آیا وضعیت خودروهای برقی بعد از انتخابات آمریکا تغییر می‌کند؟ آغاز حراج ربع سکه جدید از فردا شنبه (۱۹ آبان ۱۴۰۳) + لینک ثبت سفارش توزیع ۲۰۰ تن برنج تنظیم بازار در شبکه صنفی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) افزایش امکان صادرات و ارز آوری با کاهش یک درجه در مصرف گاز خانگی گمرک ایران: دستورالعمل آزاد سازی واردات آیفون به گمرکات کشور ابلاغ شد تحریم‌ها و نوسانات ارزی؛ چالش‌های بزرگ تولیدکنندگان در نمایشگاه کامپیوتر مشهد نرخ سود بین بانکی ثابت ماند (۱۷ آبان ۱۴۰۳) ریزش دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه | طلا چند شد؟ (۱۷ آبان ۱۴۰۳) دومین محموله توقیف شده برنج وارداتی ترخیص شد کشنده‌تر از پراید! ثبت نام وام ۳۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد + جزئیات دستور مهم وزیر اقتصاد به گمرکات کشور خراسان‌رضوی در جایگاه ششم فشار بر مستأجران قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | روند کاهش قیمت‌ ادامه دارد ملاک‌های جدید حذف یارانه‌بگیران اعلام شد + جدول مشمولان حذف یارانه قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | پیکاپ G۹ دو میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | افزایش ۱۰ میلیونی قیمت سهند شرایط فروش ۲ محصول فونیکس مدیران خودرو اعلام شد + جزئیات قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) | میوه پاییزی دیگری به بازار آمد + جدول قیمت وزیر صمت با عرضه خودرو در بورس کالا مخالفت کرد تب تورم مصالح ساختمانی فروکش کرد پیش بینی قیمت دلار در معاملات امروز پنجشنبه (۱۷ آبان ۱۴۰۳) افزایش میزان برداشت زعفران به برکت باران پاییزی (۱۶ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه (۱۷ آبان ۱۴۰۳) سفیر ایران در چین: تهران به دنبال افزایش صادرات محصولات فناور به چین است فروش خودرو کوییک به قیمت کارخانه از هفته آینده+ لینک خرید (۱۶ آبان ۱۴۰۳) ویدئو | شرایط بازار زعفران قبل و بعد از ورود به بورس کالا | از دلالی و قاچاق طلای سرخ تا سامان‌دهی بازار و لبخند کشاورزان پیشنهاد کمیسیون اجتماعی برای افزایش ۳۰ درصدی پایه حقوق در ۱۴۰۴ قیمت طلا و سکه در مشهد در مسیر رشد (۱۶ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ثبات در تأمین کالاهای اساسی زیر سایه افزایش قیمت‌ها

  • کد خبر: ۷۵۳۲۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
ثبات در تأمین کالاهای اساسی زیر سایه افزایش قیمت‌ها
مدیر بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی گفت: بازار پرفرازونشیب کالاهای اساسی در یک سال گذشته، اکنون در تأمین به ثباتی نسبی رسیده، اما قیمت‌ها تحت‌تأثیر عرضه و تقاضا و تورم موجود است.

همتی|شهرآرانیوز، براساس اعلام مرکز آمار ایران، از بین ۹۴کالایی که تغییرات قیمت آن‌ها از اردیبهشت‌ماه سال گذشته تا ماه مشابه امسال منتشر شده، قیمت ۲۴کالا بیش از ۱۰۰درصد افزایش یافته است. دراین‌میان برخی کالا‌های دیگر که قیمتشان در یک سال بیش از دوبرابر شده، شامل برخی از انواع حبوبات، برنج و روغن است؛ به‌طوری‌که در اردیبهشت‌ماه امسال قیمت برنج هندی، نخود، کره پاستوریزه، روغن نیمه‌جامد ۴/۵کیلویی و حلب ۱۶کیلویی روغن نباتی معمولی به‌ترتیب ۱۴۲/۶، ۱۳۲/۲، ۱۲۴/۸، ۱۲۸/۷ و ۱۳۴/۵ درصد نسبت به اردیبهشت‌ماه سال قبل افزایش یافته است. اما دراین‌بین کالا‌هایی مثل برنج پاکستانی و میوه تحت‌تأثیر عرضه و تقاضا و ثبات در زنجیره تأمین و توزیع، روند کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند.

به‌گفته مدیر بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان‌رضوی، در کنار افزایش قیمت‌ها در سال گذشته، ما شاهد بی‌ثباتی در زنجیره توزیع برای مصرف‌کننده بودیم. از ابتدای امسال بازار کالا‌های اساسی در ۳ قلم کالای پراهمیت مثل روغن، شکر و برنج به ثابتی نسبی رسیده، اما قیمت‌ها تحت‌تأثیر عرضه و تقاضا و تورم موجود است.

حمیدرضا رجوعی درباره بازار شکر یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون حدود ۷۰ هزار تن شکر در مشهد توزیع کردیم که تقریبا ۵۰ هزار تن از این میزان در بخش صنایع توزیع شده است. آخرین سهمیه شکر خانوار اکنون درحال توزیع است و بازار شکر از ثباتی نسبی برخوردار شده است و اکنون مشکل خاصی در تأمین شکر نداریم.

وی گفت: شکر با نرخ مصوب ۱۱هزار و ۵۰۰تومان عرضه می‌شود. این قیمت سال گذشته نیز برای بخش صنعت همین بود و امسال هم با همین قیمت عرضه می‌شود. تأمین شکری که واردکنندگان بخش خصوصی وارد می‌کنند، براساس عرضه و تقاضاست و کارخانجات می‌توانند شکرشان را بسته به نیاز از این بازار تأمین کنند. باتوجه‌به اینکه عرضه در این بازار به حد کافی است، قیمت شکر از ۱۱هزار و ۵۰۰تومان بیشتر نمی‌شود. همچنین در تأمین و زنجیره توزیع هم هیچ مشکلی نداریم و روند خوبی را از ابتدای سال طی کرده‌ایم. اگر بخش خصوصی هم مقدار بیشتری شکر نیاز دارد، براساس حواله‌ای که اعلام می‌کند، با همان نرخ مصوب کشوری ۱۱هزار و ۵۰۰تومان در اختیارش قرار می‌دهیم.

رجوعی تصریح کرد: اگر در یک‌سال گذشته در زنجیره تأمین و توزیع در بازار مشکل داشتیم، اکنون این مشکل حل شده است؛ به‌طوری‌که بیش از نیاز استان کالای اساسی موجود است. در یک‌سال گذشته در برخی اقلام مثل روغن و برنج مشکل تأمین داشتیم، اما اکنون همه مشکلات شبکه حل شده است؛ به‌طوری‌که از ابتدای سال ماهانه ۱۰ هزار تن روغن خانوار برای استان در نظر گرفته شده است و حتی بعضی اقلام زیر قیمت مصوب عرضه می‌شود.

وی افزود: قیمت برنج وارداتی که در ابتدای سال ۹۹ به‌وسیله بخش خصوصی و با ارز نیمایی وارد می‌شد، در یک‌سال گذشته روند کاهشی داشت، به‌طوری‌که در اسفندماه قیمت به‌شکل چشمگیری کم شد. همه تلاشمان این بوده است که زنجیره تأمین و توزیع با نیاز‌های کشور همگام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->