جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

لیست خروجی استقلال منتشر شد، باشگاه تکذیب کرد!

  • کد خبر: ۷۵۳۱۲
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
لیست خروجی استقلال منتشر شد، باشگاه تکذیب کرد!
گفته می‌شود برخی دستیاران فرهاد مجیدی بدون توجه به شرایط حساس این روز‌ها اسامی بازیکنانی که درلیست خروجی قرار گرفته‌اند را به برخی رسانه‌ها نزدیک به خود داده‌اند که این موضوع تکذیبیه باشگاه استقلال را هم به دنبال داشته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال به هفته‌ای پایانی لیگ برتر نزدیک می‌شود و آخرین بازی‌اش را بعد از بازی با نساجی مقابل سپاهان برگزار خواهد کرد. استقلال درلیگ حساسیت آن چنانی ندارد، اما درجام حذفی ماجرا کاملا متفاوت است و فرهاد مجیدی وشاگردانش برای این جام انگیزه‌های متفاوتی دارند.

دراین شرایط که استقلال هنوز ماموریت بزرگی پیش رو دارد انتشار لیست خروجی استقلال می‌تواند موجی از تنش‌های تازه  را درتیم ایجاد کند این ماجرا درروز‌های حساسی که بازیکنان به دلیل دریافت نکردن حقوق‌های خود شرایط روحی مناسبی ندارند، حال و هوای استقلال را پرتنش‌تر خواهد کرد.

شاید هم به همین دلیل باشگاه استقلال نیز تکذیبیه‌ای را منتشر و اعلام کرد هیچ یک از بازیکنان توسط فرهاد مجیدی در لیست خروجی قرار نگرفته‌اند.

 البته برخی جریان‌ها هم بودند که اعلام کردند انتشار لیست خروجی‌های استقلال توسط فرهاد مجیدی از سوی مدیران باشگاه استقلال به برخی رسانه‌ها داده شده است، اما تحقیقات در این خصوص نشان می‌دهد که یکی از اعضای کادرفنی استقلال خبر خروجی‌ها را به برخی رسانه‌ها داده و رسانه‌ها نیز اقدام به انتشار این خبر کرده‌اند.

تعدادی از رسانه‌ها نامی از اینکه چه بازیکنانی درلیست خروجی هستند، نبرده‌اند، اما در فضای مجازی این خبر سبب بروز گمانه زنی‌هایی شد. درواقع یک خبر خام و بدون علامت سبب شد نام بازیکنانی همچون سعید مهری، داریوش شجاعیان وحتی شیخ دیاباته به عنوان خروجی‌های استقلال درفصل بیست و یکم معرفی شود.

 گرچه این خبراز سوی باشگاه استقلال تکذیب شده، اما باید باور داشت که انتشار خبر بدون ذکر اسامی از سوی برخی سایت‌های معتبر نیز سبب شد گمانه زنی‌هایی دراین خصوص شکل گرفته و برخی بازیکنان جایگاه خود را در استقلال متزلزل ببینند و احتمالا بدون انگیزه کافی در تمرینات و بازی‌های باقی مانده حاضر شوند.

به هرحال آن‌هایی که درجریان تصمیم‌های مهم استقلال قراردارند باید حواس‌شان به اظهارات خود باشد و اخباری را از درون تیم به بیرون ندهند که موجبات حواشی تازه درتیم شود. اینکه برخی دستیاران مجیدی نمی‌توانند اطلاعات را مخفی نگه دارند نشان می‌دهند که از اهمیت روز‌های باقی مانده اطلاعی ندارند، اما همین بی توجهی ممکن است درنهایت منجر به از دست رفتن جام حذفی برای استقلال شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->