کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) انفجار پالایشگاهی در «ازمیت» ترکیه ۱۰ زخمی برجای گذاشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) دستگیری ۲۰ فعال یک شرکت هرمی در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) فوت دختر یازده‌ساله در کاشمر براثر ضرب‌وجرح بوده است در آغوش مرگ و در بند فقر: قصه تلخ کارگران سالن تشریح پزشکی قانونی توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها پیش‌بینی شروع پیک اول آنفلوانزا از اواخر آذر ۱۴۰۳ آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ تحول نظام سلامت در ایران در گرو هوش مصنوعی است این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است 
سرخط خبرها

دلایل جاری شدن سیل های اخیر اروپا چه بود؟

  • کد خبر: ۷۵۵۳۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
دلایل جاری شدن سیل های اخیر اروپا چه بود؟
این روز‌ها که گوشمان از اخبار طوفان‌های سهمگین، سیل‌های مخرب، رانش زمین، بارش‌های شدید، خشک سالی و... پر است، بد نیست تا کمی درباره دلایل ایجادکننده بحران‌ها و بلایای طبیعی سخن بگوییم.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها که گوشمان از اخبار طوفان‌های سهمگین، سیل‌های مخرب، رانش زمین، بارش‌های شدید، خشک سالی و... پر است، بد نیست تا کمی درباره دلایل ایجادکننده بحران‌ها و بلایای طبیعی سخن بگوییم. اگرچه این بلا‌ها طبیعی خوانده می‌شوند و در نگاه بسیاری همواره وجود داشته و خواهند داشت، اما در سال‌های اخیر رشد درخور توجه این قبیل رخدادها، زنگ هشداری برای واکاوی علل و پیامد‌ها آن هاست. سیل اخیر آلمان و بلژیک به خوبی نشان داد که تغییرات اقلیمی تا چه اندازه می‌توانند بر زندگی انسان تأثیرگذار باشند.

 

در سال‌های گذشته موضوع گاز‌های گلخانه‌ای به یکی از بحث‌های مهم زیست محیطی جهان تبدیل شد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عملکرد کشور‌های صاحب صنایع در این حوزه ناامیدکننده است. امضای معاهده پاریس در سال ۲۰۱۵ توسط برخی کشورها، کورسوی امیدی برای کاهش تولید CO۲ در جهان بود که با خروج آمریکا در سال‌های اخیر و نادیده گرفتن شیوه نامه‌ها توسط دیگر کشورها، کم رنگ‌تر از چیزی که گمان می‌کردیم، دنبال می‌شود.

 

دانشمندان اروپایی در روز‌های اخیر و براساس مطالعاتشان اعلام کرده اند که تا پایان سده جاری شمار طوفان‌های سیل آسا به ۱۴ برابر خواهد رسید. رقمی که به خوبی عمق بحران پیش رو را نشان می‌دهد. نه تنها اروپا، که وجود چنین بحران‌هایی در دیگر مناطق جهان به زودی موجی از تأثیرات ویرانگر بر کره زمین و زندگی انسان‌ها را به دنبال دارد. ازدست رفتن جان آدم ها، خسارت به صنایع و کارخانه ها، ازبین رفتن سرپناه انسان ها، نابودشدن محصولات کشاورزی و قحطی، وخیم شدن بهداشت عمومی و شیوع بیماری، ازبین رفتن دام ها، خارج شدن فاضلاب و... گوشه‌ای از عوارض بارش‌های سیل آسا هستند. گرمایش زمین و تبخیر بیش ازحد آب‌ها که ۷۰ درصد کره زمین را تشکیل می‌دهند، سبب بروز این بحران‌ها خواهند شد.

 

در تحقیقی که به تازگی درباره مناطق سیل زده کارائیب صورت گرفت، مشخص شد پس از هر سیل ویرانگر در این منطقه، برای رونق دوباره اقتصاد و رشد آن، دست کم ۶ سال زمان لازم است. فائو نیز در گزارش‌های اخیر خود به صورت مداوم بر موضوع تغییرات جوی و بحران‌های صنعت کشاورزی تأکید می‌کند و حتی در گزارشی بیان کرد که فقط در دهه گذشته ۲۰ درصد از جنگل‌ها و زیستگاه‌های طبیعی از بین رفته اند و این موضوع در بلندمدت تنفس زمین و گونه‌های جانوری را به خطر می‌اندازد. در چنین اوضاعی دولت‌ها نیازمند برنامه ریزی‌های جدی‌تر برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای و مقابله با چنین بحران‌هایی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->