هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

داروهای ضدکرونا؛ کدام داروها میزان مرگ و میر را کاهش می‌دهند؟ + اسامی

  • کد خبر: ۷۷۱۶۰
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۶
داروهای ضدکرونا؛ کدام داروها میزان مرگ و میر را کاهش می‌دهند؟ + اسامی
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد دارو‌های ضد انگل و ضد التهاب بیشترین تاثیر مثبت را در درمان بیماری کرونا داشته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، از ابتدای شروع کرونا هیچ وقت دارویی که مستقیما برای درمان این بیماری باشد وجود نداشت و همه دنیا از دارو‌های جایگزین برای مبتلایان استفاده می‌کردند. حالا پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۷۳مقاله مختلف را بررسی کردند تا به این نتیجه برسند که دارو‌های مختلف کرونا بر میزان مرگ و میر و مدت بستری چه تاثیری داشته است؟ این گروه از محققان که عضو کمیته ساماندهی تحقیقات کووید-۱۹ هم هستند اعلام کرده اند که تنها دسته دارویی ضد التهاب شامل هیدروکورتیزون، گلشیسین، پنتوکسی فیلین، دگزامتازون و باریسیتینیب) بر کاهش میزان مرگ و میر تاثیر دارد.

همچنین نتایج دیگر این بررسی حاکی از این بود که تنها دو دسته دارو‌های ضد انگل (شامل ایورمکتین، هیدروکسی کلروکین و کلروکین) و ضد التهاب (شامل هیدروکورتیزون، کلشیسین، پنتوکسی فیلین، دگزامتازون و باریسیتینیب) می‌توانند مدت زمان بستری را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. البته پژوهشگران این مطالعه می‌گویند: این نتیجه از اطلاعات موجود مقالات کارآزمایی بالینی در دارو‌های موجود بوده است و با توجه به کم بودن تعداد مقالات در بعضی از داروها، نمی‌توان نتیجه گیری قطعی و درستی داشت و نیاز است این مطالعه به صورت پیوسته و با نتایج مقالات جدید به روزرسانی شود.»

امین بهادران، یک پزشک اورژانس کرونا درباره این اطلاعات اینطور اضافه می‌کند: «طبق شواهد مادر بیمارستان‌های سانتر گرونای ش هر اصفهان، تنها دارویی که در هفته دوم بیماری و فاز التهابی آن میزان مرگ و میر بیماران را به طرز قابل توجهی کاهش داد، دارو‌های ضدالتهاب شامل کورتون‌ها (دگزامتازون، هیدروکورتیزون و -) می‌شود که گاه به طرز معجزه آمیزی اکسیژن خون را افزایش می‌داد. ما استفاده زیادی از ضد انگل‌ها یا دارو‌های دیگر نام برده در این تحقیق نکردیم.

اوایل از هیدروکسی کلروکین استفاده کردیم، اما بعدا نتایج جهانی نشان دهنده تاثیر نداشتن آن بود و به همین دلیل هیدروکسی کلروکین را از لیست داروهایمان خارج کردیم.» او همچنین اضافه می‌کند که برخلاف تصور، مصرف آنتی بیوتیک‌ها برای بیماری کرونا هیچ تاثیر مثبتی ندارد.

محققان مشهدی در این بررسی، مقالات مورد بررسی را از سایت‌های معتبر علمی پیدا کرده اند، ولی برخی از نتایجی که به آن رسیده اند با نتایج سازمان بهداشت جهانی متناقض است. برای مثال همین یک ماه پیش محققان «سازمان جهانی بهداشت» تحقیقی منتشر کردند که نشان میداد تقریبا هشت درصد از بیماران تحت درمان با هیدروکسی کلروکین و کمی بیش از هفت درصد بیمارانی که رمدسیویر دریافت کردند، در بیمارستان فوت کردند. هیدروکسی کلروکین همان دارویی بود که در اوایل همه گیری کرونا توسط ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا و دیگران به عنوان درمان بالقوه کووید-۱۹ معرفی شد.

منبع: هفت‌صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->