چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

اندونزی با سرمایه‌گذاری ۲میلیارد دلاری بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور دنیا را می‌سازد

  • کد خبر: ۷۵۳۵۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
اندونزی با سرمایه‌گذاری ۲میلیارد دلاری بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور دنیا را می‌سازد
شرکت سنگاپوری «Sunseap» می‌خواهد با هزینه بیش از ۲ میلیارد دلار بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور و سیستم ذخیره انرژی را در شهر «باتم» اندونزی بسازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برنامه‌ها برای این مزرعه خورشیدی که می‌تواند ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر شهر باتم را دو برابر کند، پس از امضای تفاهم‌نامه توسط Sunseap، منطقه آزاد باتم اندونزی و Badan Penguasahaan Batam اعلام شده است.

 

گروه Sunseap چند ماه پیش از برنامه‌اش برای ساخت یکی از بزرگترین مزارع خورشیدی در سنگاپور خبر داد تا این کشور به اهداف زیست محیطی‌اش دست پیدا کند. شرکت دیگری به نام «Sembcorp» هم در اوایل ماه جاری میلادی یک مزرعه خورشیدی شناور با ۱۲۲ هزار پنل را در سنگاپور افتتاح کرد.

 

هم‌بنیانگذار و مدیرعامل کمپانی Sunseap به نام «فرانک فوان» در بیانیه‌ای چنین پروژه‌ای را یک دستاورد مهم برای این شرکت عنوان کرده: «این پروژه عظیم یک دستاورد بزرگ و قابل توجه برای Sunseap پس از اولین مزرعه خورشیدی در «تنگه جوهور» به حساب می‌آید. به باور ما، سیستم‌های خورشیدی شناور محدودیت‌های زمینی مناطق شهری جنوب شرق آسیایی برای بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر را برطرف خواهد کرد.»

 

مزارع خورشیدی شناور با وجود محدودیت‌های زمینی می‌خواهند با گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی مقابله کنند. در سنگاپور شرکت‌ها بخاطر همین محدودیت‌ها به سمت مزارع خورشیدی شناور رفته‌اند تا دولت بتواند به اهداف زیست محیطی‌اش دست یابد. سنگاپور با وجود ابعاد کوچکی که دارد، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کربن دی‌اکسید در آسیا محسوب می‌شود.

 

طبق توافق‌نامه گروه Sunseap و مقامات شهر باتم اندونزی، بزرگترین مزرعه خورشیدی دنیا در بالاترین حالت ظرفیتی برابر ۲.۲ گیگاوات خواهد داشت و ابعادش به ۱,۶۰۰ هکتار می‌رسد.

 

اندونزی با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور دنیا را می‌سازد

 

ساخت این پروژه در سال ۲۰۲۲ کلید می‌خورد و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۴ به پایان برسد. بخش اعظم انرژی تولید شده در این مزرعه خورشیدی شناور توسط شهر باتم مورد استفاده قرار می‌گیرد، البته شاید توسط کابل‌های زیردریایی بخشی از آن به کشور سنگاپور منتقل شود.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->