اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

ثبت نام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری + لینک و جزئیات (۱۴ مرداد ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۶۶۵۰
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۸
ثبت نام «وام ازدواج» فرزندان بازنشستگان کشوری + لینک و جزئیات (۱۴ مرداد ۱۴۰۰)
ثبت نام اینترنتی وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و موظفین همسر تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری از ۱۴ تا ۳۱ مردادماه ۱۴۰۰ از طریق درگاه خدمات الکترونیک این صندوق به نشانی sabasrm.ir انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال دستور مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری و به منظور تکریم بازنشستگان عزیز کشوری هفتمین دوره پرداخت تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان و موظفین همسر به مبلغ ۲۵ میلیون تومان برای ۱۵۰۰ فقره از ۱۴مردادماه امسال (پنجشنبه) همزمان با روز خانواده و تکریم بازنشستگان آغاز شد.

ثبت نام این نوع تسهیلات به صورت اینترنتی و از طریق درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی sabasrm.ir در بازه زمانی دو هفته انجام خواهد شد.

این تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد و دوره بازپرداخت ۶۰ ماهه (۵ساله) است و پیش بینی می‌شود امکان پرداخت وام به واجدین شرایط حداکثر تاپایان شهریورماه سال جاری فراهم شود.

این گزارش حاکی است که «حداقل حقوق خالص دریافتی یک میلیون تومانی در تیرماه سال جاری»، «تاریخ عقدنامه در بازه زمانی اول فروردین ۱۳۹۹ تا پایان ۲۰مردادماه ۱۴۰۰»، «امکان ثبت نام فقط برای ازدواج اولیه (زوجین) فرزند یا نوه تحت تکفل بازنشستگان، موظفین و فرزند همسر وظیفه بگیر»، «درنظر گرفتن یک فقره تسهیلات در صورت مشمولیت پدر و مادر فرزندان در صندوق برای بررسی واجدین شرایط» از جمله شرایط و وضوابط ثبت نام این نوع تسهیلات است.

بازنشستگان و موظفینی که در دوره‌های گذشته نسبت به دریافت این تسهیلات اقدام و وام دریافت کرده‌اند، امکان ثبت نام و بهره‌مندی از تسهیلات جاری را برای سایر فرزندان خود نخواهند داشت. ضمن اینکه متقاضیانی که در دوره قبل ثبت نام کردند و مشمول تسهیلات نشدند می‌توانند در صورت نیاز صرفا نسبت به تکمیل اطلاعات و مدارک قبلی خود اقدام کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اموربین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، براساس این گزارش، کلیه تسهیلات مورد نظر مشمول بیمه عمر مانده بدهکار خواهد بود که هزینه آن برعهده متقاضی است. پس از پایان زمان ثبت نام، درخواست‌های ثبت شده در سامانه، براساس میزان حداقل حقوق خالص دریافتی، تعداد تسهیلات استفاده شده تاکنون و… اولویت بندی شده و پس از راستی آزمایی مدارک، به ۱۵۰۰ نفر از واجدین شرایط براساس سقف اعتباری و تعداد مورد نظر بانک عامل، تسهیلات پرداخت می‌شود؛ بنابراین ثبت نام در این دوره و سایر دوره ها، هیچ حقی برای پرداخت تسهیلات ازدواج فرزندان برای بازنشسته ایجاد نخواهد کرد.

منبع: ایسنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news


 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->