شاه‌مقصود‌های فلکه دوم گلشهر مردم چشم‌به‌راه بازگشت بی‌آرتی‌ها به خیابان فارغ‌التحصیلان مشهد شهرداری مشهد حامی حمل‌ونقل پاک | راه‌اندازی ایستگاه شارژ دوچرخه و موتور برقی در سال ۱۴۰۴ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رویکرد شهرداری تقویت رابطه بین شهرداری و سرمایه‌گذاران است حضور استاندار خراسان رضوی در جمع کودکان تحت حمایت مؤسسه توانبخشی همدم انعقاد اولین قرارداد سرمایه‌گذاری بازی‌های کابلی در چهار بوستان شهر مشهد + فیلم ثبت تخلف بیش از ۱۳ هزار موتورسیکلت‌ در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سیاست‌های شورای ششم در حوزه مدیریت پسماند در مسیر تحقق است سهم ۷۳.۳ درصدی پراید از خودرو‌های آلاینده در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پروژه خط ۳ متروی مشهد، با هزینه ۱۰۰ همتی | راه‌اندازی بزرگ‌ترین جزیره ایستگاهی کشور در مشهد رفع گره ترافیکی میدان امام‌حسین (ع) در مشهد با بهره‌برداری از دوربرگردان شرقی ابوطالب (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) روایتی درباره پیکر نادرشاه افشار که چند‌بار دفن شد | قصه نادرِ جنازه «نادر» ایستگاه شهید فکوری خط ۲ مترو مشهد، اردیبهشت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رونمایی از قدیمی‌ترین ظرف سفالی خراسان رضوی هوای کلانشهر مشهد امروز پاک است (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست
سرخط خبرها

معرفی ۵۰۰ متقاضی موتورسیکلت برقی در مشهد برای دریافت تسهیلات به بانک

  • کد خبر: ۷۴۶۳۲
  • ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۱۱
معرفی ۵۰۰ متقاضی موتورسیکلت برقی در مشهد برای دریافت تسهیلات به بانک
معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: تا کنون ۵۰۰ متقاضی استفاده از موتور سیکلت برقی برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی در این خصوص افزود: در راستای اجرای قانون هوای پاک و کمک به کاهش آلودگی هوا با مصوبه شورای شهر تسهیلاتی برای استفاده شهروندان با اولویت فعالان بخش‌های اقتصادی، تولیدی و.. از موتور سیکلت برقی در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: برهمین اساس با ۴۰ واحد تولید موتور سیکلت برقی مذاکره و از این میان با ۷ واحد تولیدی معتبر در کشور تفاهم نامه امضاء شده است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد:همچنین تفاهم نامه‌هایی نیز با اتاق اصناف برای معرفی فعالانی که در حوزه کاری خود از موتور سیکلت‌های بنزینی استفاده می‌کنند مانند پیک‌های موتوری جهت جایگزینی این موتور‌ها با موتور سیکلت برقی به امضاء رسید.

کاظمی با بیان اینکه اولویت دیگر درحوزه بکار گیری موتور سیکلت برقی، پیگیری و اجرای طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده بنزینی است، اظهارکرد: براین اساس برای اسقاط هر موتور سیکلت بنزینی به غیر از ۵۰۰ هزارتومان مرکز اسقاط، مبلغ یک میلیون تومان نیز بلاعوض از سوی شهرداری مشهد به مالک موتور پرداخت می‌شود.

وی به پیگیری احداث ایستگاه‌های شارژ موتورسیکلت برقی اشاره و خاطرنشان کرد: اولویت بعدی در این حوزه، تامین خدمات پایه از جمله احداث ایستگاه‌های شارژ موتور سیکلت‌های برقی و شناسایی محل‌های استقرار این ایستگاه‌ها است که اقدامات لازم در این خصوص درحال انجام است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: همچنین پیگیری و هماهنگی با بانک عامل برای پرداخت تسهیلات معادل ۸۰ درصد هزینه خرید موتور سیکلت برقی تا سقف ۳۵۰ میلیون ریال یکی دیگر از اقدامات انجام شده برای ترویج استفاده از موتورسیکلت برقی است که سود مازاد بر چهاردرصد این تسهیلات نیز از سوی شهرداری مشهد پرداخت خواهد شد.

کاظمی با بیان اینکه تا کنون حدود ۹۹ اتحادیه و شرکت برای استفاده از تسهیلات درنظر گرفته شده جهت خرید موتور برقی درخواست داده اند، اظهارکرد: این اتحادیه‌ها و شرکت‌ها در حال حاضر ۸۰۰ نفر را برای گرفتن تسهیلات به سازمان معرفی کرده اند.

وی ادامه داد: از تعداد ۸۰۰ نفر معرفی شده ۵۰۰ نفر واجد شرایط تشخیص داده شده و ۳۰۰ نفر مراحل مربوط به دریافت تسهیلات بانکی را انجام داده اند و از ابتدای خرداد تا کنون ۴۰ موتور سیکلت به متقاضیان واگذار شده است و مابقی نیز بعداز دریافت تسهیلات بانکی واگذار خواهد شد.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در ادامه به سایر فعالیت‌های حوزه حمل ونقل بار درون شهری شهرداری مشهد اشاره واضافه کرد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه حمل ونقل بار درون شهری تجهیز توقفگاه‌های خودور‌های ناوگان بوده است که در این راستا سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

کاظمی به نظارت هوشمند بر تردد خودرو‌های ناوگان حمل ونقل باری از جمله ناوگان باری سایر شهر‌ها که به مشهد وارد می‌شوند اشاره و خاطرنشان کرد: برای کاهش ترافیک در مرکز شهر، ورود و خروج ناوگان باری به صورت هوشمند از طریق دوربین‌های نظارتی کنترل شده و برای خودرو‌های باری که قصد عبور از مشهد را دارند پیامک ارسال می‌شود تا از کنار گذر شمالی تردد کنند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در حوزه حمل ونقل بار درون شهری، احداث اولین مرکز ماینعه فنی خودرو‌های سنگین در شرق کشوراست، که عملیات اجرایی آن سال گذشته آغاز و اکنون با سرعت مناسبی در حال اجرا است.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: همچنین در این حوزه طی چهار سال گذشته ۳۱ هزار پروانه اشتغال برای فعالان در ناوگان بار درون شهری مشهد صادر شده است و ۶۰ شرکت تحت پوشش این سازمان نیز پروانه بهره برداری دریافت کرده اند.

منبع: به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->