احیای هویت تاریخی مشهد با واسطه‌گری مکتب بافت اطلاعیه تأمین‌اجتماعی درخصوص لزوم ثبت تعهدنامه فرزندان و نوادگان دختر بازمانده تا دهم تیرماه ۱۴۰۴ طرح ترافیک در پایتخت از فردا (دوشنبه، ۹ تیرماه ۱۴۰۴) اجرا می‌شود کلاهبرداری با آگهی‌های تکمیل یا خرید سابقه بیمه‌ تأمین‌اجتماعی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود آسیب مرمت‌های غیرحرفه‌ای به پل ساسانی ازسرگیری پرواز‌های ترکیه به ایران از فردا (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) بیانیه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تولد نوزاد ۶ کیلویی در مشهد (۸ تیر ۱۴۰۴) + فیلم چرا عینک آفتابی ارزان برای کودکان خوب نیست؟ تهیه فهرست قرمز آثار تاریخی در ایران ضروری است راه‌اندازی بزرگ‌ترین تصفیه‌خانه پساب صنعتی در جنوب کشور تکذیب شایعه بسته بودن مرز‌های هوایی کشور مهار آتش‌سوزی منطقه «بان‌سر» مهران پس از ۱۲ ساعت «زرشک» گنجینه‌ای سرخ با خواص شگفت‌انگیز سخنگوی قوه‌قضائیه: در حمله اسرائیل به زندان اوین، ۷۱ نفر شهید شدند انجام ۱۴۳ مورد بازرسی از مراکز طب سنتی و مکمل | ۶ مرکز غیرمجاز در مشهد پلمب شد اجرای طرح آمایش امید با هدف تحقق موضوع جوانی و افزایش جمعیت در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ تیر ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور آخرین وضعیت سبد معیشتی مادران کم بضاعت دارای طفل شیرخوار | برقراری حمایت خاص از مادران شروع دوباره دزدی از فردای روز آزادی دستگیری متهمان تیراندازی به محیط‌بان کرمانی بازسازی باند فرودگاه تبریز آغاز شد (۷ تیر ۱۴۰۴) بازمانده ترور سرچشمه، ۴۴ سال بعد | روایتی تازه از حادثه تروریستی هفتم تیر ۱۳۶۰ + ویدئو دریای خزر مواج می‌شود (۷ تیر ۱۴۰۴) بازگشایی آسمان مرکز و نیمه غربی کشور برای پرواز‌های عبوری بین المللی (۷ تیر ۱۴۰۴) کشف ۱۴ میلیارد ریال اقلام آرایشی و بهداشتی غیرقابل مصرف در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) آماده‌باش ۸ هزار نیروی شرکتی بخش درمان و شعب تأمین‌اجتماعی در ایام جنگ ۱۲روزه آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟
سرخط خبرها

درخواست بازنشستگان فرهنگی از دولت سیزدهم و رئیسی

  • کد خبر: ۷۶۳۶۴
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۲
درخواست بازنشستگان فرهنگی از دولت سیزدهم و رئیسی
انتظار بازنشستگان فرهنگی از وزیر محترم آموزش و پرورش دولت سیزدهم، این است که به موضوع حذف بازنشستگان از شمول لایحه‌ی رتبه‌بندی معلمان، "تبصره‌ی ماده ۷ آن ورود کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدسعید بهوندی، بازنشسته فرهنگی اهواز می‌گوید: آرزو و انتظار ما بازنشستگان فرهنگی از وزیر محترم آموزش و پرورش دولت سیزدهم، این است که به موضوع حذف بازنشستگان از شمول لایحه‌ی رتبه‌بندی معلمان، "تبصره‌ی ماده ۷ آن ورود کند و بیش از همه بداند و باور داشته و مهمتر از آن؛ در هنگام ضرورت، اهل عمل و توجه به این حقیقت باشد که بازنشسته‌ی فرهنگی تا زنده است، همچنان علاقه‌مند است و هم می‌بایست به ایفای نقش معلمی خویش در میان مردم پایبند باشد. زیرا؛ دست او نیست، بلکه جامعه از وی چنین انتظاری داشته و خواهان آن است که از وجود دانش، معرفت، تعهّد و دلسوزی او همچنان سود ببرد.

 

او ادامه می‌دهد: امیدوارم در دولت جدید، این دستگاه منحصربفرد و بی‌همتا، به دست با کفایت وزیری سپرده و راهبری شود که آن را به اندازه و به نحوی بشناسد (منابع، فرصت‌ها، اولویت‌ها، کمبودها، مشتریان و نتایج) که بین شاغل و بازنشسته فاصله و جدایی نینداخته و پیش از هر تصمیمی و سخنی، حداقل به همان هزاران نفر بازنشسته‌ای بنگرد، که با موی سپید و علیرغم دل شکسته و دیدن بی‌مهری‌ها و... در قبال خود، هنوز هم دغدغه‌ی آموزش و دانش‌آموزان این کشور را دارند.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->