مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ واریز شد(۷ آذر ۱۴۰۳) هشدار رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره تب دنگی خاروانا در آذربایجان شرقی لرزید (۶ آذر ۱۴۰۳) مرگ فجیع ۲ جوان در برخورد با قطار در مازندران(سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳) دستگیری زورگیری که با چاقو به ماشین حمله کرده بود توصیه پژوهشگران: دیر شام نخورید! کاظمی: تحقق سند تحول مهم ترین رسالت آموزش پرورش است درمان سرطان ریه به کمک نانوحباب‌ها ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است شناسایی مجرمان ۹۰ پرونده لاینحل به کمک اطلاعات بانک ژنتیک رمزگشایی از قتل سه زن در مشهد ۳.۵ میلیون زوج نابارور در کشور| ۳۰ درصد زوجین در سن باروری تک فرزند قرار دارند حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟
سرخط خبرها

آخرین وضعیت «رتبه بندی معلمان»؛ مجلس رأی قاطعی خواهد داد (۱۳ مرداد ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۶۵۱۴
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱
آخرین وضعیت «رتبه بندی معلمان»؛ مجلس رأی قاطعی خواهد داد (۱۳ مرداد ۱۴۰۰)
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی: امیدواریم طرح نظام رتبه بندی فرهنگیان به زودی و در مدت کوتاهی بعد از روی کار آمدن دولت جدید به جریان بیفتد و در همینجا اعلام می‌کنم که نمایندگان مجلس با قاطعیت به این طرح رای خواهند داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت طرح نظام رتبه بندی فرهنگیان اظهار کرد: معلمین عزیز از سال ۹۱ منتظر این طرح بودند و با تلاشی که به همراه سایر نمایندگان انجام دادیم، توانستیم با اعمال تغییرات در لایحه‌ی ارسالی دولت به کمیسیون، مصوبه‌ی خوبی را به صحن مجلس برسانیم و تلاش خواهیم کرد این مصوبه در صحن نیز رای لازم را کسب کند.  

وی ادامه داد:  معلمین را ابتدا در پنج گروه آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم تقسیم بندی کردیم که گفتند این اصطلاحها باید اصلاح شود و در نتیجه تحت عناوین معلم پایه، معلم ارشد، معلم خبره، معلم سرآمد و استاد معلم نامگذاری ها را اصلاح کردیم.

وی خاطرنشان کرد: آخرین مصوبه‌ی ما که کاملا روی این موضوع مصرّ هستیم این است که مجموع حقوق و مزایای رتبه‌های مندرج در لایحه رتبه‌بندی معلمان نباید کمتر از ۸۰ درصد حقوق اعضای هیات علمی با رتبه‌ی متناظر در وزارت علوم با در نظر گرفتن استان و شهر محل خدمت باشد؛ یعنی استادیارمعلم باید ۸۰ درصد حقوق استادیار دانشگاه را دریافت کند.

منادی در خصوص سقف بودجه این طرح نیز گفت: سقف طرح رتبه بندی ۲۰ هزار میلیارد تومان تعیین شده بود که آقای نوبخت گفت که طبق قانون می‌توانیم ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز افزایش دهیم، لذا امسال می‌خواهیم این طرح را با ۳۰ هزار میلیارد تومان انجام دهیم و مابقی آن را نیز سال بعد با دولت صحبت خواهیم کرد تا به طور کامل اجرا شود.

وی هدف از رتبه بندی را مشخص شدن سطح علمی، مهارتی و کیفیتی  معلمین عنوان کرد و افزود: درواقع با این طرح می‌خواهیم ببینیم سطح چه کسی بالااست تا حقوق بیشتری بدهیم و اگر سطح فردی متوسط  و یا پایین باشد، حقوق متوسط و پایین دریافت کند.

وی اضافه کرد: طرح نظام رتبه بندی براساس برخی شاخص ها مانند تعداد قبولی، نحوه‌ی بیان، مهارت، سوابق، مدرک، تجربه و کارهای اجرایی معلمان طراحی می‌شود که حتی شامل کسورات قانونی می‌شود و بر روی بازنشستگی افراد نیز تاثیر خواهد گذاشت.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی متذکر شد: باید منتظر باشیم و ببینیم دولت جدید در این خصوص چه حرف و سخنی دارد که البته هفته گذشته با آقای رئیسی صحبتی داشتیم و او نیز موافق رتبه بندی است و امیدواریم این طرح به زودی و در مدت کوتاهی بعد از روی کار آمدن دولت جدید به جریان بیفتد و در همینجا اعلام می‌کنم که نمایندگان مجلس با قاطعیت به این طرح رای خواهند داد.

وی در تشریح سایر اقدامات انجام شده در خصوص وزارت آموزش و پرورش و مدارس اظهار کرد: برای مدارس غیردولتی نیز قانونی تصویب کرده‌ایم که براساس این قانون درآمد و عملکرد این مدارس باید شفاف شود و دولت نیز باید حق و حقوق کامل را به معلمین فعال در این  مدارس اختصاص دهد.

وی ادامه داد: همچنین طرحی را تصویب کردیم که از این به بعد مدارس مربوط به سنین یک تا شش سال را از بهزیستی تحویل گرفته و در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دهیم.

منادی در پایان گفت: یکی دیگر از طرح های خوبی که تصویب کردیم، اختصاص ۲ هزار میلیارد تومان بابت کمک به مدارس مناطق کم برخوردار در کشور و تهیه تبلت و گوشی های هوشمند برای دانش‌آموزان بی بضاعت بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->