۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار در مورد فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی روند افزایشی شیوع بیماری‌های تنفسی | اُمیکرون دوباره اوج گرفت (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک میلیون نفر در خراسان رضوی، مبتلا به فشار خون هستند | گزارش شهرآرانیوز از «قاتل خاموش» و راهکار‌های پیشگیری و درمان آن پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش دما در برخی استان‌ها از امروز آیا احکام حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صادر می‌شود؟ معمای گم‌شدن ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر، راز قتل قاچاقچی را افشا کرد نقشه ناکام قتل همسر سابق برای حضانت فرزند! فهرست سیاه تبهکاران سایت دیوار در مشهد فاش شد اسامی محصولات و خوشبوکننده‌های غیرمجاز اعلام شد(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) واژگونی خودرو در سبزوار یک کشته و ۵ مصدوم برجای گذاشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۲ کشته و ۲ مصدوم در پی تصادف مرگبار پژو و کامیون در نیشابور (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سه علت اصلی سقط جنین در کشور باران و لغزندگی برخی جاده‌های شمالی خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن یک چوپان بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان قوچان خراسان رضوی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در بزرگراه کلانتری مشهد | ۶ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده حادثه انفجار بندر شهید رجایی افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی تلاش ناکام قاچاقچیان برای ربودن کتیبه باستانی در حریم تخت جمشید حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دلایل جاری شدن سیل های اخیر اروپا چه بود؟

  • کد خبر: ۷۵۵۳۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
دلایل جاری شدن سیل های اخیر اروپا چه بود؟
این روز‌ها که گوشمان از اخبار طوفان‌های سهمگین، سیل‌های مخرب، رانش زمین، بارش‌های شدید، خشک سالی و... پر است، بد نیست تا کمی درباره دلایل ایجادکننده بحران‌ها و بلایای طبیعی سخن بگوییم.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ این روز‌ها که گوشمان از اخبار طوفان‌های سهمگین، سیل‌های مخرب، رانش زمین، بارش‌های شدید، خشک سالی و... پر است، بد نیست تا کمی درباره دلایل ایجادکننده بحران‌ها و بلایای طبیعی سخن بگوییم. اگرچه این بلا‌ها طبیعی خوانده می‌شوند و در نگاه بسیاری همواره وجود داشته و خواهند داشت، اما در سال‌های اخیر رشد درخور توجه این قبیل رخدادها، زنگ هشداری برای واکاوی علل و پیامد‌ها آن هاست. سیل اخیر آلمان و بلژیک به خوبی نشان داد که تغییرات اقلیمی تا چه اندازه می‌توانند بر زندگی انسان تأثیرگذار باشند.

 

در سال‌های گذشته موضوع گاز‌های گلخانه‌ای به یکی از بحث‌های مهم زیست محیطی جهان تبدیل شد، اما با گذشت سال‌ها همچنان عملکرد کشور‌های صاحب صنایع در این حوزه ناامیدکننده است. امضای معاهده پاریس در سال ۲۰۱۵ توسط برخی کشورها، کورسوی امیدی برای کاهش تولید CO۲ در جهان بود که با خروج آمریکا در سال‌های اخیر و نادیده گرفتن شیوه نامه‌ها توسط دیگر کشورها، کم رنگ‌تر از چیزی که گمان می‌کردیم، دنبال می‌شود.

 

دانشمندان اروپایی در روز‌های اخیر و براساس مطالعاتشان اعلام کرده اند که تا پایان سده جاری شمار طوفان‌های سیل آسا به ۱۴ برابر خواهد رسید. رقمی که به خوبی عمق بحران پیش رو را نشان می‌دهد. نه تنها اروپا، که وجود چنین بحران‌هایی در دیگر مناطق جهان به زودی موجی از تأثیرات ویرانگر بر کره زمین و زندگی انسان‌ها را به دنبال دارد. ازدست رفتن جان آدم ها، خسارت به صنایع و کارخانه ها، ازبین رفتن سرپناه انسان ها، نابودشدن محصولات کشاورزی و قحطی، وخیم شدن بهداشت عمومی و شیوع بیماری، ازبین رفتن دام ها، خارج شدن فاضلاب و... گوشه‌ای از عوارض بارش‌های سیل آسا هستند. گرمایش زمین و تبخیر بیش ازحد آب‌ها که ۷۰ درصد کره زمین را تشکیل می‌دهند، سبب بروز این بحران‌ها خواهند شد.

 

در تحقیقی که به تازگی درباره مناطق سیل زده کارائیب صورت گرفت، مشخص شد پس از هر سیل ویرانگر در این منطقه، برای رونق دوباره اقتصاد و رشد آن، دست کم ۶ سال زمان لازم است. فائو نیز در گزارش‌های اخیر خود به صورت مداوم بر موضوع تغییرات جوی و بحران‌های صنعت کشاورزی تأکید می‌کند و حتی در گزارشی بیان کرد که فقط در دهه گذشته ۲۰ درصد از جنگل‌ها و زیستگاه‌های طبیعی از بین رفته اند و این موضوع در بلندمدت تنفس زمین و گونه‌های جانوری را به خطر می‌اندازد. در چنین اوضاعی دولت‌ها نیازمند برنامه ریزی‌های جدی‌تر برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای و مقابله با چنین بحران‌هایی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->