نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا
سرخط خبرها

نتیجه رقابت شناگر ایرانی در مرحله مقدماتی شنای ۲۰۰ متر پروانه المپیک توکیو+ ویدئو

  • کد خبر: ۷۵۶۰۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۶
نتیجه رقابت شناگر ایرانی در مرحله مقدماتی شنای ۲۰۰ متر پروانه المپیک توکیو+ ویدئو
متین بالسینی در شنای ۲۰۰ متر پروانه المپیک توکیو در گروه خود دوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، متین بالسینی با زمان ۱.۵۹.۹۷ در رشته شنا ۲۰۰ متر پروانه المپیک ۲۰۲۰ در گروه خود دوم شد، اما در نهایت برای صعود به جمع ۱۶ نفر مرحله بعد باید منتظر عملکرد شناگران سایر گروه‌ها می‌ماند و با توجه به رکورد سایر شناگران از صعود به دور بعد باز ماند.

بالسینی موفق شد رکورد شنای ایران را هم بشکند و برای نخستین بار در تاریخ شنای ایران به چنین نتیجه ای در مرحله مقدماتی دست یابد.

 

ویدئو شنای بالسینی در المپیک

تعداد بازدید : 460
 
متین بالسینی در مورد عملکرد خود در مسابقات شنای ۲۰۰ متر پروانه بازی‌های المپیک توکیو بیان کرد: توانستم به قولم عمل کنم و برای اولین بار ۲۰۰ متر پروانه را در بازی‌های المپیک زیر دو دقیقه شنا کنم. حد نصاب خیلی خوبی برای شنای ایران است. اکنون رکورد ملی چند کشور اروپایی از جمله سوئیس در شنای ۲۰۰ متر پروانه با ایران یکی شده است.

او ادامه داد: همانطور که می‌دانید مربی ام همرام نبود و نمی‌خواهم در مورد دلیل آن صحبت کنم و وارد حاشیه شوم. مهم این است مربی ام با من نبود و تمام کار‌ها را خودم انجام دادم که این موضوع خیلی اذیتم می‌کرد، اما ترجیح دادم که به آن فکر نکنم و بهانه تراشی نکنم و تمام تمرکزم روی مسابقه باشد.

بالسینی با اشاره به عملکرد خود در مسابقات صربستان و مقایسه آن با نتیجه المپیک توکیو گفت: یک ماه پیش که در مسابقات صربستان شرکت کردم، رکوردم یک ثانیه بالاتر از این بود و همان جا اعلام کردم که اگر من یک مسابقه دیگر شرکت کنم، رکورد ورودی المپیک را ثبت می‌کنم و همان طور که دیدید من یک مسابقه دیگر شرکت کردم و توانستم رکورد ورودی المپیک را در خود المپیک توکیو ثبت کنم. البته در صربستان هم می‌توانستم این رکورد را ثبت کنم، چون فاصله مسابقات صربستان تا بازی‌های المپیک سه تا چهار هفته است و در این فاصله از نظر علم تمرینی نمی‌توانی بدنت را سریعتر و قوی‌تر کنی و فقط می‌توانی آن را نگه داری؛ بنابراین با توجه به شرایطی که داشتم می‌توانستم همان جا رکورد ورودی را ثبت کنم اگر قبل از حضور در مسابقات صربستان در رقابت‌های بیشتری شرکت کرده بودم. حتی در این صورت ۱۰۰ درصد در المپیک رکورد یک دقیقه و ۵۸ ثانیه را به ثبت می‌رساندم با این حال خوشحالم که حرکت هم رو به جلو است.

ملی پوش شنای ایران در پایان تاکید کرد: من این قول را می‌دهم که در بازی‌های آسیایی در چندین رشته فینالیست باشیم و شاید حتی بتوانیم به مدال برسیم. برای المپیک پاریس هم قول می‌دهم که شنای ایران یک فینالیست داشته باشد امیدوارم که این عملکرد من و رکوردی که ثبت کردم باعث شود توجه و نگاه‌ها به سمت شناخت بیشتر شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->