پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نشست اضطراری جمعیت هلال احمر برای کنترل کرونا

  • کد خبر: ۷۷۴۳۲
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۷
نشست اضطراری جمعیت هلال احمر برای کنترل کرونا
جمعیت هلال احمر برای پیگیری فرمایشات اخیر رهبر انقلاب در نشست اضطراری مقرر کرد، قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا را برای کنترل همه‌گیری این بیماری و اقدامات فوری در این زمینه، در دو سطح ستادی و استانی تشکیل دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست اضطراری با حضور رییس، دبیرکل، معاونین، روسای سازمان‌ها و سایر بخش‌های مرتبط جمعیت هلال‌احمر برگزار شد؛ ۱۹ مصوبه جهت اجرای فوری برای کنترل همه‌گیری کرونا به تصویب رسید و به بخش‌های مختلف جمعیت هلال‌احمر و ادارات استانی آن ابلاغ شد و بر این اساس معاونت‌ها، سازمان‌ها و شعب هلال‌احمر در همه استان‌های کشور برای کنترل همه‌گیری کرونا باید اقدامات فوری انجام دهند.

تشکیل سریع قرارگاه عملیاتی کرونا در دو سطح ستادی و استانی، ایجاد بیمارستان‌های صحرایی هلال احمر در مجاورت مراکز درمانی، توسعه بانک امانات تجهیزات پزشکی با حمایت خیرین مردمی فعال در سازمان داوطلبان، بهره گیری از مراکز واکسیناسیون حجاج این جمعیت و تیم‌های بهداشت و درمان اضطراری برای تسریع در تزریق عمومی واکسن از جمله این تصمیمات است.

در این جلسه همچنین مقرر شد، با توجه به فرارسیدن ایام سوگواری ماه محرم، سازمان جوانان نظارت بیشتری بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مراسم مذهبی داشته باشد و محتوا‌های آموزشی و بروشور‌های پیشگیری از کرونا در تمامی مکان‌های عمومی کشور و فضای مجازی منتشرشود.

همچنین ۳۰۰ میلیارد ریال برای تامین اعتبار کمک هزینه بیماران کرونایی تخصیص یافت و مقرر شد بسته‌های معیشتی و حمایتی برای توزیع مناطق محروم و کم برخوردار کشور تهیه شود. درباره تسریع در واکسیناسیون عمومی فراخوانی برای اعضای کانون‌های دانشجویی هلال احمر در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور داده شود تا از ظرفیت آن‌ها در اجرای طرح‌های واکسیناسیون استفاده بیشتری شود.

علاوه بر این، تجهیز و آماده‌سازی کلینیک‌های درمانی و توانبخشی در سطح کشور به عنوان مراکز واکسیناسیون با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود و در صورت نیاز به تامین فضا‌های بیشتری برای اجرای واکسیناسیون عمومی از سالن‌های چندمنظوره در مراکز استان‌ها و شعب هلال‌احمر استفاده می‌شود.

هم اکنون طرح غربال‌گری کرونا برای مسافران ورودی از مبادی مرزی کشور توسط جمعیت هلال احمر در حال انجام است. در این جلسه مقرر شد این فعالیت امدادی در مرز‌های زمینی، هوایی و دریایی به منظور هدایت یا قرنطینه مبتلایان به کووید ۱۹ افزایش یابد. شرکت‌های بازرگانی و تشکیلات پزشکی هلال احمر برای افزایش واردات واکسن خارجی کرونا و تامین و توزیع دارو‌های مورد نیاز برای کمک به درمان مبتلایان حداکثر ظرفیت خود را با همکاری سازمان غذا و دارو در امر واردات این اقلام به کار گیرند و شرکت‌های تولیدی سرنگ و تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر با افزایش ساعات کاری و تامین نیروی انسانی بیشتر میزان تولیدات خود را افزایش دهند.

تکمیل و شارژ موجودی بسته‌های بهداشتی در انبار‌های امدادی و همچنین استفاده از ظرفیت‌های بین‌المللی جمعیت هلال‌احمر در خصوص تامین تجهیزات تنفسی و انواع کپسول‌های اکسیژن و دستگاه‌های اکسیژن‌ساز در عملیات درمان و پیشگیری از کرونا به کار گیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->