مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

قرارداد بازیکنان استقلال فردا بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۷۵۴۳۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۹
قرارداد بازیکنان استقلال فردا بررسی می‌شود
براساس قولی که احمد مددی به بازیکنان واعضای کادر فنی داده قرار است فردا و در اولین روز کاری بعد از تعطیلات تهران به قرارداد بازیکنان رسیدگی شود. مددی هیچ قولی بابت افزایش پرداختی به بازیکنان نداده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، پیش از سفر استقلال به قائمشهر بازیکنان دوباره حاضر به انجام تمرین نشدند. این موضوع به حدی حاد بود که بازیکنان از مربیان تیم خواستند به مدیران اعلام کنند تا زمانی که در مجموعه ورزشی انقلاب حاضر نشوند وحرف‌های آن‌ها نشوند، تمرین نمی‌کنند.

به همین دلیل با مدیرعامل باشگاه استقلال تماس گرفته شد و وی به محل تمرین رفت. برخی بازیکنان با دیدن مددی گلایه‌های خود را از وضعیت مالی مطرح و اعلام کردند که باشگاه تا امروز موفق به پرداخت حقوق آن‌ها نشده و از این لحاظ عقب است.

برخی بازیکنان اعتقاد داشتند که باشگاه باید تا ۷۰ درصد پرداختی داشته باشد که احمد مددی هم قول داد در اسرع وقت قرارداد‌ها بررسی شود تا اگر پرداختی برخی بازیکنان به این حد نرسیده اصلاح شود.

قرار است در اولین روز کاری بعد از تعطیلات(امروز) به این موضوع رسیدگی شود. مدیرعامل باشگاه استقلال البته قول رسیدگی به این شکایات را داده، اما هیچ قولی بابت رساندن دریافتی بازیکنان به ۷۰ درصد نداده و بعید است که باشگاه استقلال با توجه به بدهی‌های سنگین خود قادر به پرداختی‌های تازه به بازیکنان واعضای کادر فنی باشد.

برخی نزدیکان به مدیریت باشگاه استقلال معتقدند که احمد مددی درانتظار روشن شدن تکلیف استقلال در جام حذفی است تا بعد از آن درباره بازیکنان واعضای کادر فنی تصمیم گیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->