منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم "در آغوش ایران" فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلمسازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا! فیلمبرداری فیلم کمدی «مازراتی» به پایان رسید حضور ۲ داور و ۱۲ فیلم از سینماگران ایرانی در جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون
سرخط خبرها

بعد از اکران «دینامیت» تهیه‌کنندگان ۹ فیلم پرمخاطب برای اکران داوطلب شده‌اند

  • کد خبر: ۷۵۷۳۷
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸
بعد از اکران «دینامیت» تهیه‌کنندگان ۹ فیلم پرمخاطب برای اکران داوطلب شده‌اند
مرتضی شایسته عصر سه شنبه با توجه به استقبال خوبی که در هفته اول اکران فیلم سینمایی دینامیت از سوی مخاطبان شد حالا به نظر می‌رسد صاحبان دیگر آثار نیز به نمایش فیلم‌های خود ترغیب شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - مرتضی شایسته عصر سه شنبه با اشاره به اینکه از روز گذشته سینماهای فعالیت خود را از سر گرفته‌اند، اظهار داشت: با توجه به استقبال خوبی که در هفته اول اکران فیلم سینمایی دینامیت از سوی مخاطبان شد حالا به نظر می‌رسد صاحبان دیگر آثار نیز ترغیب به نمایش فیلم‌های خود شده‌اند.

 

وی تاکید کرد: گیشه خوب دینامیت حتی رضایت سینماداران نیز برآورده کرده است و آنها نیز با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی تمام تلاش خود را می‌کنند که تا شرایط مناسبی را برای حضور مخاطبان در سینماها فراهم کنند.

 

دبیر شورای صنفی نمایش از ثبت درخواست‌هایی برای اکران فیلم‌ها به شورای صنفی نمایش نیز خبر داد و گفت: این درخواست‌ها در جلسه آینده شورای صنفی نمایش بررسی و نتیجه نهایی اعلام خواهد شد.

 

شایسته با بیان اینکه در شرایط فعلی سینماداران نیز به دنبال فیلم‌های خوب و پرمخاطب هستند، افزود: ما نیز در شورای صنفی نمایش تمام تلاش خود را می‌کنیم تا شرایط برای اکران فیلم‌های پرمخاطب را فراهم کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه می‌توان گفت اکران فیلم سینماییدینامیتترس از اکران را از صاحبان فیلم‌های سینمایی دور کرده است، گفت: همچنین سازمان سینمایی با پرداخت ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در قبال ۵ میلیارد فروش در گیشه به صاحبان فیلم‌ها، شرایط خوبی را برای اکران فراهم کرده است.

 

دبیر شورای صنفی نمایش، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۵ فیلم بسیار پرمخاطب و عالی وجود دارد که می‌تواند در چرخه اکران قرار گیرد، که از این بین ۹ فیلم تمایل به اکران عمومی دارند.

 

منبع: ایرنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->