آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی جرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات
سرخط خبرها

اندونزی با سرمایه‌گذاری ۲میلیارد دلاری بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور دنیا را می‌سازد

  • کد خبر: ۷۵۳۵۶
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۳
اندونزی با سرمایه‌گذاری ۲میلیارد دلاری بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور دنیا را می‌سازد
شرکت سنگاپوری «Sunseap» می‌خواهد با هزینه بیش از ۲ میلیارد دلار بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور و سیستم ذخیره انرژی را در شهر «باتم» اندونزی بسازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برنامه‌ها برای این مزرعه خورشیدی که می‌تواند ظرفیت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر شهر باتم را دو برابر کند، پس از امضای تفاهم‌نامه توسط Sunseap، منطقه آزاد باتم اندونزی و Badan Penguasahaan Batam اعلام شده است.

 

گروه Sunseap چند ماه پیش از برنامه‌اش برای ساخت یکی از بزرگترین مزارع خورشیدی در سنگاپور خبر داد تا این کشور به اهداف زیست محیطی‌اش دست پیدا کند. شرکت دیگری به نام «Sembcorp» هم در اوایل ماه جاری میلادی یک مزرعه خورشیدی شناور با ۱۲۲ هزار پنل را در سنگاپور افتتاح کرد.

 

هم‌بنیانگذار و مدیرعامل کمپانی Sunseap به نام «فرانک فوان» در بیانیه‌ای چنین پروژه‌ای را یک دستاورد مهم برای این شرکت عنوان کرده: «این پروژه عظیم یک دستاورد بزرگ و قابل توجه برای Sunseap پس از اولین مزرعه خورشیدی در «تنگه جوهور» به حساب می‌آید. به باور ما، سیستم‌های خورشیدی شناور محدودیت‌های زمینی مناطق شهری جنوب شرق آسیایی برای بهره‌برداری از انرژی‌های تجدیدپذیر را برطرف خواهد کرد.»

 

مزارع خورشیدی شناور با وجود محدودیت‌های زمینی می‌خواهند با گرمایش جهانی و تغییرات اقلیمی مقابله کنند. در سنگاپور شرکت‌ها بخاطر همین محدودیت‌ها به سمت مزارع خورشیدی شناور رفته‌اند تا دولت بتواند به اهداف زیست محیطی‌اش دست یابد. سنگاپور با وجود ابعاد کوچکی که دارد، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کربن دی‌اکسید در آسیا محسوب می‌شود.

 

طبق توافق‌نامه گروه Sunseap و مقامات شهر باتم اندونزی، بزرگترین مزرعه خورشیدی دنیا در بالاترین حالت ظرفیتی برابر ۲.۲ گیگاوات خواهد داشت و ابعادش به ۱,۶۰۰ هکتار می‌رسد.

 

اندونزی با سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری بزرگترین مزرعه خورشیدی شناور دنیا را می‌سازد

 

ساخت این پروژه در سال ۲۰۲۲ کلید می‌خورد و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۴ به پایان برسد. بخش اعظم انرژی تولید شده در این مزرعه خورشیدی شناور توسط شهر باتم مورد استفاده قرار می‌گیرد، البته شاید توسط کابل‌های زیردریایی بخشی از آن به کشور سنگاپور منتقل شود.

 

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->