آزمون تیزهوشان، آزمونی برای اعتماد عمومی چهره زنانه سالمندی در ایران | بیش از ۷۵ درصد از سالمندان در شهر‌ها زندگی می‌کنند روشن‌بودن طولانی‌مدت صفحه‌نمایش‌، سلامت چشم‌ را به خطر می‌اندازد مهلت ثبت‌نام دانشگاهیان جهت تشرف به پیاده‌روی اربعین امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد مصرف منظم ماست پروبیوتیک، خطر دیابت نوع ۲ را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهد زن جوان در بازسازی صحنه قتل همسرش: شوهرم را همیشه دوست داشتم! هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف نمک‌ دریا ظرفیت پذیرش در کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + تاریخ اعلام نتایج آزمون اتهام تجاوز جنسی به ۸ زن در پرونده شیطانی به نام «کیوان» آب، مناسب‌ترین نوشیدنی در روز‌های گرم سال است قلب پیوندی از کرمان به تهران منتقل شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس پلیس راهور: تأمین ایمنی سفر، مهم‌ترین اولویت پلیس راهور در ایام اربعین است رؤیای طبابت، سودای ثروت | آسیب‌شناسی افزایش نامتعادل تمایل دانش‌آموزان به رشته تجربی نقش کلیدی «رنگ دارو» در جلوگیری از خطا‌های دارویی کدام‌یک مقصر «چاقی» است، غذا‌ی پرکالری یا ورزش‌نکردن؟ وزیر میراث فرهنگی: حوزه صنایع دستی کشور باید احیا شود اهدای عضو دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۶۸۹ سارق طی سه روز در طرح سراسری مقابله با سرقت منزل در کشور دستگیر شدند پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | استقرار موج شدید گرما در کشور کشف ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در تایباد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وزیر علوم: به سمت حذف کنکور حرکت می‌کنیم تأمین اجتماعی چه زمانی می‌خواهد معوقات حقوق فروردین بازنشستگان را پرداخت کند؟ پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست اضطراری جمعیت هلال احمر برای کنترل کرونا

  • کد خبر: ۷۷۴۳۲
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۷
نشست اضطراری جمعیت هلال احمر برای کنترل کرونا
جمعیت هلال احمر برای پیگیری فرمایشات اخیر رهبر انقلاب در نشست اضطراری مقرر کرد، قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا را برای کنترل همه‌گیری این بیماری و اقدامات فوری در این زمینه، در دو سطح ستادی و استانی تشکیل دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست اضطراری با حضور رییس، دبیرکل، معاونین، روسای سازمان‌ها و سایر بخش‌های مرتبط جمعیت هلال‌احمر برگزار شد؛ ۱۹ مصوبه جهت اجرای فوری برای کنترل همه‌گیری کرونا به تصویب رسید و به بخش‌های مختلف جمعیت هلال‌احمر و ادارات استانی آن ابلاغ شد و بر این اساس معاونت‌ها، سازمان‌ها و شعب هلال‌احمر در همه استان‌های کشور برای کنترل همه‌گیری کرونا باید اقدامات فوری انجام دهند.

تشکیل سریع قرارگاه عملیاتی کرونا در دو سطح ستادی و استانی، ایجاد بیمارستان‌های صحرایی هلال احمر در مجاورت مراکز درمانی، توسعه بانک امانات تجهیزات پزشکی با حمایت خیرین مردمی فعال در سازمان داوطلبان، بهره گیری از مراکز واکسیناسیون حجاج این جمعیت و تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری برای تسریع در تزریق عمومی واکسن از جمله این تصمیمات است.

در این جلسه همچنین مقرر شد، با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری ماه محرم، سازمان جوانان نظارت بیشتری بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مراسم مذهبی داشته باشد و محتوا‌های آموزشی و بروشور‌های پیشگیری از کرونا در تمامی مکان‌های عمومی کشور و فضای مجازی منتشرشود.

همچنین ۳۰۰ میلیارد ریال برای تامین اعتبار کمک هزینه بیماران کرونایی تخصیص یافت و مقرر شد بسته‌های معیشتی و حمایتی برای توزیع مناطق محروم و کم برخوردار کشور تهیه شود. درباره تسریع در واکسیناسیون عمومی فراخوانی برای اعضای کانون‌های دانشجویی هلال احمر در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور داده شود تا از ظرفیت آن‌ها در اجرای طرح‌های واکسیناسیون استفاده بیشتری شود.

علاوه بر این، تجهیز و آماده‌سازی کلینیک‌های درمانی و توانبخشی در سطح کشور به عنوان مراکز واکسیناسیون با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود و در صورت نیاز به تامین فضا‌های بیشتری برای اجرای واکسیناسیون عمومی از سالن‌های چندمنظوره در مراکز استان‌ها و شعب هلال‌احمر استفاده می‌شود.

هم اکنون طرح غربال‌گری کرونا برای مسافران ورودی از مبادی مرزی کشور توسط جمعیت هلال احمر در حال انجام است. در این جلسه مقرر شد این فعالیت امدادی در مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی به منظور هدایت یا قرنطینه مبتلایان به کووید ۱۹ افزایش یابد. شرکت‌های بازرگانی و تشکیلات پزشکی هلال احمر برای افزایش واردات واکسن خارجی کرونا و تامین و توزیع دارو‌های مورد نیاز برای کمک به درمان مبتلایان حداکثر ظرفیت خود را با همکاری سازمان غذا و دارو در امر واردات این اقلام به کار گیرند و شرکت‌های تولیدی سرنگ و تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر با افزایش ساعات کاری و تامین نیروی انسانی بیشتر میزان تولیدات خود را افزایش دهند.

تکمیل و شارژ موجودی بسته‌های بهداشتی در انبار‌های امدادی و همچنین استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی جمعیت هلال‌احمر در خصوص تامین تجهیزات تنفسی و انواع کپسول‌های اکسیژن و دستگاه‌های اکسیژن‌ساز در عملیات درمان و پیشگیری از کرونا به کار گیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->