قیمت امروز انواع گوشی موبایل در بازار مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) صادرات روغن نباتی مجاز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) آیا طلافروشی‌های مشهد در عید قربان ۱۴۰۳ تعطیل هستند؟ عقب‌نشینی ۱۶.۵ هزار واحدی شاخص کل | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) هر گرم طلا در بازار مشهد چند؟ (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) در کدام مناطق مشهد، می‌توان آپارتمان با رهن کامل ۵۰۰ میلیون تومان یافت؟ (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های صفر ایرانی و خارجی در مشهد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) | دنا پلاس ۹۹۰ میلیون تومان جریمه‌های سنگین در انتظار کدام مالکان است؟ دلار کاهشی شد | قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) توزیع گوشت گرم برزیلی تنظیم‌بازار در مشهد آغاز شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) خراسان‌رضوی؛ سومین تولیدکننده شیر در کشور طرح تبدیل حواله خودرو دنا پلاس به تارا اتوماتیک آغاز ثبت‌نام ایران‌خودرو ویژه عید قربان با تحویل ۹۰ روزه + جزئیات (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) مروری بر اظهارات اقتصادی نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در ششمین روز تبلیغات تلویزیونی آغاز پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری نیمه اول تیر از پس‌فردا (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) امتیازات ایران خودرو برای حواله‌داران پژو پارس قیمت‌های سرسام‌آور بلیت پروازهای تهران_مشهد تا هفت میلیون تومان! به دنبال شکست انحصار سراهای بزرگ لوازم خانگی در مشهد هستیم نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) قیمت امروز انواع گوشی سامسونگ و آیفون (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) | قیمت‌ها افزایش یافت نشست تخصصی بررسی الگوی مصرف برق در صنایع خراسان رضوی برگزار شد | انرژی پایدار، دغدغه اول صنایع استان + فیلم خرید بیش از ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خراسان‌رضوی قیمت دام زنده در بازار روز مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴٠۳) با ۱۰۰ میلیون تومان کجای مشهد می‌توان خانه اجاره کرد؟ (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) تشکیل حدود ۱۰ هزار پرونده خسارت خودرو در جریان سیل اخیر | خسارت تگرگ در مشهد، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان! + فیلم
سرخط خبرها

مرغ هنوز هم ارزان‌ترین پروتئین در دست مردم است | نظارت‌ها در شبکه توزیع بیشتر شود

  • کد خبر: ۷۶۶۶۰
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۹
مرغ هنوز هم ارزان‌ترین پروتئین در دست مردم است | نظارت‌ها در شبکه توزیع بیشتر شود
مرغ در استان خراسان رضوی تولیدی معادل نیاز استان دارد و هر افزایش قیمت و نابسامانی در این بازار مربوط به شبکه توزیع است.

طنین همتی|شهرآرانیوز، به گفته شاهرخ صادقی، دبیر انجمن صنفی مرغداران مرغ گوشتی خراسان‌ رضوی، مقدار تولید گوشت مرغ نسبت به نیاز استان تأمین شده است و مرغ در استان خراسان رضوی تولیدی معادل نیاز استان دارد و هر افزایش قیمت و نابسامانی در این بازار مربوط به شبکه توزیع است.

 

این فعال حوزه پرورش طیور ظرفیت تولید مرغ را در کشور صعودی ارزیابی کرد و گفت: در خردادماه امسال ۱۱۳ میلیون قطعه جوجه در کل کشور و در تیرماه ۱۱۶میلیون با مجوز و حدود ۳میلیون قطعه بدون مجوز به داخل سالن‌ها برای پرورش منتقل شده است که این آمارها نشان می‌دهد کمبودی در بازار گوشت و مرغ نداریم و گرانی‌ها در سطح بازار به تولیدکننده و پرورش‌دهنده ارتباطی ندارد.
صادقی همچنین تصریح کرد: اکثر واحدهای تولیدی با نرخ مصوب ۱۷۱۰۰تومان مرغ را به فروش می‌رسانند و این حدود قیمتی در فروشگاه‌های عرضه‌کننده نباید بیشتر باشد.


رعایت قیمت مصوب از سوی تولیدکننده در شرایطی است که جوجه یک‌روزه بیشتر از قیمت مصوب و حدود ۷هزار تومان خریداری می‌شود و دریافت نهاده‌ها نیز حدود یک ماه طول می‌کشد. پشت بارنامه‌ هم کیلویی ۲۰۰تومان از مرغدار دریافت می‌شود.
با وجود افزایش هزینه‌های تولید، اصلاح قیمت صورت نگرفته است که امیدواریم در دولت جدید یک بازنگری در قیمت انجام شود. از طرفی پرورش نژاد ارین باعث کاهش میزان گوشت مرغ شده است و امور دام شهرستان‌ها هم به پرورش این نژاد اصرار دارند.


دبیر انجمن صنفی مرغداران مرغ گوشتی خراسان‌رضوی اظهار کرد: مسئله دیگری که می‌توان به آن اشاره کرد، خروج مرغ از استان است و با توجه به در پیش بودن ماه محرم و افزایش توزیع غذا در سطح کشور، احتمال ذخیره‌سازی مرغ هم هست.
به‌گفته صادقی گوشت مرغ باز هم ارزان‌ترین منبع پروتئین در سفره خانوار است و تمایل به گوشت هم در مقایسه با سایر منابع پروتئینی بیشتر شده است. در حالی که مرغ کیلویی ۲۶هزار تومان است، ماهی قزل‌آلا کیلویی بیش از ۶۰هزار تومان است. گوشت گوسفندی بدون چربی نیز حدود ۱۳۰هزار تومان عرضه می‌شود. این‌ها باعث شده است تمایل به مصرف گوشت مرغ نسبت به سال‌های قبل بیشتر شود.

وی اضافه کرد: تقاضا باعث کمبود شده در شرایطی که هزینه‌های تولید بالاست، اما با توجه به آماری که گفته شد، ما هیچ‌گونه کاهشی در تولید نخواهیم داشت.


بیشتر نابسمانی در بازار مرغ در شبکه توزیع است و‌ چون قطعه‌بندی مرغ سود بیشتری دارد، تمایل به این کار بیشتر است. رصد و پایش کشتارگاه‌ها از سوی دستگاه‌های نظارتی باید بیشتر و مسیرها بعد از مرحله کشتار مرغ بررسی شود.
وی افزود: در حوزه تولید مرغ یا باید در نقطه سربه‌سر باشیم یا مازاد تولید. به هیچ وجه کمبود عرضه در استان مورد قبول نیست.
از مدیریت امور دام استان تقاضا می‌کنم توزیع نهاده‌ها و شارژ بموقع نهاده در بازارگاه سریع‌تر انجام شود، چون واقعا هزینه‌های خرید نهاده از بازار آزاد سرسام‌آور است و برای محصولی که در بازار نرخ مصوب دارد، توجیه‌پذیر نیست.


وی ادامه داد: تقاضای دیگری که داریم، این است که نظارت بیشتری بر قیمت جوجه یک‌روزه صورت بگیرد، زیرا مرغدار باید جوجه یک‌روزه را ۳هزار تومان بیشتر از نرخ مصوب تحویل بگیرد و خود ملزم به رعایت قیمت مصوب مرغ باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->