تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دقایقی با بچه‌های مدرسه خودگردان هدایت + فیلم

  • کد خبر: ۷۵۱۹۶
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
  • ۱
دقایقی با بچه‌های مدرسه خودگردان هدایت + فیلم
مدرسه خودگران هدایت تنها یکی از چند مدرسه خودگردان فعال در مشهد است که رسالت خود را فراهم کردن امکان تحصیل دانش‌آموزانی می‌داند که به دلیل نداشتن مدرک اقامتی معتبر امکان ادامه تحصیل در مدارس دولتی را ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در طول چهار دهه‌ای که ایران میزبان نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰هزار نفر از پناهجویان افغانستانی بوده خدمات مختلفی به این جمعیت ارائه داده است. یکی از مهمترین این خدمات، آموزش کودکان پناهجوی افغان در مدارس ایران بوده، موضوعی که در سال‌های اخیر با اضافه شدن جمعیت جدید مهاجران افغانستانی که به صورت غیرقانونی وارد ایران شدند بر جمعیتی که از گذشته در ایران حضور داشت، چالش‌هایی در امر ثبت نام و تحصیل کودکان افغانستانی بدون مدرک در ایران ایجاد کرده است.

اینجا ببینید:

 

اگرچه فرمان مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۴ مبنی بر ثبت نام همه دانش‌آموزان بدون در نظر گرفتن نوع اقامت آنها این مشکلات را مرتفع کرد اما برخورد سلیقه‌ای برخی مدیران روند ثبت نام دانش‌آموزان بدون مدرک را با مشکل مواجه کرده است.

 

در این میان جمعیتی از نخبگان افغانستانی در دهه شصت شمسی در قالب "مدارس خودگردان" نه تنها مسئولیت آموزش این کودکان بدون مدرک هویتی را برعهده گرفتند که جمعیتی از کودکان بدون شناسنامه ایرانی را هم آموزش دادند.

 

دقایقی را در حیاط مدرسه خودگردان هدايت مشهد به تماشای شور‌ وحال دانش‌آموزان و شنیدن دغدغه مدیر آن نشسته‌ایم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
0
0
خیلی عالی هستین خانوم سجادی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->