فروش فوق‌العاده ۹ محصول ایران خودرو ویژه (اسفند ۱۴۰۳) آغاز شد + جزئیات پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند فروش بدون قرعه‌کشی ۳ خودرو سایپا از امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات تداوم روند کاهش قیمت طلا در مشهد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرازیرشدن پول حقیقی‌ها به بورس | شاخص کل ۵۶ هزار واحد مثبت شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سبد معیشت ۲۳ میلیون تومانی کارگران واقعی نیست | هزینه‌های زندگی بیش از ۴۰ میلیون تومان است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۶ اسفند ۱۴۰۳) چند؟ قیمت منطقی هر شانه تخم‌مرغ اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) گوشت، برنج، شکر و مرغ تنظیم‌بازار از شنبه آینده (۱۱ اسفند ۱۴۰۳) در مشهد توزیع می‌شود آفت نمایشگاه‌های مبلمان برای مبل‌سازان مشهدی | دلالان نمایشگاه‌های مبل مشهد را قبضه کردند قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۶ اسفند ۱۴۰۳) | افت قیمت در بازار طلا و سکه معافیت انواع گوشت و فراورده‌های آن از مالیات بر ارزش افزوده | قیمت گوشت کاهش می‌یابد وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تأمین کالا‌های اساسی وجود ندارد کارخانه‌های روغن خوراکی خراسان رضوی در سراشیبی تعطیلی پیش‌بینی عضو کمیسیون تخصصی طلای اتاق اصناف ایران از قیمت طلا تا شب عید ۱۴۰۴ دومین عرضه‌اولیه این هفته اعلام شد | چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) منتظر عرضه‌اولیه «آلومینا» باشید + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | گوجه‌فرنگی و بادمجان چند؟ سهم افزایش حقوق کارگران در تورم کمتر از ۱۳درصد است کدام قطعات سکه در حراج‌ها طرفدار بیشتری دارد؟ (۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت تمام‌شده ساخت مسکن به ۲۵ میلیون تومان رسید (اسفند ۱۴۰۳) مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری!
سرخط خبرها

پیش‌بینی بورس هفته اول مرداد

  • کد خبر: ۷۵۲۲۴
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۷
پیش‌بینی بورس هفته اول مرداد
بازار سرمایه در تیرماه نسبت به سایر بازار‌ها بازدهی بیشتری داشت. در این ماه شاهد عبور شاخص کل از مرز ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد و آغاز حرکت نماد‌های کوچک در بازار بودیم. باید دید پس از پایان تعطیلات روند مثبت بازار ادامه می‌یابد؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار سرمایه در تیر ماه توانست بیشترین بازدهی را در بین دیگر بازارهای موازی کسب کند. شاخص کل مرز یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را رد کرد و حرکت نمادهای کوچک بازار در این ماه آغاز شد. در یک ماه اخیر عمده نمادها به دلیل افت شدید بازار تعدیل بسیاری زیادی را در قیمت‌ها خود داشتند. بنابراین در حال حاضر دو عامل ارزندگی قیمت و وضعیت مناسب فاندامنتال شرکت‌ها به لحاظ سود آوری و افزایش فروش آن‌ها دلیلی برای رشد فعلی بازار شده‌اند.

 

در یک ماه اخیر شاهد باز شدن قفل صف‌های فروش نمادهای کوچگ بازار بوذیم. شاخص هم‌وزن در روزهایی با وجود روند منفی بازار اما مثبت ماند و گروه‌های کوچکی مثل سیمان و زراعت و نیروگاهی در یک ماه اخیر روند متعادلی را گذراندند.

 


اما با وجود بازدهی مثبت بازار سهام، دلیل این رشد مشخص نیست در این باره مهدی، کارشناس بازار سرمایه گفت: یک ماه اخیر نشان می‌دهد برعکس روند کاهشی بیشتر بازارها در ماه‌های گذشته اما بورس و دیگر بازارها مثل دلار روند افزایشی خوبی را داشته‌اند. روند بازار سهام نشان می‌دهد اقبال افراد بیشتر به سمت شرکت‌های بزرگ بوده است. برگزاری مجامع این شرکت‌ها و انتشار گزارشات مالی مثبت دلایل مهمی هستند که تحرکات بازار را تحت تاثیر قرار داده‌اند.

 

دلبری تشریح کرد: گزارشاتی که در خرداد ماه منتشر شدند نشان می‌دهند تقریبا میزان فروش شرکت‌ها بیش از دو برابر رشد داشته است. عمدتا این میزان فروش در گروه‌های متصل به قیمت‌های جهانی بوده است.

 

وی افزود: در یک ماه گذشته تعادل و ثبات در نرخ دلار و دلار نیمایی در بازار مشهود بود. بنابراین سهامداران با اطمینان بیشتری نسبت به ثبات قیمت ارز، دست به خرید سهام در بازار زدند. همزمان با این وضعیت حجم معاملات بورس هم رشد خوبی را تجربه کرد. همچنین منابع از صندوق‌های با درآمد ثابت به سمت خرید سهام حرکت کرده است و تا پایان مجامع پیش‌بینی می‌شوذ این میزان خروج پول از صندوق‌ها به سمت بازار بیشتر شود.

 

این کارشناس بازار در بخش دیگری گفت: با توجه به کسری بودجه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی انتظار تئورم ۳۰ درصدی دور از انتظار نیست. بنابراین این تورم را در اکثر کالاها، ارز، سکه، مسکن و بورس را شاهد خواهیم بود.

 

وی تاکید کرد: همچنان انتظار می‌رود که دولت جدید با انتخاب افراد در کابینه اقتصادی از وضعیت ابهام در بازار کم کند و با حذف قیمت‌گذاری دستوری شرایط را برای تولیدکنندگان و سهامداران بهتر کند.

 

دلبری در پایان گفت: با توجه به گزارشاتی که می‌بینیم احتمالا گروه‌های پتروشیمی‌، فلزات و معادن در بازار تاثیر خوبی را بگذارند و در کوتاه مدت این گروه‌ها در بازار موثر واقع خواهند شد. اما همچنان باید نرخ بهره را با دقت بیشتری مورد توجه قرار دهیم. به دلیل آنکه دولت نیاز شدیدی به پوشش کسری بودجه خود در سال جاری دارد و در حال حاضر در محدوده ۲۲ این نرخ درصد تثبیت شده است. این نرخ برای وضعیت فعلی اقتصاد ما زیان‌بار است و ممکن است تبعات منفی را داشته باشد.

 

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->