث همسان سازی‌ها مجلس بوده است؛ مجلس شورای اسلامی در قبل از عید با ۲۰۸ امضا طرحی را ارائه داده بود که دولت را مکلف کند تا همسان سازی را انجام دهد، اما از آنجا که طرح‌ها بار مالی داشته است نمی‌توانستند بودجه لازم را تامین کنند و کار را پیش ببرند و در نتیجه ما بازنشستگان به دولت متوسل شدیم و جلساتی برگزار کردیم تا این لایحه آماده شد و فرستاده شد، اما اینکه چرا عده‌ای با افزایش حقوق بازنشستگان مخالف اند صرفا فقط دلیل سیاسی دارد و دلایل دیگر را باید کنار گذاشت؛ ما خواهشمان این است که مجلسی‌ها بهانه‌ها را کنار بگذارند و بتوانند کمک کنند تا تمام بازنشستگان کشور به حق و حقوق خودشان برسند.
 
 
منبع:خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نیکوکار بازنشسته تامین اجتماعی هستم
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۳۱
0
0
چرا حقوق خانم ها مثل حقوق آغایان اضافه نشده مگر خانما ب
بچه ندارن نوه ندارن با این حقوق سه تومان من توی این گرونی چکار کنم خدا وکیلی خودتون قاضی از شما خواهش میکنم حقوق ما خانمها مثل آقایان اضافه وکپید
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->